Hivatalosan is napvilágot látott a Next 2 You
2011. június 19. 19:15
|
|
Kiscsijjjagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 138098 offline
|
Nekem nagyon nagyon tetszik ez a szám!!! ♥♥♥ Szerintem nagyon jó és a videó klip is nagyon jól meg lett csinálva... JB 4ewer ♥
2011. június 20. 16:29
Klippel együtt nem olyan rossz a szám,de amúgy nem nagyon tetszik,akár Chris haja.
2011. június 21. 16:35
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
amúgy ha nem lenne szomorú a klip, tök vidámnak képzelném a számot xDD olyan a hangulata.
2011. június 21. 19:17
|
|
gina bonbonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 131857 offline
|
nekem tetszik!!
2011. június 22. 10:03
Nagyon jó lett a klip! Gratulálok a rendezőnek!
Amúgy ezt a klipet csak Chris miatt néztem meg mert benne van tehetség. Bíbörke része annyira nem igazán érdekel, de azért gratulálok mind2őnek a kliphez! Nagyon ott van
Amúgy ezt a klipet csak Chris miatt néztem meg mert benne van tehetség. Bíbörke része annyira nem igazán érdekel, de azért gratulálok mind2őnek a kliphez! Nagyon ott van
2011. június 22. 10:24
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
A klipp nagyon jó!
2011. június 23. 13:21
|
|
Renaxy654új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 153618 offline
|
Végre ebben az évben is láthatjuk Justin egy klipben...már azt hittem sosem jön el ez az idő...de amúgy nagyon jó klip..igaz kicsit másabb,mint gondoltam,de engem nagyon megfogott
Most csak azon gondolkozok,hogy amikor a végén Justin megcsókolta a csajt,vajon mit gondolhatott Selena? Nekem sokkal jobban tetszik a mostani Justin,mint mondjuk a tavalyi,mert sokkal férfiasabb lett xD nem mintha tavaly nem imádtam volna eléggé,mert egész évben őt hallgattam meg ebben az évben is és egyébként ez nem vicc,de tényleg arra gondoltam,mielőtt nem volt még klipje és csak úgy hallottam ezt a dalt,hogy lehetne legalább ennek...nem számít h nem a justin dala,de legalább látom és az öröm nekem...remélem nagy sláger lesz,mert nagyon jó dal..ez a kedvencem...xD De csak szólok, már akkor is ez volt,amikor még el sem készült a klip..
Ne haragudjatok,hogy ennyit írok,de nem lehet ezt rövidebben kifejezni,na és persze szeretek írni és fogalmazni..(habár nem megy annyira xD)
2011. június 23. 13:23
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
Renaxy654 te aztán tudsz sokat irni 
már nem szeretem JB-t..és nem tetszik ez az énje...túlságosan elszállt..de am nem rossz dal..
már nem szeretem JB-t..és nem tetszik ez az énje...túlságosan elszállt..de am nem rossz dal..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: