SP Vastag Csabát fotózta
2011. június 17. 08:59
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
De egy Bunkó vagy Nikee98 Éder Kriszián amúgy jó fotós
Egyik ismerősömről is csinált képeket
és sztem jól csinálja. Fotósnak jobb mint énekesnek. Én tisztelem Sp-t hogy elismerte hogy nincs hangja.
2011. június 17. 09:00
|
|
lilluska2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 3 Azonosító: 139709 offline
|
Ezt az IM-et tuti fix h nem veszem meg!!!
2011. június 17. 09:03
nekem már begvan ez az IM! Jók Vastag Csabáról a képek!
2011. június 17. 09:24
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ezt az IM-ben is el lehetett volna olvasni,ugyanis már egy hete megjelent,és már egy hete megvettem...Ha az interjút raktad volna fel,azzal nem lett volna baj,mert már volt olyan cikk,amiben azt említik-szintén- hogy söpö Csabit fotózta.Egyébként söpöt utálom,de Csabát szeretem.
2011. június 17. 09:43
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
fanni12: 100%-ig egyet értek!!!!!!!!!
2011. június 17. 10:20
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Hát persze, hogy a kamerák előtt nem rivalizáltak egymással. Espét is ezért fizetik, hogy fotózzon le az újsághoz sztárokat. Nem mondhatja azt, hogy "kösz nem", mert akkor már keresnének is egy új fotóst. Gondolom ő itt ebben a világban nem SP ha nem Éder Krisztián, akinek ez az állása, mint egy normális embernek...
Szóval sztem. nincs beleszólása.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: