Ennyi lenne a véleményem.
Emma Watson családot szeretne
2011. június 16. 20:04
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Nos,Emma a kedvenc színésznőm
de, nem is tudom ez a házasság dolog nála,náluk nem igazán válhat be....oké nem tudhatom h valóban ezt akarja-e,de annyit tudok tutira h nem akarják ők még elkötelezni magukat!!
2011. június 16. 20:12
A jelenlegi kapcsolatáról tett kijelentése előtt értetlenül állok...
Amúgy nincs abban semmi szokatlan, hogy a család gondolata foglalkoztatja, szerintem. Elmúlt 20 éves, ez teljesen természetes.
Tisztában van vele, hogy a karrier egyáltalán nem minden, és ő sem lesz keresett színésznő/modell a végtelenségig...
Amúgy nincs abban semmi szokatlan, hogy a család gondolata foglalkoztatja, szerintem. Elmúlt 20 éves, ez teljesen természetes.
2011. június 16. 20:17
ha mind2en az igazit keresik,akkor most minek járnak? ezt nem értem...de amúgy szerintem sokan vannak így,hogy családot szeretnének...
2011. június 16. 20:25
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ez a kijelentes a parkapcsolatarol egy kicsit fura :S Miert vannak egyutt, ha meg kereseik az igazit? Nem ertem en ezt...
Am Emme tenyleg eretteb a koranal, az viszont nem baj, hogy foglalkozik a csaladalapitas gondolataval.
Am Emme tenyleg eretteb a koranal, az viszont nem baj, hogy foglalkozik a csaladalapitas gondolataval.
2011. június 16. 20:26
Azé járnak, mert látták az Eston Kucser legújabb filmjét, és ez most ilyen friends with benefits kapcsolat közöttük
2011. június 16. 20:26
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Jujj,ilyen fiatalon már anya akar lenni?
Végülis ő dolga,de én nem értem meg.
2011. június 16. 20:28
Kicsit félreérthető a bevezetés, ert úgy jön le, mintha most rögtön szeretné azt a családot, de erről szó sincs, csak hogy szeretne majd családot, és várja. Minden bizonnyal először befejezi a tanulmányait, megtalálja az igazit, ilyesmi...
2011. június 16. 20:32
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Azt én is furcsállom,hogy együtt vannak,és közben még keresik az igazit,de lehet,hogy most nagyon szeretik egymást,és ez így negyon jó nekik,de mégis érzik,hogy ez nem fog örökké tartani.Aha,valószínűleg így van.(bocs,csak miközben írok,közben gondolkozok...
)És én ezt meg tudom érteni.Az meg,hogy családot és gyerekeket szeretne,csak azt jelenti,hogy komoly kapcsolatra vágyik,és föléledtek az anyai ösztönei.Már nem azért,de huszonévesen ez már elég várhatüó volt,nem gondoljátok?Én még csak tizenöt vagyok,de ha lenne egy férfi,akit szeretek,és tudom,hogy ő is engem,ha érezném,hogy ez most komoly,és megbíznék benne,gond nélkül hozzámennék.Ne agódjatok,ez tökéletesen normális!
2011. június 16. 20:35
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Annyira szeretem.
Egyetértek Zsuviii-vel, hogy végre van egy normális fiatal celeb, aki nem csak a karrierjére gondol és nem a jelenbe él, ha nem tervezget. De, mondjuk én sem nagyon értem, hogy akkor miért vannak együtt... =/
De biztos jó anya lenne belőle.
Drukkolok neki.
De biztos jó anya lenne belőle.
2011. június 16. 20:38
Kicsit furcsa,hogy van barátja de még keresi az igazit.
2011. június 16. 20:49
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
ilyen fejjel??
2011. június 16. 20:49
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
már is ? 
am. van barátja?
am. van barátja?
2011. június 16. 20:51
Örülök neki. Remélem összejön neki. Sok sikert, minél hamarabb találja meg az igazit. ^^
2011. június 16. 21:07
Remélem, hogy ez az álma egyszer valóra válik és boldog családanya lesz, a számára megfelelő férj mellett! :-) Hiszen mi van akkor, ha a következő ajtónál kopog Mr. Big? :-)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: