pff...ez óriási mért kell nick-et szidnia nem értem de ha már szidja könyörgöm justin ne kerülne a képbe sztem ebből látható lett ho selena mennyire szemét xD
Vais asszem miley-től csórta el nicket aztán szidja nicket?pff hamar leér a karrierjéről csak justin miatt nagy szám még mindig xP
Selena Gomez új dalában Nick Jonast szidja?
2011. június 22. 20:05
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
mikor lesz hozzá klip
2011. június 23. 11:31
Előre is bocs nagy Selena rajongók de ha Selena még mindig nem tette túl magát Nicken és így akarja megmutatni Nicknek hogy talált másik prédát akor csak lejáratja magát.
Aki a klipjei felében érett nőt alakít az miért viselkedik ilyen gyerekesen.
mitvárt Justintól?-hogymajd nem fog vele törődni és othadhatja ürüggyel.pfff
Mégszép hogy dicsekszik vele Justin hiszenSelena sem egy rút boszi hanem egy szép lány !
SZerintem durva hogy így akarja megmutatni hogy ő milyen jó party egy srácnak!
Aki a klipjei felében érett nőt alakít az miért viselkedik ilyen gyerekesen.
mitvárt Justintól?-hogymajd nem fog vele törődni és othadhatja ürüggyel.pfff
Mégszép hogy dicsekszik vele Justin hiszenSelena sem egy rút boszi hanem egy szép lány !
SZerintem durva hogy így akarja megmutatni hogy ő milyen jó party egy srácnak!
1 felhasználónak tetszik:
Breanna
2011. június 23. 11:37
nézzétek meg nick és selena képét egymásmellet és justin és selenáét is ! melyik sráchoz illik jobban.csak ki kell nyitni a szemeteket és látni vele és akkor talán megértitek ami irtam az előbb!!!!
2011. június 23. 14:48
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
a teljes dalszöveg magyarul mikor lesz fent a neten?? mert eddig sehol sem találom
2011. június 23. 14:50
|
|
|
sztem nem akar Nick-nek mutatni semmit, ez csak egy dalszöveg, nem hiszem h vmi köze lenne a magánéletéhez! rossz, kitalált pletyka!
2011. június 24. 10:15
|
|
prettyqueen44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 151843 offline
|
sztem most nem nicket járatta le hanem saját magát....
2011. június 24. 12:13
hááát szerintem selena ha ilyeneket csinál amikor már másik barátja van akkor nem tette túl magát nick-en.
2011. június 24. 15:49
Szerintem igaza is van Selenának!És amúgy attól függetlenül hogy nem szeretema bieber gyereket,attóll még örülök annak hogy Selena boldog és szentem Justin sokkal jobb mint Nick...De ez az én vélemények...
2011. június 24. 15:52
Amúgy nem hiszem hogy erről szól a dal!Mindig kiforgatják az ember szavait!Átformálják!Selena az a tipikus életről énekel,hogy a csaj ezt mondja...Csak mivel ő énekel ezért ő is első szám első személyben mondja(márha értitek)E./1. Nyelvan...3.-4.-es anyag. xD
2011. június 24. 17:59
|
|
Seohyunfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 144074 offline
|
"Ő nem rejteget engem, ő henceg velem, tudod?"
Ez azért elég valószínű
Ez azért elég valószínű
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.