Talán nem túlzás azt állítani, hogy még halála után is a világ leghíresebb rappere Tupac Shakur. Az ellene történt lövöldözések egyik résztvevője a rapper negyvenedik születésnapja előtt beszélt a történtekről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tupac Shakur ma lenne 40 éves
2011. június 16. 17:09
RIP
Tupac olyan fantasztikus volt és még ma is köztünk lehetne.
2011. június 16. 17:51
Nemtudom ki hogy van vele,de nekem olyan mintha Tupac még mindig élne.Minden nap hallgatom a számait,olvasgatom az idézeteit,képeket nézek róla.szerintem ha nem felejtenek el valakit akkor az olyan mintha örökké élne.Ez ronda amit most fogok mondani,de szerencsés,hogy nem látja a rap haldoklását.Elismerem még mindig vannak igazi rapperek akik nem csak a pénzről tudnak beszélni,de ha Pac még köztünk lenne 1000% hogy felvirágoztatná a szakmát.Nagyon fiatalon ment el,és bele sem merek gondolni mi mindent adhatott volna még a Hip Hop-nak életében.Nem volt neki egy 20 éves karrierje mégis a világ legnagyobb rappere.Boldog születésnapot!
2011. június 16. 17:51
Már az az ember aki bocsánatot kért, nem tudja a családnak visszahozni egyik embert sem. Az életüket vesztették miatta, pedig szerintem nem csináltak semmit, bár nem tudom. De akkor is. Nem így kell elintézni valamit. Boldog (40.) születésnapot Tupac.
2011. június 16. 18:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Azért nem ő a leghíresebb, de kétségtelen, hogy legenda lett belőle. Biztosan hatalmas karriert futott volna be ha még élne.
Szerintem meg azok számára, akik igazán rap rajongók és tényleg az IGAZI rap-et szeretik és nem a mai rappernek csúfolt, kommersz "előadókat", azok számára igenis Tupac a leghíresebb. Lehet, hogy akik arra verik magukat, hogy szeretik a rap-et és közbe egy igazi rappert nem ismernek, csak azokat, akik azok próbálnak lenni, nekik híresebb mondjuk 50 cent, vagy Lil' Wayne vagy a többi hozzájuk hasonló pojáca, de ez csak is nekik a szegénységi bizonyítványuk. Számomra (és még rengeteg ember számára) Tupac volt (és még mindig az) a legnagyobb rapper a világon. Egy zseni volt, minden túlzás nélkül. A dalszövegei tényleg az életről szólnak, tele vannak érzelmekkel és annyi embernek adtak erőt és reményt, amennyinek a sok ma imádott divatrapper sohasem fog. A szövegei nem arról szóltak, hogy "én vagyok a király, van sok pénzem, hatalmas kocsim és imádnak a nők", hanem tényleg mondtak valamit és tele voltak olyan dolgokkal, amilyenekkel egy másik rapper szövegei sem voltak és nem is lesznek soha. Most a mai 50 cent és a többi -13 éves divat-rap rajongó kislányok által oly nagyra tartott, ámde- tehetségtelen, kommersz tucatelőadó, akiket rappernek neveznek hol tudnának olyan szövegeket írni, mint a Changes vagy a Dear Mama? Sehol. Mert ők arra mennek, hogy minnél keményebbnek meg "menőbbnek" tüntessék fel magukat és közben semmiféle igényesség nem lelhető fel a "zenéikben". Tupac kimagaslik az összes többi (különösen a mai) rapper közül mindennel amit tett és mondott. Iszonyatosan nagy veszteség volt a világnak a halála és egy hatalmas rappert vesztettünk el akkor, amikor ő meghalt. Nem tudom felfogni, hogy miért ő és a hozzá hasonló IGAZI előadóművészek, igazi legendák mennek el és miért marad itt nekünk a legalja (azt hiszem nem kell neveket sorolnom). Szóval sohasem mondanám azt, hogy bármelyik mai rapper híresebb lenne nála. Lehet, hogy több 13 éves műveletlen kislány ismeri őket, de az nem mérvadó. Tupac az igazi rapper, akire MINDIG emlékezni fognak és nem pedig a mai semmitmondó hullócsillagok. Senki nem volt ekkora hatással erre a műfajra, mint ő és soha nem is lesz. Bizonyos értelemben most is él és mindig élni fog. Ő igazi tehetség volt. Ja, és igen még nagyobb karriert futhatott volna be, ha még élne, de így is nagyobb karriert futott be, mint amennyit egyesek akár 50 év alatt is tudnának. Nyugodjon békében!
Aalyah teljes mértékben egyetértek minden szavaddal.
És hatalmas nagy köszönet a cikkért!
2011. június 16. 18:13
Idézet (janet7 @ 2011.06.16. 18:05)
Szerintem meg azok számára, akik igazán rap rajongók és tényleg az IGAZI rap-et szeretik és nem a mai rappernek csúfolt, kommersz "előadókat", azok számára igenis Tupac a leghíresebb. Lehet, hogy akik arra verik magukat, hogy szeretik a rap-et és közbe egy igazi rappert nem ismernek, csak azokat, akik azok próbálnak lenni, nekik híresebb mondjuk 50 cent, vagy Lil' Wayne vagy a többi hozzájuk hasonló pojáca, de ez csak is nekik a szegénységi bizonyítványuk. Számomra (és még rengeteg ember számára) Tupac volt (és még mindig az) a legnagyobb rapper a világon. Egy zseni volt, minden túlzás nélkül. A dalszövegei tényleg az életről szólnak, tele vannak érzelmekkel és annyi embernek adtak erőt és reményt, amennyinek a sok ma imádott divatrapper sohasem fog. A szövegei nem arról szóltak, hogy "én vagyok a király, van sok pénzem, hatalmas kocsim és imádnak a nők", hanem tényleg mondtak valamit és tele voltak olyan dolgokkal, amilyenekkel egy másik rapper szövegei sem voltak és nem is lesznek soha. Most a mai 50 cent és a többi -13 éves divat-rap rajongó kislányok által oly nagyra tartott, ámde- tehetségtelen, kommersz tucatelőadó, akiket rappernek neveznek hol tudnának olyan szövegeket írni, mint a Changes vagy a Dear Mama? Sehol. Mert ők arra mennek, hogy minnél keményebbnek meg "menőbbnek" tüntessék fel magukat és közben semmiféle igényesség nem lelhető fel a "zenéikben". Tupac kimagaslik az összes többi (különösen a mai) rapper közül mindennel amit tett és mondott. Iszonyatosan nagy veszteség volt a világnak a halála és egy hatalmas rappert vesztettünk el akkor, amikor ő meghalt. Nem tudom felfogni, hogy miért ő és a hozzá hasonló IGAZI előadóművészek, igazi legendák mennek el és miért marad itt nekünk a legalja (azt hiszem nem kell neveket sorolnom). Szóval sohasem mondanám azt, hogy bármelyik mai rapper híresebb lenne nála. Lehet, hogy több 13 éves műveletlen kislány ismeri őket, de az nem mérvadó. Tupac az igazi rapper, akire MINDIG emlékezni fognak és nem pedig a mai semmitmondó hullócsillagok. Bizonyos értelemben mostis él és mindig élni fog. Ő igazi tehetség volt. Ja, és igen még nagyobb karriert futhatott volna be, ha még élne, de így is nagyobb karriert futott be, mint amennyit egyesek akár 50 év alatt is tudnának. Nyugodjon békében!
És Biggie is, aki szintén hatalmas rapper volt.

Te egész tisztán látod a dolgokat.Ma már Sp számít rappernek,meg Fluor.Ők mit énekelnek?Olyat amiben nem a legszebb,legőszintébb szavak vannak.A dalaik felérnek egy nagy semmivel.Tupac dalai az életről,a mindennapjairól,emlékeiről szóltak.
2011. június 16. 18:17
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
szavy nagyon köszönöm a cikket!
Olyan jó valódi tartalommal bíró, értékes cikkeket is olvasni.
Ez a nap minden évben kicsit szomorúan telik. A rap koronázatlan királya volt, és örökre az is mard. Egy évezredben csak egyszer születhet ilyen hihetetlen tehetség, mint 2Pac. 15 évvel a halála után még mindig óriási befolyása van a rap világára, és magasan uralja is a műfajt. A zenéje halhatatlan, tehetségét pedig mi sem mutatja jobban, mint az, hogy még mindig millióan hallgatják a zenéjét, és ennyi év elteltével még mindig születnek új dolgok a hatására, munkássága nyomán. (Gondolok itt most a forgatókönyvéből készülő filmre.) Egy igazi zseni volt, akit senki nem tud túlszárnyalni. A mostani rapperek 90%-a valamit nagyon elrontott. Elkeserítő, hogy milyen irányba tart ez a műfaj, de remélem ez hamarosan javulni fog. El sem tudom képzelni mennyi remekmű készülhetett volna még, ha 2Pac még élne. A felelősek hiába kérnek bocsánatot. Ezen már nem lehet változtatni. Hatalmas űr tátong a rap szívében mióta ő meghalt, és családjának is óriási fájdalmat okozott az elvesztése, ahogy mindenki másnak is aki szerette/szereti a zenéjét.
RIP
Szerk.: Aalyah, janet7 maximálisan osztom a véleményeteket.
Ez a nap minden évben kicsit szomorúan telik. A rap koronázatlan királya volt, és örökre az is mard. Egy évezredben csak egyszer születhet ilyen hihetetlen tehetség, mint 2Pac. 15 évvel a halála után még mindig óriási befolyása van a rap világára, és magasan uralja is a műfajt. A zenéje halhatatlan, tehetségét pedig mi sem mutatja jobban, mint az, hogy még mindig millióan hallgatják a zenéjét, és ennyi év elteltével még mindig születnek új dolgok a hatására, munkássága nyomán. (Gondolok itt most a forgatókönyvéből készülő filmre.) Egy igazi zseni volt, akit senki nem tud túlszárnyalni. A mostani rapperek 90%-a valamit nagyon elrontott. Elkeserítő, hogy milyen irányba tart ez a műfaj, de remélem ez hamarosan javulni fog. El sem tudom képzelni mennyi remekmű készülhetett volna még, ha 2Pac még élne. A felelősek hiába kérnek bocsánatot. Ezen már nem lehet változtatni. Hatalmas űr tátong a rap szívében mióta ő meghalt, és családjának is óriási fájdalmat okozott az elvesztése, ahogy mindenki másnak is aki szerette/szereti a zenéjét.
RIP
Szerk.: Aalyah, janet7 maximálisan osztom a véleményeteket.
2011. június 16. 18:27
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nem vagyok oda a rappert de őt még én is hatalmas nagy legendának tartom.Elkeserítő hogy néhány idióta miatt nem élvezheti még mindig a rajongók szeretetét.Még egy ilyen rapper biztos vagyok benne hogy nem lesz mert nagyon magasra tette a lécet.Dexter Isaacnek pedig már fölösleges magyarázkodnia remélem hatalmas nagy bűntudata van és azzal hogy ezeket elmondta senkinek nem lesz jobb.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

3 felhasználónak tetszik: