Esküszöm, olyan szánalmas emberi egyedek élnek ezen a bolygón..
Panaszkodnak Reese Witherspoon szomszédjai
2011. június 16. 14:44
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Én Reese mellett állok. Ne szóljanak már bele.. Egy farm egyébként is ezzel jár. Reese pedig rendes, hogy szereti őket és gondoskodik róluk. 
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2011. június 16. 15:05
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Idézet (coke. @ 2011.06.16. 14:19)
Istenem,ha egy FARM mellett laknak,nem tudom miért csodálkoznak azon,hogy vannak állatok. Az állatok meg persze,hogy adnak ki hangokat. Ha ezeket nem tudják elfogadni,akkor miért egy farm mellé költöztek?!
teljesen egyetértek
én is kiállok Reese mellett. örülök, hogy vannak még ilyen sztárok.
1 felhasználónak tetszik:
coke.
2011. június 16. 15:13
Szerintem inkább tiszteletre méltó, hogy Reese állatokat tart/ment meg, és a szomszédoknak pedig megértőknek kellene lenniük, hiszen ők vajon mit gondolnának, ha hasonló panaszt kapnának, hogy pl. hangosak a csirkéi?
2011. június 16. 15:13
|
|
Fattyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 151216 offline
|
Szerintem hülyeség egy ilyen dolog miatt panaszkodni egy farm mellett... Meg úgy őszintén mondják már meg egy szamárnak, hogy maradjon csendben és ne bőgjön, mert idegesíti a szomszédokat...
2011. június 16. 15:23
Látom, ti is, a nagy "szokjanak hozzá" félék is nap mint nap órákig tartó szamárbőgésre szoktatok kelni. Én azért eléggé nagy állatbarát vagyok, mégis, meg tudnám gyilkolni a saját kutyám, amikor hajnalok hajnalán üvölteni kezd, ami egyre jobban a szokásává kezdd válni, én meg csak tépem a hajam. Nem kell őket eltávolítani, de találnia kéne valami megoldást, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon.
2011. június 16. 15:34
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Loca77 egyetértek!
2011. június 16. 15:40
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Mindkét félnek igazat adok. Aki azt írja, hogy szokjon hozzá, annak nincs igaza, mert ti sem tudnátok hozzászokni, higgyétek el.
Itt nem arról van szó, hogy ki állatbarát meg ki nem, hanem egyszerűen arról, hogy Reese ezt nem hallhatja, mert nincs ott. Az is igaz, hogy aki farm mellett él, annak ezzel számolnia kell, de Reese biztosan ki fog találni valami jó megoldást.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.