Két férfit vettek őrizetbe, ugyanis Joss Stone meggyilkolásását tervezték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meg akarták ölni Joss Stone-t
2011. június 16. 13:03
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
2011. június 16. 13:05
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Úristeeen
2011. június 16. 13:14
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Milyen világba élünk úr isten! mér akarták meg ölni lassan odáig fajul a világ hogy még pénz autó matához is ketten kell menni mert ne hogy hátúról le üssön minket valaki!
2011. június 16. 13:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
'azta' 'durva' 'úristen' - csak ennyire futja tőletek?
Én is csípem Joss-t, de ...
Itt nem arról van szó, hogy rablótámadás vagy belekeveredik egy tömegverekedésbe - itt két!!! ember tervezte!!! előre a dolgot és az ilyesminek mindig komoly oka van. Még ha nem helyes így lerendezni valamit, de az ilyen előre eltervezett, megszervezett gyilkosságnak mindig komoly oka van és nem csak annyi, hogy szerezzünk egy kis pénzt és vegyük el az ékszereit.
Itt nem arról van szó, hogy rablótámadás vagy belekeveredik egy tömegverekedésbe - itt két!!! ember tervezte!!! előre a dolgot és az ilyesminek mindig komoly oka van. Még ha nem helyes így lerendezni valamit, de az ilyen előre eltervezett, megszervezett gyilkosságnak mindig komoly oka van és nem csak annyi, hogy szerezzünk egy kis pénzt és vegyük el az ékszereit.
2011. június 16. 13:23
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Értem én, hogy idegesítően erőltetett a hangja, de vannak nála ezerszer rosszabbak a zeneiparban.
Oké, viccet félretéve, ez tényleg megdöbbentő. Egy barátnőm épp a napokban jegyezte meg Sean Bean megtámadásának kapcsán, hogy hülyeség, híres embereket nem támad meg senki. Na tessék. De, megtámadják őket, mi több, egyesek idáig is eljutnak, hogy elterveznek egy gyilkosságot. Remélem kapnak legalább 20 évet már csak a gondolatért is. És nem azért, mert egy hírességet akartak megölni, hanem azért, mert egyáltalán ölni akartak.
Oké, viccet félretéve, ez tényleg megdöbbentő. Egy barátnőm épp a napokban jegyezte meg Sean Bean megtámadásának kapcsán, hogy hülyeség, híres embereket nem támad meg senki. Na tessék. De, megtámadják őket, mi több, egyesek idáig is eljutnak, hogy elterveznek egy gyilkosságot. Remélem kapnak legalább 20 évet már csak a gondolatért is. És nem azért, mert egy hírességet akartak megölni, hanem azért, mert egyáltalán ölni akartak.
2011. június 16. 13:25
Kicsit kutakodni kellene a multjában....pontos származási hely, kikkel állt v. áll jelenleg is kapcsolatban.Volt-e haragosa a múltban, esetleg,most haragított-e valakit magára.Szüleinek nincs e tartozása, esetleg haragosai...Az apjának nincs e valami vaj a fején...Olyan könnyű lenne kideríteni miért...csak jó nyomozói gondolkodás kell.Nem mindig a jelen a fontos, mert a múlt többet mesélhet! Is that simple!
2011. június 16. 13:26
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.16. 13:23)
Értem én, hogy idegesítően erőltetett a hangja, de vannak nála ezerszer rosszabbak a zeneiparban.
Igen, pont ezen gondolkodtam. Hogy valamiért a híres emberekkel soha nem történik semmi rossz. Erre tessék. Ezért is sokkolt a hír. Én sme kedvelem őt túlzottan, de azért nem kéne egy hullászsákban végeznie. Amúgy kíváncsi vagyok mi a kiváltó ok - a hang csak nem lehet, mert akkor Rebecca Blackre vártak volna egy bokorban
2011. június 16. 13:28
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Ez nagyon ijesztő...Nem hiszem, h Jossnak köze lenne az alvilághoz, vagy ennyire szemét ember lenne, hogy meg kellene ezért ölni...Kíváncsi lennék a tényleges indokra. Vagy pusztán elmebetegek, mert ilyen is van, sajnos.
2011. június 16. 13:29
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.16. 13:20)
'azta' 'durva' 'úristen' - csak ennyire futja tőletek?
Remélem azért megengeded, hogy sokkot kapjak
2011. június 16. 13:31
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Ne már!Úristen!!!Mi a francért akarták volna megölni??Bakker...:SSSS
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: