Helena Bonham Carter modellé avanzsálódott
2011. június 16. 13:00
Szerintem pont az a legjobb a képekben,hogy nem átlagosak.
2011. június 16. 13:04
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Szerintem egyáltalán nem lettek borzalmas képek. Ha valami eltér a megszokottól, egyedi, különleges az már rossz? Őrült képek lettek, de Helena esetében kicsit a látvány mögé kell nézni, ha értitek
Helena nem a szokványos szépség (mondjuk szerintem szép), de a kisugárzása visz mindent. Őszintén szólva én akkor csalódtam volna, ha vele is szokvány, sablon képekeket készítettek volna. Fantasztikus nő, imádom
2011. június 16. 13:05
Az átlago szerintem egyben unalmas.Imádom Helenát és a képek *aww* ♥
2011. június 16. 13:14
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
juuuj ez tiszta Helena
nagyon viccesek akár csak ő
2011. június 16. 13:30
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nekem tetszenek a képek.
2011. június 16. 14:32
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Hát annak a nőnek néha nincs ki mind a négy kereke!
2011. június 16. 14:57
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Úristen nekem nagyon tetszenek a képek. Tényleg nem szokványosak, nagyon őrültek és furcsák, dehát Helenától ezt lehet várni, mivel ő is ilyen és ezért (is) szeretjük. Én még mindig nem értem, hogy ha valami kicsit furcsább, egyedibb, eltér az átlagtól, akkor azt a szűk látásmódú emberek miért kezdik el rögtön szidni? Az egy dolog, hogy nem értik, vagy képtelenek felfogni/szeretni bármit, ami nem TUCAT, de legalább ne hangoztatnák annyira.
Tényleg mögé kell nézni és nem csak annyit látni, hogy "fujj ez nagyon fura, szóval sz.r", mert ez többről szól. Ez egyeseknek nehéz, látom. Megmondom őszintén csalódtam volna, ha nem egy hasonlóan őrült dologgal jönnek elő, hiszen Helenától ez a megszokott és ez áll neki igazán jól. Azt meg végképp nem értem, hogy a divatszakértők miért lázadoznak, hiszen ha megnézzük a modelleket, a fotósorozatokat, jó pár ruhát a kifutón, sminket, stb., akkor látni lehet, hogy a divatvilágban pont a különlegesség a lényeg és ez -jobb esetben- megmutatkozik mindenen. A modellek között is igen kevés olyat látni, aki tökéletesen szabályos arcú, megszokott szépség. És szerintem pont ez a jó benne, ahogy ezekben a képekben és Helenában is.
De, Ő a HP-ben is szerepelt, kismillió másik, fantasztikus film mellett.
Idézet
ez nem a HP-be szerepelt?
De, Ő a HP-ben is szerepelt, kismillió másik, fantasztikus film mellett.
2011. június 16. 15:28
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Ebben semmi borzalmas sincs. Megszoktuk, hogy Helenának ilyen a stílusa, ha másmilyen képek lettek volna, na az lett volna a meglepő és az elborzasztó. Kíváncsi vagyok a többi képre is. Helena pedig hozta azt a formáját amiért az emberek szeretik.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. június 16. 17:48
Viccesek és aranyosak a képek.
Nekem tetszenek,nem is rossz.
2011. június 16. 19:58
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Szerintem nagyon jo kepek lettek
Helena megint hozta a formajat, igazan bohokasak es viccesek a kepek. Nem tudom, mit kell ezen igy kiakadni. Legalabb nem csinaltak belole egy agyonsminkelt, beallitott modellt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.