Tyler Posey Miley-val csókolózott először
2011. június 16. 13:45
még a tojáshéj a seggükön volt, amikor először "randiztak". erősen kétlem hogy valódi csók csattant el kettőjük között, inkább egy ártatlan arcra - inkább szájra PUSZI.
2011. június 16. 13:50
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Idézet (x maite x @ 2011.06.16. 13:39)
Aztaa de komoly kapcsolat lehetett meg mennyi IGAZI csók!! 9-11 éves korig tartó kapcsolat... Hú, ember... xD
veled vagyok.
2011. június 16. 14:39
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
mieza hülyeséég omg XDDDD 9 évesen én amgamról nem tudtam nem , hogy még csokolózzak valakivel.. pff...
2011. június 16. 14:55
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ez de aranyos!
Mondjuk biztos nem volt komoly kapcsolat, de aranyosak lehettek.
Bár mondjuk én 9 évesen még nem is gondolkoztam a csókon.
Most nem azért, de azokból amiket tapasztaltam, Billy nem jó szülő. :S
Bár mondjuk én 9 évesen még nem is gondolkoztam a csókon.
2011. június 16. 15:37
Aranyos 
Én mondjuk 7 évesen az általánosban kaptam az első puszimat...Nos,hogy már 8 évesen járni valakivel szerintem korai,jó oké nem kell engem utánozni meg semmi,de szerintem az első barátnak 7. osztályban kéne lennie..8 évesen minden héten más-más fiúba voltam szerelmes.Nos én 7.-ben jártam az első barátommal akivel még mindig együtt vagyunk....
Nos azért jó,hogy barátok maradtak!!
Én mondjuk 7 évesen az általánosban kaptam az első puszimat...Nos,hogy már 8 évesen járni valakivel szerintem korai,jó oké nem kell engem utánozni meg semmi,de szerintem az első barátnak 7. osztályban kéne lennie..8 évesen minden héten más-más fiúba voltam szerelmes.Nos én 7.-ben jártam az első barátommal akivel még mindig együtt vagyunk....
2011. június 16. 15:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Képzelem milyen kapcsolat volt.
2011. június 16. 15:56
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Tényleg eléggé fiatalok voltak akkoriban, dehát kb. akkora is lehetett a szerelem..
Szerintem a két év úgy jött ki, hogy félévente látták egymást.. aztán ki tudja. De amúgy aranyos történet. Furcsa, hisz akkoriban még nem ismerte őket senki.
2011. június 16. 16:05
Hát nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de én 9 évesen állandóan Minimaxot néztem és a nagy kedvencem a Varázslatos iskolabusz, meg a Sharon naplója volt. Tizenegy évesen pedig valami macis játékkal játszottam állandóan a gépen. Azt hiszem, én totál kispályás, ha 18 évesen kaptam meg életem első csókját.
Mondjuk nekem ez a sztori kissé erőltetettnek tűnik valahogy. Nem tudom. Ha már a srác 9 éves volt, akkor májli csak 8?
Meg két évig jártak? Nekem valahogy sántít. Ma az a párkapcsolat is ritka, ahol egy évig együtt vannak. Szerintem kicsit kiszínezett sztori.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.