Ez a h*lye öregember meg vénségére elhiszi hogy 20 éves ribizlik 'szerelmesek' belé..
Hugh Hefner és Crystal Harris békében vált el
2011. június 16. 13:34
|
|
xdkacsaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 233 Csatolások: 0 Azonosító: 132749 offline
|
Valahogy sejtettem hogy ez a kis fruska, aki csak Hef pénzét akarta nem fog majd összeházasodni vele..
Ez a h*lye öregember meg vénségére elhiszi hogy 20 éves ribizlik 'szerelmesek' belé..
2011. június 16. 14:30
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet
Ő azért kérte meg a kezem, mert azt hitte, ezt szeretném.
Holly hányszor emlegette, hogy esküvőt szeretne? Hugh nála egy percig sem gondolkodott, hogy esetleg elvenné, pedig elég sok ideig voltak együtt. Na, mindegy. Jobb ez így, hogy Cyristal és Hef nem házasodtak össze.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 16. 15:04
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek cintia0023
2011. június 16. 21:01
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Blondie,a cikk fantasztikus*.* annyira jól írsz,komolyan:D nem akarsz újságírást tanulni?:DDD
Én eleinte imádtam Crystalt. Nem volt olyan elborult,mint Holly,de úgy látszott valóban kedveli Hef-et. Hef pedig tuti nem akadt ki rá,ő mindent megbocsájt,de most tuti megint le fog robbanni.
Jó lett volna,ha talál valakit aki vele van az utolsó napjain...így már kevés az esély erre. Amúgy az a vicces,hogy Holly az elején megmondta Hefnek,hogy ez lesz a vége.
Én eleinte imádtam Crystalt. Nem volt olyan elborult,mint Holly,de úgy látszott valóban kedveli Hef-et. Hef pedig tuti nem akadt ki rá,ő mindent megbocsájt,de most tuti megint le fog robbanni.
2011. június 17. 13:01
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem rájött Crystal, hogy nem egy pénzéhes p*csa. És, hogy nem egy ilyen idős ember való neki. Blondie! Gratulálok a cikkhez, nagyon jó lett. És ez a kép a végén, nagyon ott van. x)
2011. június 17. 15:25
Végre észbekapott a szöszi! Biztos talál magának egy fiatalabb jóképű pasit! Nem mindig a pénz számít!
2011. június 27. 12:23
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
fúú értelme annyi volt
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.