Bár a szőkeség a szakítást hihetetlen rosszul időzítette, a pár nem veszekedéssel vetett véget kapcsolatának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Hefner és Crystal Harris békében vált el
2011. június 16. 00:19
Ki gondolta volna hogy Crystal nem mellette fog megöregedni? (Már ha Hugh kibírja addig...)
2011. június 16. 00:40
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem felfordult a gyomrom, mikor megláttam a cikk képét... szerintem undorító, hogy egy huszonéves fiatal nő egy nála majd' háromszor idősebb öregembert puszilgat! Remélem, senki se hiszi el, hogy ezek között valóban szerelmi viszony volt, a pénz nagy úr...
2011. június 16. 06:11
Levente1991 mindenki tudja hogy itt egyáltalán nem volt semmiféle érzelem, max a pénz és a hírnév iránta a nő részéről..nem lepődtem meg tudtam hogy ez lesz a vége de arra nem fogadtam volna hogy az esküvő előtt válnak el...
2011. június 16. 08:43
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Hát nekem is csak annyi jött le Crystalnak csak a pénz kellett. De rájött hogy nem ér neki ennyit,hogy egy öreg emberrel éljen,aki szinte már bármelyik pillanatban feldobhatja a pacskert.
2011. június 16. 08:54
rendesen tette Crystal, hogy lefújta az esküvőt és nem bolondítja tovább az öreget
mindenki tudta, hogy ez nem "igaz szerelem" ...
2011. június 16. 09:14
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyet értek dóóra és CandUs
2011. június 16. 09:46
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
és kinek volt igaza? Holly Madisonnak, aki bár féltékenységből is mondhatta azt, amit mondott, de teljesen igaza volt. Én már láttam a Playboy Villa előző évadjaiban is, amikor jóban volt Bridgettel, meg a többiekkel. Már akkor se volt szimpatikus, és most meg lefújja az esküvőt... Csak a pénz kellett neki.
2011. június 16. 09:53
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Na eggyit ért a Crystalal való kapcsolat tessék nagy volt a szerelem most meg semmi em maradt. És CandUs Hef nem hiszem hogy 30 évesnek érzi magát csak keres egy normális társat hogy ne legyen egyedül. És igaza van hogy fiatalokat keres magának,ti már láttatok egy szép öregaszonyt ha?!
2011. június 16. 09:58
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
én olvastam hogy azért vetett véget mert nem kapott elég zsebpénzt hát ez szánalmas 
ő is most azt hiszi híres lesz a dalával hát persze még mit nem, nem lesz ez híres
az egyetlen ami miatt tartották valamibe a sztárvilágba mert Hugh Heffner barátnője
most már nem sokára ő is csak egy eltűnt személy lesz a feledés mocsarába
ő is most azt hiszi híres lesz a dalával hát persze még mit nem, nem lesz ez híres
az egyetlen ami miatt tartották valamibe a sztárvilágba mert Hugh Heffner barátnője
most már nem sokára ő is csak egy eltűnt személy lesz a feledés mocsarába
1 felhasználónak tetszik:
cintia8597
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.