Megjelent Béci videoklipje
2011. június 15. 19:38
A klippnek vannak jó részei. A dobós lány például, wow ... őt leszámítva borzalom az egész
2011. június 15. 19:55
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
sokkal jobb , mint a Flour meg Sp sz*rok ( bocsi a fanoknak)
2011. június 15. 20:05
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Nem lett egy egetrengető zene,de Rami új zenéje után igazi felüdülés ezt hallgatni.
2011. június 15. 20:12
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Annyira bírom ,azt ,hogy kb.50-en dolgoztak egy ilyen valamin (klippnek nem nevezném) ,és akkor még így is hamis Béci hangja. De mindegy ....
Amikor ment a vv fináléjában (csak ezt néztem az egészből ) ,
akkor ""élőben"" tolta ...,
akkor tök jó neki ,annyira irigykedek ,hogy neki élőben is transformers hangja van .woww:O
Én nagyon állatszerető vagyok ,és a lovakat is szeretem akkor is ha rózsaszín akkor is ha nem ...Gigi hol van ?! ,akkor emelkedne a nézettség 1 fővel (Kovira gondoltam )
Ebből a klippből a világ leghíresebb lova ,persze Szilaj után ...gigi hiányzik ,és persze a nagy medence meg a kinder maxi king ....ha értitek mire gondolok
XD
Szerintem a csoki elolvadhatott a "NAGY MELEGBEN" ....
Amikor ment a vv fináléjában (csak ezt néztem az egészből ) ,
akkor ""élőben"" tolta ...,
akkor tök jó neki ,annyira irigykedek ,hogy neki élőben is transformers hangja van .woww:O
Én nagyon állatszerető vagyok ,és a lovakat is szeretem akkor is ha rózsaszín akkor is ha nem ...Gigi hol van ?! ,akkor emelkedne a nézettség 1 fővel (Kovira gondoltam )
Ebből a klippből a világ leghíresebb lova ,persze Szilaj után ...gigi hiányzik ,és persze a nagy medence meg a kinder maxi king ....ha értitek mire gondolok
Szerintem a csoki elolvadhatott a "NAGY MELEGBEN" ....
2011. június 15. 20:12
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
A klip olyan SP beütésű, azt leszámítva, hogy Béci tud táncolni... Amm. nem olyan rossz végül is a klip. Nagyon tetszik, hogy Düki is benne van. *-* És a dal sem olyan rossz. Bécinek szerintem azért jobb hangja van, mint SP-nek.
Összességében egész jó.
2011. június 15. 20:20
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
wháháháháháh imádooom ^^ naon jó
2011. június 15. 20:26
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
_ToTo_, kérlek írj valami cikket arról, hogy ez milyen rossz!!
ha nem, megőrülök!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: