Idézet (num1Kolosszus @ 2011.06.16. 09:40)
Neked sincs egy darab cikked sem, szóval szerintem nem nyilatkozhatsz túlságosan széles tapasztalatok alapján. Én sem írtam még cikket, de én nem győzködök senkit a magam igazáról úgy, hogy nincs is benne semmi jártasságom. És szerintem aki ide írja, hogy fölösleges volt ezt a cikket megírni, az nem azért mondja, hogy a cikkírót megsértse - nincs ebben semmi személyeskedés, nekem sincs semmi bajom noni001-el. Csak sokan itt nem értjük, minek kellett erről cikket írni? Inkább várjon ki valami érdekesebb hírt, azt írja meg igényesen, ne írjon ilyen értelmetlen cikkeket csak azért, hogy megszerezze a jobb csillagot. Nem akarom itt megmondani senkinek, hogy mit csináljon, csak szerintem az értelmesebb lett volna, és a cikkíró nem kapott volna ennyi negatív kritikát. Ez az én véleményem...

Bocs, hogy beleszólok, de BaByGaGa csak azt próbálta leírni, hogy az a nem tudom kicsoda, ne kritizáljon engem, mert ő még nem írt cikket. Ő nem azt mondta, hogy neki több híre van, hanem, hogy nincs joga sértegetni engem addíg amíg nem ír annyi cikket.