Tolvai Reni talpig aranyban szakít
2011. június 15. 15:44
Jajj nagyon várom már a klipet
Reni egyszerűen gyönyörű a videóban, na meg persze amúgy általában is, de itt szinte csak úgy ragyog!*-*
Aki meg Renit kritizálja az előbb nézzen tükörbe! ^^
Aki meg Renit kritizálja az előbb nézzen tükörbe! ^^
2011. június 15. 15:47
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Hát mit mondjak, enyhén szólva nem vagyok oda a csajért. Kiváncsi vagyok mekkora "sláger" lesz ebből. Ismét.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. június 15. 16:09
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.15. 15:55)
Továbbra sem csípem ... Azt persze sose felejti el megemlíteni, h jól megvannak Saundersel, mintha ez bárkit is érdekelne. :/
Dianna! Ha ezt úgy értetted, h aki Renit kritizálja, az féltékeny, akkor megkérdezem: mégis mire? -.-"
Dianna! Ha ezt úgy értetted, h aki Renit kritizálja, az féltékeny, akkor megkérdezem: mégis mire? -.-"
Ki mondta, hogy bárki is féltékeny Renire? Előbb próbálj meg szöveget értelmezni, utána válaszolni valakinek. Azt mondtam (hátha így felfogod ép ésszel), hogy ne másban keressétek a hibát, mert senki sem tökéletes.
olsenfan..
2011. június 15. 16:17
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
ez borzalmas
2011. június 15. 16:23
|
|
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline
|
én nagyon szeretem a számát
és kiváncsi vagyok a klippre is
és nem értem miért kell folyton kritizálni???
ha te szebb és jobb vagy akkor menj, énekelj és forgass klippet...
2011. június 15. 16:36
Most nem azért mondom de annak ellenére hogy én sem szeretem túlzottan,el kell ismernem hogy igenis van tehetsége és a hangja sem mondható egyáltalán átlagosnak. Kíváncsi leszek majd a dalra azért,látni szeretném mit hoz össze:)
2011. június 15. 17:17
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Dianna @ 2011.06.15. 16:09)
Ki mondta, hogy bárki is féltékeny Renire? Előbb próbálj meg szöveget értelmezni, utána válaszolni valakinek. Azt mondtam (hátha így felfogod ép ésszel), hogy ne másban keressétek a hibát, mert senki sem tökéletes.
Már bocs, de hova van az előírva, hogy mindenkit szeretni kell, és csak jót lehet mondani róla? Ki mondta, hogy mindenki tökéletes?
Ha ezekkel más nincs tisztába, akkor ne olvassa el ezeket, és kész.
Twilight6
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.