Harry herceg Pippa Middletonnal randizott
2011. június 15. 23:43
|
Stellafuckyea.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 152603 offline
|
Tragédia =DDDD
2011. június 16. 10:37
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
szerintem ezen a képen itt nem igazán illenek egymáshoz de attól még lehetnek boldogok
2011. június 16. 11:13
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
na erre kíváncsi leszek
2011. június 16. 13:01
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
cuki lenne
2011. június 16. 15:38
Őszintén szólva ettől a nőtől én is a plafonon vagyok. Nem csak az egész nő unszimpatikus így ránézésre, de ez az egész... lassan híresebb lesz, mint a testvére, pedig az házasodott be a királyi családba.
Most komolyan, az előző róla szóló cikkben is megírtam, hogy ki ez a nő, hogy helye van itt a Starityn? Mert szerintem senki. Nem énekel, nem színészkedik, nem csinál semmit sem, csak cikkez róla a sajtó.
Most mindegy, hogy teáztak vagy sem, mert ez senki sem tudhatja igazából. Meg ez az egész Harry + Pippa is annyira erőltetett szerintem.
2011. június 16. 21:57
|
Stellafuckyea.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 152603 offline
|
"Őszintén szólva ettől a nőtől én is a plafonon vagyok. Nem csak az egész nő unszimpatikus így ránézésre, de ez az egész... lassan híresebb lesz, mint a testvére, pedig az házasodott be a királyi családba. Most komolyan, az előző róla szóló cikkben is megírtam, hogy ki ez a nő, hogy helye van itt a Starityn? Mert szerintem senki. Nem énekel, nem színészkedik, nem csinál semmit sem, csak cikkez róla a sajtó. Most mindegy, hogy teáztak vagy sem, mert ez senki sem tudhatja igazából. Meg ez az egész Harry + Pippa is annyira erőltetett szerintem"
Teljesen egyetértek
Teljesen egyetértek
2011. június 17. 01:28
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Holly, nagyon nagyon nagyon egyetértek! irritálóóóóó
2011. június 17. 20:03
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Nem hiszem el, h nem bírnak leszkadni erről a nőről. Bár azt sem értem h mért van úgy mki elájulva tőle vagy Kate-ért!!!! Szerintem egyikőjük sem egy nagy szépség. Teljesen átlagosak.
2011. július 04. 13:08
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
Hollynak szerintem is igaza van!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: