Harry herceg Pippa Middletonnal randizott
2011. június 15. 15:08
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Most ez a Pippa ez komolyan egy olyan VALAKIVÉ nőtte ki magát, aki ennyire számít, hogy lassan irritálóbbak lesznek az ő cikkei, mint egy szelenagomezes?
Miért? Mivel? Mert a testvére hercegnő? Írja bele az életrajzába, biztos jól fog mutatni. Az meg, hogy a foglalkozása 'modell', csak megerősít abban, hogy aki tényleg nem ért semmihez és nem foglalkozik semmivel, arra rá lehet sütni, hogy ő egy modell.
2011. június 15. 15:22
szavy, egyetértek, az elején még nem volt bajom vele, gondoltam, "ő, egy bájos lány", majd el tűnik úgyis, de már kicsit sok belőle nekem, a csapból is ő folyik...
2011. június 15. 15:38
|
csokkkkovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 152510 offline
|
Cukik lennének együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. június 15. 15:47
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Mindenki csak velük van elfoglalva de engemet nem érdekelnek!!
2011. június 15. 16:12
Együtt teáztak... húha! Ez randinak számít? Mert akkor akivel kólát itttam fiúkkal mindel randiztam? xDD
2011. június 15. 16:12
Csak teáztak és muffint ette...nem kell még elkiabálni
2011. június 15. 16:14
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
szerintem ez hülyeség !!!
2011. június 15. 17:13
csak ettek és ittak ebben még nincs semmi megdöbbentő
2011. június 15. 18:24
x Maite_Sandra x
Az ellenállásnak az a lényege, hogy lássák, nem? (: Köszönöm kérdésed, mellesleg.
Az ellenállásnak az a lényege, hogy lássák, nem? (: Köszönöm kérdésed, mellesleg.
2011. június 15. 18:30
Csak az a baj, hogy ők most valamilyen szinten rokonok vagyis sógorok lettek az esküvő óta
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: