Gallusz Niki nőbe szerelmes
2011. június 15. 17:38
Istenem, ez a sok buta, ostoba komment. Gratulálok az emberiségnek megint csak.
2011. június 15. 17:58
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Sok boldogságot nekik! a szerelem és az érzelem nemiségtől független. Az emberben van egyfajta gén ami ugye kiváltja az azonos neműekhez vonzódást. Nem találta meg a pasikban azt amit ő keresett..esetleg nem úgy törődtek vele,és ez nem azt jelenti hogy gyámánt meg stb,hanem egyszeren lelkileg nem. De miért is? Mert lehetséges,hogy benne van a gén amiről eddig nem igazán vett tudomást,és most jött rá,hogy igen talált egy személyt(nőt)akivel közösen akar élni,akivel minden jó,és boldognak látja a világot.
Nem mindig korán eszmél az ember,van hogy családok mennek így szét mire rájön az egyik fél,hogy hoppá,én más vagyok.
Olvastam az itt levő kommenteket,sokan elítélik,de miért is? Mert ugye az emberek nagy része e kis biológiai résztől mentes,bár lányoknál előfordul hogy kíváncsiságból bepróbálnak dolgokat. Pasiról nem igen tudok ,de barátnőm van aki kipróbálta bnőjével,mert épp olyanjuk volt. Emellett komoly leszbikus barátnőim is vannak akik már 2 éve egymást szeretik,bár ők hamar felismerték hogy nőkhöz vonzódnak. És több lánytól,és 30as nőtől is hallottam,hogy kipróbálná,mert érdekli ,hogy milyen lehet. Ez ilyen világ,és nem csak a divat miatt. A lényeg a boldogság!
Nem mindig korán eszmél az ember,van hogy családok mennek így szét mire rájön az egyik fél,hogy hoppá,én más vagyok.
Olvastam az itt levő kommenteket,sokan elítélik,de miért is? Mert ugye az emberek nagy része e kis biológiai résztől mentes,bár lányoknál előfordul hogy kíváncsiságból bepróbálnak dolgokat. Pasiról nem igen tudok ,de barátnőm van aki kipróbálta bnőjével,mert épp olyanjuk volt. Emellett komoly leszbikus barátnőim is vannak akik már 2 éve egymást szeretik,bár ők hamar felismerték hogy nőkhöz vonzódnak. És több lánytól,és 30as nőtől is hallottam,hogy kipróbálná,mert érdekli ,hogy milyen lehet. Ez ilyen világ,és nem csak a divat miatt. A lényeg a boldogság!
2011. június 15. 18:18
Idézet (Gordon @ 2011.06.15. 17:58)
Sok boldogságot nekik! a szerelem és az érzelem nemiségtől független. Az emberben van egyfajta gén ami ugye kiváltja az azonos neműekhez vonzódást. Nem találta meg a pasikban azt amit ő keresett..esetleg nem úgy törődtek vele,és ez nem azt jelenti hogy gyámánt meg stb,hanem egyszeren lelkileg nem. De miért is? Mert lehetséges,hogy benne van a gén amiről eddig nem igazán vett tudomást,és most jött rá,hogy igen talált egy személyt(nőt)akivel közösen akar élni,akivel minden jó,és boldognak látja a világot.
Itt nem arról van szó, hogy milyen neművel csinálja és nem is arról, hogy a nők x %-a mit szeretne meg hogyan. A lényeg az az, hogy csalódott a férfiakban és a saját neméhez fordult. Én is csalódtam a pasijaimban, mégsem lettem leszbikus. Ha az is lettem volna, nem reklámoztam volna. Az emberek szemében ami nem természetes, sablonos, unalmas az nem jó, ezért nem kellene lépten nyomon mindenkinek arról beszélni, hogy hogyan lett olyan amilyen, mert később ezért igen is támadni fogják...
2011. június 15. 18:35
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Okés,csak nem hiszem,hogy úgy felébredt egy nap,és sok hülye pasi átvert stb..mától csak nőkkel fogok kezdeni. Egyszerűen a boldogságot kereste,és ezt egy nő oldalán találta meg jelenleg. A csalódást gondolom így értette,de igazából nincs szüksége magyarázkodásra. Az ő élete ezt felválallja,ennyi erővel lehetne minden nőnek is szemére vetni aki szakított,elvált,hogy de miért,hisz ő választott nagyon szerelmes volt,az álompasit megszerezte. Sokszor nem látják az erdőtől a fát,ez a nagy probléma. De mondjuk te biztosan tapasztaltabb vagy e téren is.Illetve pasik terén biztosan.
De te miért nem fordulsz a nők felé? Azért mert nincs benned az a plusz gén ami indíttatást éreztetne. Én is csalódtam már ugye sok nővben is..és sosem leszek meleg,mert nem vonzanak a pasik ennyi. De őt úgylátssik az említettek miatt igen érdeklik a nők. Én nem kis tini aki üvegezéskor megcsókolják a barátnőjüket stb.
De erről el lehetne vitázni naphosszat ki miért,hogyan,de semmi értelem,van akik nem tudják elfogadni ezt. Ők inkább azt várnák el akkor éljenek életük végéig megalkuvásban esetleg rossz kapcsolatban,vagy egyedül.
De erről el lehetne vitázni naphosszat ki miért,hogyan,de semmi értelem,van akik nem tudják elfogadni ezt. Ők inkább azt várnák el akkor éljenek életük végéig megalkuvásban esetleg rossz kapcsolatban,vagy egyedül.
2011. június 15. 18:48
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Uramatyám. Én először azt hittem, hogy ez csak egy ilyen kétértelmű cím és a kutyája egy nő, vagy valami. De ha így boldogok, akkor boldogok... Nem törhetek pálcát senki feje fölött.
2011. június 15. 18:56
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Sok boldogságot! Ha ezt egy nőtől kapja meg, akkor sincs ebben semmi!
2011. június 15. 18:58
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nem biztos, hogy azért kezdett nővel, mert csalódott a férfiakban. Ezt nem ő nyilatkozta, hanem a kollégái mondták, ha igaz egyáltalán. Lehet, hogy régebben is volt nővel kapcsolata csak nem tudunk róla.
2011. június 15. 19:18
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
A nők általában érzékenyebbek és kedvesebbek,ezért van az,hogy egy hetero nő,aki csalódik a férfiakban,megtalálja amit keresett,egy másik nő oldalán. Lehet hogy igaza is van valahol. de nekem azért hiányozna a barátom szőrös hasa és horkolása..
..ízlések és pofonok:DDD
2011. június 15. 20:01
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Nahát,nem néztem volna ki belőle.Bár,a látszat néha csal...
2011. június 15. 20:48
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (yamee @ 2011.06.15. 15:32)
ToTo, szerintem nem divatból tette. Fél éve együtt élnek! Nem tudom, mi bajod ezzel. Elhiheted, hogy nem fog kihalni az emberiség, csak azért mert léteznek homoszexuálisok. Akik nem azok, azok majd fenntartják az emberiséget, nem hiszem, hogy annyira aggódnod kellene. Egyébként pedig a leszbikusoknak is van gyerekük, maximum nem hagyományosan lett megtermékenyítve a petesejt (bár olyan is van). Ha ő nő mellett boldog, akkor nem gondolom, hogy muszáj lenne férfiakkal kezdenie csak azért, hogy nektek megmaradjon a lelki békétek. Fogadjátok el, léteznek melegek. És? Miért akarjátok megtagadni tőlük a boldogságot? Ez undorító dolog az én szememben. 
Semmi ilyesmit nem írtam amiért most leszólsz. Vannak melegek, voltak és lesznek is. Ennyi és pont. Amire utaltam az azt akarta jelenteni, hogy aki meleg, az már fiatal korában érzi, tudja vagy sejti ezt, mert ez egy születési rendellenesség, egy genetikai hiba. Van ilyen, ez ellen nincs mit tenni. Viszont aki mindkét nemhez vonzódik - az már az ő agyában dől el. Azért nem a gének a felelősek, hanem ő saját maga és vannak akik divatból ilyenek - erre utaltam mindenféle rossz vagy hátsószándék nélkül. A cikkben sem írták, hogy meleg lenne, sőt, pont az ellenkezője derül ki belőle, hogy csalódott a pasikban ezért most nője van ...
Felesleges szócséplés volt amit Írtál.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. június 16. 21:54
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
erre..nem tudok semmit mondani...de ha boldog...mondjuk nem szeretném látni amikor csókolóznak...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 16. 22:57
Idézet (poolfan @ 2011.06.15. 19:57)
Semmi gond a leszbi csajokkal,de a homár ratyiktól felfordul a gyomrom..
Én pont fordítva gondolom...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.