Starity

Gallusz Niki nőbe szerelmes

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 15. 17:34 #81
- törölt felhasználó -    
ez nagyon durva Lol
2011. június 15. 17:38 #82
- törölt felhasználó -    
Istenem, ez a sok buta, ostoba komment. Gratulálok az emberiségnek megint csak.
2011. június 15. 17:58 #83
Gordon
Gordon
visszatérő vendég

StátuszPihengetés van..izgalom mentesen :-)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 200
Csatolások: 11
Azonosító: 485
Sok boldogságot nekik! a szerelem és az érzelem nemiségtől független. Az emberben van egyfajta gén ami ugye kiváltja az azonos neműekhez vonzódást. Nem találta meg a pasikban azt amit ő keresett..esetleg nem úgy törődtek vele,és ez nem azt jelenti hogy gyámánt meg stb,hanem egyszeren lelkileg nem. De miért is? Mert lehetséges,hogy benne van a gén amiről eddig nem igazán vett tudomást,és most jött rá,hogy igen talált egy személyt(nőt)akivel közösen akar élni,akivel minden jó,és boldognak látja a világot.
Nem mindig korán eszmél az ember,van hogy családok mennek így szét mire rájön az egyik fél,hogy hoppá,én más vagyok.
Olvastam az itt levő kommenteket,sokan elítélik,de miért is? Mert ugye az emberek nagy része e kis biológiai résztől mentes,bár lányoknál előfordul hogy kíváncsiságból bepróbálnak dolgokat. Pasiról nem igen tudok ,de barátnőm van aki kipróbálta bnőjével,mert épp olyanjuk volt. Emellett komoly leszbikus barátnőim is vannak akik már 2 éve egymást szeretik,bár ők hamar felismerték hogy nőkhöz vonzódnak. És több lánytól,és 30as nőtől is hallottam,hogy kipróbálná,mert érdekli ,hogy milyen lehet. Ez ilyen világ,és nem csak a divat miatt. A lényeg a boldogság!
2011. június 15. 18:18 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gordon @ 2011.06.15. 17:58)
Sok boldogságot nekik! a szerelem és az érzelem nemiségtől független. Az emberben van egyfajta gén ami ugye kiváltja az azonos neműekhez vonzódást. Nem találta meg a pasikban azt amit ő keresett..esetleg nem úgy törődtek vele,és ez nem azt jelenti hogy gyámánt meg stb,hanem egyszeren lelkileg nem. De miért is? Mert lehetséges,hogy benne van a gén amiről eddig nem igazán vett tudomást,és most jött rá,hogy igen talált egy személyt(nőt)akivel közösen akar élni,akivel minden jó,és boldognak látja a világot.
Nem mindig korán eszmél az ember,van hogy családok mennek így szét mire rájön az egyik fél,hogy hoppá,én más vagyok.
Olvastam az itt levő kommenteket,sokan elítélik,de miért is? Mert ugye az emberek nagy része e kis biológiai résztől mentes,bár lányoknál előfordul hogy kíváncsiságból bepróbálnak dolgokat. Pasiról nem igen tudok ,de barátnőm van aki kipróbálta bnőjével,mert épp olyanjuk volt. Emellett komoly leszbikus barátnőim is vannak akik már 2 éve egymást szeretik,bár ők hamar felismerték hogy nőkhöz vonzódnak. És több lánytól,és 30as nőtől is hallottam,hogy kipróbálná,mert érdekli ,hogy milyen lehet. Ez ilyen világ,és nem csak a divat miatt. A lényeg a boldogság!

Itt nem arról van szó, hogy milyen neművel csinálja és nem is arról, hogy a nők x %-a mit szeretne meg hogyan. A lényeg az az, hogy csalódott a férfiakban és a saját neméhez fordult. Én is csalódtam a pasijaimban, mégsem lettem leszbikus. Ha az is lettem volna, nem reklámoztam volna. Az emberek szemében ami nem természetes, sablonos, unalmas az nem jó, ezért nem kellene lépten nyomon mindenkinek arról beszélni, hogy hogyan lett olyan amilyen, mert később ezért igen is támadni fogják...
2011. június 15. 18:35 #85
Gordon
Gordon
visszatérő vendég

StátuszPihengetés van..izgalom mentesen :-)
Hozzászólás: 200
Csatolások: 11
Azonosító: 485
Okés,csak nem hiszem,hogy úgy felébredt egy nap,és sok hülye pasi átvert stb..mától csak nőkkel fogok kezdeni. Egyszerűen a boldogságot kereste,és ezt egy nő oldalán találta meg jelenleg. A csalódást gondolom így értette,de igazából nincs szüksége magyarázkodásra. Az ő élete ezt felválallja,ennyi erővel lehetne minden nőnek is szemére vetni aki szakított,elvált,hogy de miért,hisz ő választott nagyon szerelmes volt,az álompasit megszerezte. Sokszor nem látják az erdőtől a fát,ez a nagy probléma. De mondjuk te biztosan tapasztaltabb vagy e téren is.Illetve pasik terén biztosan.biggrin.gif De te miért nem fordulsz a nők felé? Azért mert nincs benned az a plusz gén ami indíttatást éreztetne. Én is csalódtam már ugye sok nővben is..és sosem leszek meleg,mert nem vonzanak a pasik ennyi. De őt úgylátssik az említettek miatt igen érdeklik a nők. Én nem kis tini aki üvegezéskor megcsókolják a barátnőjüket stb.biggrin.gif
De erről el lehetne vitázni naphosszat ki miért,hogyan,de semmi értelem,van akik nem tudják elfogadni ezt. Ők inkább azt várnák el akkor éljenek életük végéig megalkuvásban esetleg rossz kapcsolatban,vagy egyedül.
2011. június 15. 18:48 #86
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Uramatyám. Én először azt hittem, hogy ez csak egy ilyen kétértelmű cím és a kutyája egy nő, vagy valami. De ha így boldogok, akkor boldogok... Nem törhetek pálcát senki feje fölött.
2011. június 15. 18:56 #87
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Sok boldogságot! Ha ezt egy nőtől kapja meg, akkor sincs ebben semmi!
2011. június 15. 18:58 #88
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Nem biztos, hogy azért kezdett nővel, mert csalódott a férfiakban. Ezt nem ő nyilatkozta, hanem a kollégái mondták, ha igaz egyáltalán. Lehet, hogy régebben is volt nővel kapcsolata csak nem tudunk róla.
2011. június 15. 19:18 #89
nore<P
nore<P

StátuszFleur Delacour-Weasley ϟ
Hozzászólás: 643
Csatolások: 0
Azonosító: 97587
A nők általában érzékenyebbek és kedvesebbek,ezért van az,hogy egy hetero nő,aki csalódik a férfiakban,megtalálja amit keresett,egy másik nő oldalán. Lehet hogy igaza is van valahol. de nekem azért hiányozna a barátom szőrös hasa és horkolása..biggrin.gif..ízlések és pofonok:DDD
2 felhasználónak tetszik: kateblock, thunderbird
2011. június 15. 19:28 #90
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Hát..oké akkor sok boldogságot nekik! biggrin.gif
2011. június 15. 19:57 #91
poolfan
poolfan

StátuszSzerelmes vagyok :$
Hozzászólás: 752
Csatolások: 2
Azonosító: 31794
Semmi gond a leszbi csajokkal,de a homár ratyiktól felfordul a gyomrom....
2011. június 15. 20:01 #92
Clarissa_Fray
Clarissa_Fray

Státusz♥ Sex , Love , Control , Vanity ♥
Hozzászólás: 559
Azonosító: 135431
Nahát,nem néztem volna ki belőle.Bár,a látszat néha csal...biggrin.gif
2011. június 15. 20:08 #93
Danta
Danta
visszatérő vendég

StátuszNekem nem kell szőke herceg fehér lovon,csak One Direction piros buszon.;)
Hozzászólás: 461
Csatolások: 8
Azonosító: 126346
ha így boldog! :/
2011. június 15. 20:38 #94
Bella20
Bella20
Hozzászólás: 622
Azonosító: 126280
wááó! ohmy.gif
de ha így ő boldog,akkor sok boldogságot neki! biggrin.gif
2011. június 15. 20:48 #95
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (yamee @ 2011.06.15. 15:32)
ToTo, szerintem nem divatból tette. Fél éve együtt élnek! Nem tudom, mi bajod ezzel. Elhiheted, hogy nem fog kihalni az emberiség, csak azért mert léteznek homoszexuálisok. Akik nem azok, azok majd fenntartják az emberiséget, nem hiszem, hogy annyira aggódnod kellene. Egyébként pedig a leszbikusoknak is van gyerekük, maximum nem hagyományosan lett megtermékenyítve a petesejt (bár olyan is van). Ha ő nő mellett boldog, akkor nem gondolom, hogy muszáj lenne férfiakkal kezdenie csak azért, hogy nektek megmaradjon a lelki békétek. Fogadjátok el, léteznek melegek. És? Miért akarjátok megtagadni tőlük a boldogságot? Ez undorító dolog az én szememben. sad.gif

Semmi ilyesmit nem írtam amiért most leszólsz. Vannak melegek, voltak és lesznek is. Ennyi és pont. Amire utaltam az azt akarta jelenteni, hogy aki meleg, az már fiatal korában érzi, tudja vagy sejti ezt, mert ez egy születési rendellenesség, egy genetikai hiba. Van ilyen, ez ellen nincs mit tenni. Viszont aki mindkét nemhez vonzódik - az már az ő agyában dől el. Azért nem a gének a felelősek, hanem ő saját maga és vannak akik divatból ilyenek - erre utaltam mindenféle rossz vagy hátsószándék nélkül. A cikkben sem írták, hogy meleg lenne, sőt, pont az ellenkezője derül ki belőle, hogy csalódott a pasikban ezért most nője van ...
Felesleges szócséplés volt amit Írtál.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 16. 12:13 #96
- törölt felhasználó -    
hát ha ő így boldog.. sad.gif
2011. június 16. 12:15 #97
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
O.o xd
2011. június 16. 17:41 #98
lilla771
lilla771

StátuszCselekedj!! Éld az életed!! :)
Hozzászólás: 637
Csatolások: 22
Azonosító: 135144
Hát ez undorító...... szerintem!
2011. június 16. 21:54 #99
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
erre..nem tudok semmit mondani...de ha boldog...mondjuk nem szeretném látni amikor csókolóznak...
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. június 16. 22:57 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (poolfan @ 2011.06.15. 19:57)
Semmi gond a leszbi csajokkal,de a homár ratyiktól felfordul a gyomrom..

Én pont fordítva gondolom...
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok