Starity

Gallusz Niki nőbe szerelmes

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 15. 14:14 #61
- törölt felhasználó -    
Minden esetre Laura biztosan készített neki válogatás kazit! : DDD
2011. június 15. 14:15 #62
Orsy0430
Orsy0430

StátuszPray For Boston! ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 28
Azonosító: 132119
Egészségére!
2011. június 15. 14:22 #63
- törölt felhasználó -    
Most kicsit meglepődtem,de ha ő így boldog akkor nincsen semmi baj wink.gif
2011. június 15. 14:22 #64
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
ezt nem gondoltam volna róla
2011. június 15. 14:23 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.15. 13:23)
Mit csinál majd, ha a nőkben is csalódik? Akkor hova pártol át 'divatból' ?

Ha mindenki aki csalódik a másik nemben átpártolna a sajátjához - kihalna az emberiség.

Ott a pont. Megértem, hogy nehéz rendes pasit találni, tényleg nagyon keresgélni kell de azért már még se így álljunk hozzá. Tovább kell keresni. Mindenki meg van odakint a párja, valahol. Hány nőnek volt már rossz kapcsolata a férfiakkal és még sem pártoltak át a saját nemükhöz. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 15. 14:30 #66
sipy97
sipy97

Státuszlove is louder than the pressure to be perfect..
Hozzászólás: 767
Csatolások: 0
Azonosító: 133795
ha nővel boldog , akkor ámen. smileeee.gif
2011. június 15. 14:31 #67
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Ez van
2011. június 15. 14:31 #68
bogihhh
bogihhh

StátuszThe Vampire Diaries 3x22 eszméletlen jó volt <3 :D
Hozzászólás: 887
Azonosító: 136581
Jesszus :S biggrin.gif
2011. június 15. 15:32 #69
- törölt felhasználó -    
ToTo, szerintem nem divatból tette. Fél éve együtt élnek! Nem tudom, mi bajod ezzel. Elhiheted, hogy nem fog kihalni az emberiség, csak azért mert léteznek homoszexuálisok. Akik nem azok, azok majd fenntartják az emberiséget, nem hiszem, hogy annyira aggódnod kellene. Egyébként pedig a leszbikusoknak is van gyerekük, maximum nem hagyományosan lett megtermékenyítve a petesejt (bár olyan is van). Ha ő nő mellett boldog, akkor nem gondolom, hogy muszáj lenne férfiakkal kezdenie csak azért, hogy nektek megmaradjon a lelki békétek. Fogadjátok el, léteznek melegek. És? Miért akarjátok megtagadni tőlük a boldogságot? Ez undorító dolog az én szememben. sad.gif
2011. június 15. 15:35 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (yamee @ 2011.06.15. 15:32)
ToTo, szerintem nem divatból tette. Fél éve együtt élnek! Nem tudom, mi bajod ezzel. Elhiheted, hogy nem fog kihalni az emberiség, csak azért mert léteznek homoszexuálisok. Akik nem azok, azok majd fenntartják az emberiséget, nem hiszem, hogy annyira aggódnod kellene. Egyébként pedig a leszbikusoknak is van gyerekük, maximum nem hagyományosan lett megtermékenyítve a petesejt (bár olyan is van). Ha ő nő mellett boldog, akkor nem gondolom, hogy muszáj lenne férfiakkal kezdenie csak azért, hogy nektek megmaradjon a lelki békétek. Fogadjátok el, léteznek melegek. És? Miért akarjátok megtagadni tőlük a boldogságot? Ez undorító dolog az én szememben. sad.gif

Senki nem akarja megtagadni tőlük a boldogságot. Csak egyszerűen ez irritáló, legalábbis a számomra. Nem ez a természet rendje. pardon.gif
2011. június 15. 15:44 #71
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.06.15. 15:35)
Senki nem akarja megtagadni tőlük a boldogságot. Csak egyszerűen ez irritáló, legalábbis a számomra. Nem ez a természet rendje. pardon.gif

Valóban nem ez a természet rendje de őket is el kell fogadni. Szerintem TOTO arra gondol, hogy 'divatból' fordult a saját neméhez, ami alatt nem azt érti, hogy hazudik. Én elfogadom őket, ahogyan nekik jó, nekem 8 mit csinálnak csak már kezd idegesítő lenni, hogy mindenki a sjaát neméhez akar vonzódni ezért meg azért. Azért mert nem találta meg a párját, nem kell átmenni leszbikusba. Ha egyetlen kapcsolata sem működik és annak több oka is van, akkor gondolkozik el az ember, hogy hoppá talán nálam nem stimmel valami, de nem úgy, hogy a pasik közül nem talál olyat, aki számára megfelelő és egyből a saját neméhez fordul. Ez hülyeség. Van aki még 40 évesen sem találta meg a párját, ők is akkor mind legyenek leszbik mert a kapcsolataik befuccsoltak?
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 15. 15:55 #72
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Egészségére ohmy.gif
2011. június 15. 15:56 #73
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
thunderbird egyetértek smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. június 15. 16:19 #74
- törölt felhasználó -    
thunderbird teljes mértékben egyetértek meghajolo.gif
2011. június 15. 16:21 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 15:44)
Valóban nem ez a természet rendje de őket is el kell fogadni. Szerintem TOTO arra gondol, hogy 'divatból' fordult a saját neméhez, ami alatt nem azt érti, hogy hazudik. Én elfogadom őket, ahogyan nekik jó, nekem 8 mit csinálnak csak már kezd idegesítő lenni, hogy mindenki a sjaát neméhez akar vonzódni ezért meg azért. Azért mert nem találta meg a párját, nem kell átmenni leszbikusba. Ha egyetlen kapcsolata sem működik és annak több oka is van, akkor gondolkozik el az ember, hogy hoppá talán nálam nem stimmel valami, de nem úgy, hogy a pasik közül nem talál olyat, aki számára megfelelő és egyből a saját neméhez fordul. Ez hülyeség. Van aki még 40 évesen sem találta meg a párját, ők is akkor mind legyenek leszbik mert a kapcsolataik befuccsoltak?

Ha divatból, ha nem, engem egyformán irritál.
2011. június 15. 16:37 #76
Raindrops
Raindrops

StátuszOh she want's me... overdose
Hozzászólás: 804
Csatolások: 33
Azonosító: 137983
ha ő így boldog akkor nekünk egy szavunk se lehet
2011. június 15. 16:46 #77
esztie35
esztie35
city of glass☆
Hozzászólás: 1369
Azonosító: 129890
nem is gondoltam volna erről a csajról :S
de ha neki így jó...
2011. június 15. 17:07 #78
Lilly GaGa
Lilly GaGa
GagaMania.♥

Státuszfuck wha† †hey †hink .!!!!!
Hozzászólás: 1242
Csatolások: 114
Azonosító: 132581
Idézet (Glamster @ 2011.06.15. 11:46)
Basszus, te írod, hogy Lady Gaga fan?! Akkor mi a f.szért bírod Gagát? Mit adott át neked? EZ hülyeség? AZ hülyeség, hogy végre boldog? BORN THIS WAY, BABY! Tudatlan gyermek mellow.gif Most kisebb sokkot kaptam. Hülyeség? ohmy.gif
és azon is, hogy eme undorító, buta hozzászólás ElMexicano-nak tetszik. Legalább értelmesen fejtette volna ki a véleményét, hogy miért ítéli el. De konkrétan emberek millióinak az életét hülyeségezte le. Nice.

Hát figyelj. Ez Amerikában mindennapos azt megértem és igen el is ismerem, hogy Gaga is biszex.. Born this way baby!! De komolyan már itt is?? És most kifejtettem. Nem ítélem el Steiner Kristófot sem meg ez a nőt sem ezt egy szóval se mondtam. Én csak annyit mondtam h. ááh mindegy is mad.gif nem ér ez meg ennyit.Ja és köszönöm ElMexicano , hogy egyetértesz velem és még persze sok más embernek akik ugyanezen a véleményen vannak. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 15. 17:19 #79
- törölt felhasználó -    
Ha ők boldogak így ketten hagyjuk őket békén biggrin.gif
2011. június 15. 17:30 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.06.15. 16:21)
Ha divatból, ha nem, engem egyformán irritál.

Értem. Nekem semmi bajom vele de el tudom képzelni hogy mondjuk téged abszolút nem érdekel vagy teljesen hidegen hagy. Sokan még mindig tabu témának tartják ezt a dolgot, amit megértek. smileeee.gif

Idézet (Lilly GaGa @ 2011.06.15. 17:07)
Hát figyelj. Ez Amerikában mindennapos azt megértem és igen el is ismerem, hogy Gaga is biszex.. Born this way baby!! De komolyan már itt is?? És most kifejtettem. Nem ítélem el Steiner Kristófot sem meg ez a nőt sem ezt egy szóval se mondtam. Én csak annyit mondtam h. ááh mindegy is  mad.gif  nem ér ez meg ennyit.Ja és köszönöm ElMexicano , hogy egyetértesz velem és még persze sok más embernek akik ugyanezen a véleményen vannak.  beer.gif

Ott a pont beer.gif Amerikában is van ilyen talán nálunk is lesz majd, ki tudja. Én egyébként nem lennék meglepve. Úgy tűnik, hogy sok mindent onnan 'másolunk'. Hozzánk is eljöhet még az az idő, mikor mindenki a lemez megjelenése előtt kiáll a jónép elé és azt mondja, hogy 'meleg vagyok.'
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok