Gallusz Niki nőbe szerelmes
2011. június 15. 14:14
Minden esetre Laura biztosan készített neki válogatás kazit! : DDD
2011. június 15. 14:22
Most kicsit meglepődtem,de ha ő így boldog akkor nincsen semmi baj
2011. június 15. 14:23
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.15. 13:23)
Mit csinál majd, ha a nőkben is csalódik? Akkor hova pártol át 'divatból' ?
Ha mindenki aki csalódik a másik nemben átpártolna a sajátjához - kihalna az emberiség.
Ha mindenki aki csalódik a másik nemben átpártolna a sajátjához - kihalna az emberiség.
Ott a pont. Megértem, hogy nehéz rendes pasit találni, tényleg nagyon keresgélni kell de azért már még se így álljunk hozzá. Tovább kell keresni. Mindenki meg van odakint a párja, valahol. Hány nőnek volt már rossz kapcsolata a férfiakkal és még sem pártoltak át a saját nemükhöz.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. június 15. 15:32
ToTo, szerintem nem divatból tette. Fél éve együtt élnek! Nem tudom, mi bajod ezzel. Elhiheted, hogy nem fog kihalni az emberiség, csak azért mert léteznek homoszexuálisok. Akik nem azok, azok majd fenntartják az emberiséget, nem hiszem, hogy annyira aggódnod kellene. Egyébként pedig a leszbikusoknak is van gyerekük, maximum nem hagyományosan lett megtermékenyítve a petesejt (bár olyan is van). Ha ő nő mellett boldog, akkor nem gondolom, hogy muszáj lenne férfiakkal kezdenie csak azért, hogy nektek megmaradjon a lelki békétek. Fogadjátok el, léteznek melegek. És? Miért akarjátok megtagadni tőlük a boldogságot? Ez undorító dolog az én szememben.
2011. június 15. 15:35
Idézet (yamee @ 2011.06.15. 15:32)
ToTo, szerintem nem divatból tette. Fél éve együtt élnek! Nem tudom, mi bajod ezzel. Elhiheted, hogy nem fog kihalni az emberiség, csak azért mert léteznek homoszexuálisok. Akik nem azok, azok majd fenntartják az emberiséget, nem hiszem, hogy annyira aggódnod kellene. Egyébként pedig a leszbikusoknak is van gyerekük, maximum nem hagyományosan lett megtermékenyítve a petesejt (bár olyan is van). Ha ő nő mellett boldog, akkor nem gondolom, hogy muszáj lenne férfiakkal kezdenie csak azért, hogy nektek megmaradjon a lelki békétek. Fogadjátok el, léteznek melegek. És? Miért akarjátok megtagadni tőlük a boldogságot? Ez undorító dolog az én szememben. 
Senki nem akarja megtagadni tőlük a boldogságot. Csak egyszerűen ez irritáló, legalábbis a számomra. Nem ez a természet rendje.
2011. június 15. 15:44
Idézet (thunderbird @ 2011.06.15. 15:35)
Senki nem akarja megtagadni tőlük a boldogságot. Csak egyszerűen ez irritáló, legalábbis a számomra. Nem ez a természet rendje. 
Valóban nem ez a természet rendje de őket is el kell fogadni. Szerintem TOTO arra gondol, hogy 'divatból' fordult a saját neméhez, ami alatt nem azt érti, hogy hazudik. Én elfogadom őket, ahogyan nekik jó, nekem 8 mit csinálnak csak már kezd idegesítő lenni, hogy mindenki a sjaát neméhez akar vonzódni ezért meg azért. Azért mert nem találta meg a párját, nem kell átmenni leszbikusba. Ha egyetlen kapcsolata sem működik és annak több oka is van, akkor gondolkozik el az ember, hogy hoppá talán nálam nem stimmel valami, de nem úgy, hogy a pasik közül nem talál olyat, aki számára megfelelő és egyből a saját neméhez fordul. Ez hülyeség. Van aki még 40 évesen sem találta meg a párját, ők is akkor mind legyenek leszbik mert a kapcsolataik befuccsoltak?
Grace Benning
2011. június 15. 15:56
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
thunderbird egyetértek
thunderbird
2011. június 15. 16:19
thunderbird teljes mértékben egyetértek
thunderbird
2011. június 15. 16:21
Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 15:44)
Valóban nem ez a természet rendje de őket is el kell fogadni. Szerintem TOTO arra gondol, hogy 'divatból' fordult a saját neméhez, ami alatt nem azt érti, hogy hazudik. Én elfogadom őket, ahogyan nekik jó, nekem 8 mit csinálnak csak már kezd idegesítő lenni, hogy mindenki a sjaát neméhez akar vonzódni ezért meg azért. Azért mert nem találta meg a párját, nem kell átmenni leszbikusba. Ha egyetlen kapcsolata sem működik és annak több oka is van, akkor gondolkozik el az ember, hogy hoppá talán nálam nem stimmel valami, de nem úgy, hogy a pasik közül nem talál olyat, aki számára megfelelő és egyből a saját neméhez fordul. Ez hülyeség. Van aki még 40 évesen sem találta meg a párját, ők is akkor mind legyenek leszbik mert a kapcsolataik befuccsoltak?
Ha divatból, ha nem, engem egyformán irritál.
2011. június 15. 17:07
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.06.15. 11:46)
Basszus, te írod, hogy Lady Gaga fan?! Akkor mi a f.szért bírod Gagát? Mit adott át neked? EZ hülyeség? AZ hülyeség, hogy végre boldog? BORN THIS WAY, BABY! Tudatlan gyermek
Most kisebb sokkot kaptam. Hülyeség?
és azon is, hogy eme undorító, buta hozzászólás ElMexicano-nak tetszik. Legalább értelmesen fejtette volna ki a véleményét, hogy miért ítéli el. De konkrétan emberek millióinak az életét hülyeségezte le. Nice.
és azon is, hogy eme undorító, buta hozzászólás ElMexicano-nak tetszik. Legalább értelmesen fejtette volna ki a véleményét, hogy miért ítéli el. De konkrétan emberek millióinak az életét hülyeségezte le. Nice.
Hát figyelj. Ez Amerikában mindennapos azt megértem és igen el is ismerem, hogy Gaga is biszex.. Born this way baby!! De komolyan már itt is?? És most kifejtettem. Nem ítélem el Steiner Kristófot sem meg ez a nőt sem ezt egy szóval se mondtam. Én csak annyit mondtam h. ááh mindegy is
kateblock
2011. június 15. 17:30
Idézet (thunderbird @ 2011.06.15. 16:21)
Ha divatból, ha nem, engem egyformán irritál.
Értem. Nekem semmi bajom vele de el tudom képzelni hogy mondjuk téged abszolút nem érdekel vagy teljesen hidegen hagy. Sokan még mindig tabu témának tartják ezt a dolgot, amit megértek.
Idézet (Lilly GaGa @ 2011.06.15. 17:07)
Hát figyelj. Ez Amerikában mindennapos azt megértem és igen el is ismerem, hogy Gaga is biszex.. Born this way baby!! De komolyan már itt is?? És most kifejtettem. Nem ítélem el Steiner Kristófot sem meg ez a nőt sem ezt egy szóval se mondtam. Én csak annyit mondtam h. ááh mindegy is
nem ér ez meg ennyit.Ja és köszönöm ElMexicano , hogy egyetértesz velem és még persze sok más embernek akik ugyanezen a véleményen vannak. 
Ott a pont
thunderbird
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.