Gallusz Niki nőbe szerelmes
2011. június 15. 12:54
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
legyen boldog
2011. június 15. 12:55
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
ja és igazad van kateblock
2011. június 15. 12:59
Én nem is gondoltam volna ezt Nikiről!!! Végül is itt azoknak vannak igazuk akik Niki mellett állnak. Miért ne érdemelhetné meg a boldogságot akár egy nő oldalán??? Nem kell elítélni az érdeklődését!!!! Komolyan mondom mint az ovisok!!!! " Jajj,,, Niki... fújj undorító vagy!" kb. ilyeneket írtok ki... akik Nkiki ellen vannak. Szerintem igen is mindenki megérdemli a szerelmet akár férfi akár nő társaságában. Tegyük fel akik elítélik Nikit e miatt mi lesz veletek???!!!! És ha pont ti csináltok majd ilyeneket. Nő-Nővel Férfi-Férfival... akkor meg majd ti fogtok siránkozni e miatt... aztán majd más emberek is így fognak hozzá szólni... azért gondoljatok bele, hogy ő boldog így!!!! Persze ti csak elítéltek másokat hogy ők mások!!!
2011. június 15. 13:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Mit csinál majd, ha a nőkben is csalódik? Akkor hova pártol át 'divatból' ?
Ha mindenki aki csalódik a másik nemben átpártolna a sajátjához - kihalna az emberiség.
Ha mindenki aki csalódik a másik nemben átpártolna a sajátjához - kihalna az emberiség.
2011. június 15. 13:24
Szerintem semmi baj ezzel, ha boldog!
Elég nagy bátorságra lehetett szüksége, hogy felvállalja, és végül is ez elég nagy elismerést érdemel!
2011. június 15. 13:26
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
legyenek boldogok!ha ő ezt az utat választja akkor csak csinálja!
2011. június 15. 13:28
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Hát ha boldog... Bár én akkor sem lennék képes egy csajjal járni... Nem tudom, valahogy kiráz tőle a hideg. Persze Nikivel semmi gondom, ha neki így jó, nekem is.
2011. június 15. 13:40
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Furcsa volt nekem mindig is ez a nő számomra két nő szerelme olyan érthetetlen dolog.
2011. június 15. 13:46
Őszintén szólva nem érzem hogy ez baj lenne sőt én sosem ítéltem el senkit ilyesmiért hiszen emberi dolog mint minden más is. Úgy gondolom hogy akárhogy is van ez,a ő boldogsága az első. Ha pedig ez megvan,akkor nincs probléma:)
Azt mondjuk személy szerint sosem értettem hogy miért van ez a nagy ellenszenv ha valaki ilyet hall,de végülis mindegy.
Azt mondjuk személy szerint sosem értettem hogy miért van ez a nagy ellenszenv ha valaki ilyet hall,de végülis mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2011. június 15. 13:51
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Furcsa nekem ez a hozzáállás, miszerint: "csalódtam a férfiakban, próbáljuk ki a nőket."
Örülök, hogy neki bejött, legyen boldog, de azért ez egy kicsit tényleg fura. Nagyon sok nő csalódott már a férfiakban, mégsem egy leszbikus kapcsolatban kerestek és találtak megoldást végül. Egyébként meg az ő élete, csináljon, amit akar, nem sok közünk van hozzá.
2011. június 15. 13:56
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Nincsen semmi bajom a melegekkel, de az ilyet sosem tudtam megérteni, hogy valaki, egyik napról a másikra, már a saját neméhez vonzódik. Én is csalódtam már a pasikban, nem is egyszer, de attól még nem fogok a nőkhöz vonzódni. Mondjuk, ha Niki így boldog, akkor egészségére.
2011. június 15. 14:03
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.15. 13:23)
Mit csinál majd, ha a nőkben is csalódik? Akkor hova pártol át 'divatból' ?
Akkor majd jönnek az állatok. Kutya, kecske, ló...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 15. 14:07
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
és akkor majd csalódik a nőkbe is és a hermafroditákkal próbálkozik
Később esetleg állatokkal, mert már az emberekbe úgy ámblok csalódnia kellett:D
Am valszeg eddig is voltak ilyen hajlamai, mert szerintem ilyen nincs, h egyik napról a másikra, szimpátiát váltunk......bár elképzelhető, h most jött rá, h eddig rossz holdat ugatott, de....hát nem tudom, h van-e ilyen
Később esetleg állatokkal, mert már az emberekbe úgy ámblok csalódnia kellett:D
Am valszeg eddig is voltak ilyen hajlamai, mert szerintem ilyen nincs, h egyik napról a másikra, szimpátiát váltunk......bár elképzelhető, h most jött rá, h eddig rossz holdat ugatott, de....hát nem tudom, h van-e ilyen
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.