Gallusz Niki nőbe szerelmes
2011. június 15. 12:06
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Erre mondják hogy nem követendő példa.Nem ítélem el a homikat,de azlrt nem is támogatom őket.Az meg hogy felválallja bátorság és egyben hülyeség mert a fanok képesek minden hülye szokást átvenni a kedvenc sztáruktól.
2011. június 15. 12:13
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Jól van,értem én,hogy van ilyen de azért kicsit sok,hogy már férfiknál is próbálkozott,az nem jött be akkor jöhetnek a nők..
2011. június 15. 12:14
Hát én róla nem gondoltam volna....De engem aztán nem zavar ha boldog akkor.... eldöntheti mit akar az ő élete
2011. június 15. 12:20
Na bumm...és most mi lesz? "Biceckuális".... egészségére.Manapság ez már nem meglepő....
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 15. 12:27
|
|
Lilly98Unicorn♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.22. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 643 Azonosító: 139329 offline
|
Idézet (lA-dONNA @ 2011.06.15. 12:21)
Sztem ebben semmi gáz nincs, csak mert itt leszólják páran. Mindenki legyen azzal akivel jól érzi magát, és szereti, legyen az pasi vagy nő, nem kell ezt elítélni 
okos gondolatok, de én nem így gondolom
2011. június 15. 12:37
Idézet (Kirjava @ 2011.06.15. 11:37)
Szerintem nincs ebben semmi durva. Ha boldog vele, akkor más nem számít.
Egyet értek
2011. június 15. 12:39
Kedves Glamster és mindenki (aki fel van háborodva a hozzáállásomon), én már ezekről azt hiszem, elmondtam párszor a véleményem, és szerintem jól ismeritek az álláspontomat. Sajnálom, de konzervatív vagyok, ez van.
thunderbird
2011. június 15. 12:48
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
Esküszöm itt néhányan azt se tudják mit beszélnek. Miért baj az ha valaki más??? Miért beszélünk róluk úgy hogy ők, vagy mások. Ők is ugyanúgy emberek mint mi. Én szégyellném maga ha ilyet mondanék másra.És azt meg hogy értttétek, hogy mi is átfogjuk venni. Ez nem olyan dolog h ogy gondolok egy és kész is. Ezzel az ember születik csak lehet hogy később veszi észre. Meg ebben a világban már minden lehet. Ez nem egy divat ami másolható vagy utánhozható!!!! Ez olyan mintha valaki vak lenne és egy rajongó vagy bárki gondol egyet és vak akar lenni. Ilyen nincs, a másik meg szerintetek neki hogy eshet hogy felvállalja, elfogadja, BOLDOG és egy csomóan meg elítélük. Ezt ne ő kívánta de így született de boldog és ha az ember boldog akkor mi a probléma??!! Ja és bántott titkóeket, vagy megalázott vagy lelki vagy fizikai fájdalmat okozott???? Nem hiszem akkor meg ne ítéljétek el mert biztos hogy nektek is van olyan dolgotok amivel valahogy "különböző" vagy "másoknál", és neked hogy esne ha azért ítélnének el????? Na ez a mai világ, EZ! (ez csak annak szól aki elítéli azért mert....)
2011. június 15. 12:50
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.06.15. 12:39)
Kedves Glamster és mindenki (aki fel van háborodva a hozzáállásomon), én már ezekről azt hiszem, elmondtam párszor a véleményem, és szerintem jól ismeritek az álláspontomat. Sajnálom, de konzervatív vagyok, ez van.
Azt hiszem az én álláspontomat is ismerik itt már elég sokan. Most nekem sincs kedvem vitába szállni. Úgysem tudjuk meggyőzni egymást. (Abban viszont egyet kell értenem, hogy tényleg eléggé férfiasan néz ki.)
Én csak annyit mondok, hogy sok boldogságot nekik.
Riri,Avrilfan
2011. június 15. 12:53
Idézet (regendo @ 2011.06.15. 12:48)
Ez nem olyan dolog h ogy gondolok egy és kész is. Ezzel az ember születik csak lehet hogy később veszi észre. Meg ebben a világban már minden lehet. Ez nem egy divat ami másolható vagy utánhozható!!
De!! Másolható és utánozható. Ez a probléma, hogy manapság már nem tudod megkülönböztetni, hogy ki igazi meleg (részemről elfogadva, semmi bajom velük, azt csinálnak amit akarnak, házasság, gyerek stb) és ki csak 'utánoz'.
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.