Mikor, és min sírtál utoljára?
2015. május 25. 20:09
Ma megkönnyeztem kicsit, hogy valaki mindig meg akar változtatni bennem valamit.
Plusz az is nyomott a latban, hogy egyébként sem kellek senkinek. Mindenki boldog, mellőlem meg elpárolognak az emberek, azok is, akik a barátaimnak vallották magukat. Na mindegy.
2015. május 25. 20:24
Múlt hét csütörtökön, mert a legjobb barátnőim nem mondtak el nekem egy olyan dolgot, amihez semmi közöm se volt, mondjuk nekik sem.
2015. május 25. 20:39
|
|
Szaszaa013 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 549 Csatolások: 62 Azonosító: 242004 offline
|
Tegnap este, mert elballanak a barátaim a suliból, engem meg itt hagynak
1 felhasználónak tetszik:
encike264
2015. május 26. 16:45
Idézet (RockMe @ 2015.05.25. 20:09)
Ma megkönnyeztem kicsit, hogy valaki mindig meg akar változtatni bennem valamit.
Plusz az is nyomott a latban, hogy egyébként sem kellek senkinek. Mindenki boldog, mellőlem meg elpárolognak az emberek, azok is, akik a barátaimnak vallották magukat. Na mindegy.
Ne búsulj, ha szeretnéd, átpasszolok képernyőn keresztül Neked egy-két embert. Úgyis zavar manapság magam körül az a fr*ncos tumultus.
2015. május 26. 17:36
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Kedden sírtam úgy isten igazából utoljára. De akkor kegyetlenül. Éppen barátnőmmel voltam fent Pesten, nagyon jó nap volt, nem ezért volt a kitörés. A barátom felhívott, és azt hitte, hogy pasival találkozom, nem csajjal. Nem is magyarázkodtam, mert lecsapta a telefont. Majd hazafelé felhívott, és közölte, hogy 'vagy épségben haza érsz, vagy temetünk majd.' hát itt már könnyeztem, majd leszálltam a buszról, átszálltam a csatlakozásomra, és az igazgató helyettes eléggé megbámult, mert látta, hogy nincs valami rendben. A busz megállt, majd én szinte kitéptem az ajtót, és gyors léptekkel jöttem haza, közben már nem tudtam visszafojtani, és zokogtam. Egész hazáig, aztán még vagy 1 órán keresztül, amíg beszéltem barátommal, és elmondtam neki, hogy mennyire utálom, ha ilyeneket gondol, majd addig amíg elmeséltem anyunak is.... szóval igen, tudok néha ilyeneket.
2015. június 18. 08:58
Hétfőn,álmomban és fogalmam sincs már,hogy min.Szoktam álmomban sírni
2015. június 19. 10:08
A hülye kis dolgaimon, ami valószínűleg senkit nem érdekel, de azért ide írom. Szóval. Tegnapelőtt a kedvenc bandám, a Motionless In White itt volt Magyarországon. Én persze nem jutottam ki, de ma megnéztem egy pár koncertfelvételt, és basszus, olyan jók. Ilyenkor meg elszomorodok, hogy én miért nem mehettem el, amikor ők már példaképeim és a legnagyobb kedvenceim.
Szóval kicsit megkönnyeztem...
2015. június 19. 12:47
Ma, mert csalódtam, egy barátnőmben.. Azt hittem igaz barát erre.. :'(
2015. június 19. 18:07
Hmm.. pár napja azt hiszem, amikor az osztálytársaim megint bekavartak. Nem győztem magyarázkodni a srác előtt, akivel most alakul valami...
2015. június 19. 19:12
Olyan tulajdonsággal lettem megáldva, hogy képes vagyok a semmitől is bömbölni. De jelenleg saját magamon, hogy olyan vagyok amilyen és milyen piti kis hibákat ejtek (pedig az ellenkezőjét akarom csinálni és mégis szembe megyek az elveimmel.. gratulálok önmagamnak), amit képes vagyok túldramatizálni. Nem tudok rajtuk túllépni, rágódom rajtuk és felhúzom magam annyira, hogy elkezdek bőgni. Pár napja esett meg ez.
hiszti?
hiszti?
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 19. 19:30
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Utoljára múlt héten pénteken sírtam, mert elballagtam és olyan rossz volt belegondolni, hogy többet nem látom az osztályomat, tavaly tökre vártam, hogy elmenjek a suliból, hogy elballagjak és hogy ne lássam a tanáraimat többe...majd pénteken rájöttem hogy nagyon fog hiányozni az osztályom és azok a tanárok is akiket utáltam. :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.