Készül az Oroszlánkirály — 3D-ben
2011. június 17. 14:27
Ez volt a kedvenc mesém! Szerintem még a mai napig képes lennék elsírni magam, mikor Mufasa meghal...
Imádom. <3
2011. június 17. 16:53
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
azok a régi idők :'D (najóó csak 3-4 év, vagy több)
2011. június 18. 15:49
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
ajjj. ezen annyit sírtam D: kár h itt nélunk nem lesz
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2011. június 18. 16:58
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
már wáááárom ^^'
2011. június 18. 17:53
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Az egyetlen mese amin sírtam és tényleg fantasztikus ,hogy az ember lelkében milyen nyomot tud hagyni .
Úgy gondolom ,hogy ez az animáció MINDENKIT kivétel nélkül jobb belátásra tudott bírni .Ez egy igazán eredeti és TÖKÉLETES mese .
Éppen ezért gondolom azt ,hogy egy ilyen "mester műbe" nem kellene "belerondítani",még ha ezzel "aktuálisabbá" is tudnák tenni .
Ezen a mesén sokan nőttek fel ,jah és persze Timon és Pumbán is
,úgyhogy nem hiszem ,hogy ez egy szükséges lépés lett volna. -.-
De azért örök kedvenc marad.
Éppen ezért gondolom azt ,hogy egy ilyen "mester műbe" nem kellene "belerondítani",még ha ezzel "aktuálisabbá" is tudnák tenni .
Ezen a mesén sokan nőttek fel ,jah és persze Timon és Pumbán is
De azért örök kedvenc marad.
2011. június 18. 18:46
|
|
roOnivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 20 Azonosító: 129612 offline
|
Nincs is annál jobb, mikor egy unalmas délutánon ezeket a filmeket nézem. Walt Disney történetei úgy gondolom, nem csak gyermekkorunkban kötött le minket, hanem engem még most is, 16 évesen. Nagyon szeretem ezeket a filmeket, de az Oroszlánkirály az valahol nagyon a lista elején van. Timon és Pumba karaktere nagyon megfogott, úgy mint Zordon-é is. A filmekben, bármilyen témájú filmben, két jellegű embert (oké, ez esetben állatot
) kedvelek. A mókamestert és a "főgonoszt". Ez körülbelül azóta tart, mióta így, kamaszkoromban is megnéztem a gyerekkori filmjeimet. A rajzfilmek sajnos mára már nem ugyanazok, mint régen. A grafika is teljesen megváltozott, és egyre többször hallom, látom, hogy a régi, szórakoztató meséket vagy újra feldolgozzák, vagy csak továbbírják. Ezekkel ugyan nincs semmi ellenvetésem, habár kicsit bánt, hiszen egy film eredetiben a legjobb.
AA mai 3D-s filmek szerintem nagyon nagy kasszasikert hoznak, azon túl, hogy szórakoztatóak. Vannak részek, amiket már ténylegesen erre találtak ki. A 3 dimenziós élvezetért. És igen, vannak akik ezt nem szeretik, de szerintem egy film 3d-ben az igazi. Még a régi Disney filmek is.(:
AA mai 3D-s filmek szerintem nagyon nagy kasszasikert hoznak, azon túl, hogy szórakoztatóak. Vannak részek, amiket már ténylegesen erre találtak ki. A 3 dimenziós élvezetért. És igen, vannak akik ezt nem szeretik, de szerintem egy film 3d-ben az igazi. Még a régi Disney filmek is.(:
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2011. június 18. 21:35
Imádom
Kicsiként mindig sírtam rajta. ( Talán még most is tudnék rajta sírni) Minden esetre nagyon szeretem a Walt Disney meséket
sosem mennek ki a divatból
2011. június 19. 18:58
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
Mádtam kis koromban 
Biztos hogy meg fogom nézni
Biztos hogy meg fogom nézni
2011. június 19. 21:56
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
szerintem én is megnézem majd.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.