Megérkezett a Who Says spanyol verziója
2011. június 15. 11:55
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
sztem ez jobb mint az eredeti:D de tényleg néhol rossz a kiejtése, bár én nem tudok spanyolul, de rengeteg régi shakira dalt hallgatok és neki az az anyanyalva, mint sellynek az angol:) am biztos, h ő énelki:)
2011. június 15. 12:13
Na de ez már.. most Shakirát vagy ki az istent akar utánozni.Szerinte ez menő.Ez a szám ugyan olyan rossz mint a többi.Unlak Sel a feljavított képeid és a feljavított hangod után azon se lepődnék meg ha elopnád Avril számát.
2011. június 15. 12:15
Tök furi a hangja 
Amúgy szerintem is jobb angolul, de a refrén spanyolul is jó
Dices, qou soy imperfecta? xD
Amúgy szerintem is jobb angolul, de a refrén spanyolul is jó
Dices, qou soy imperfecta? xD
2011. június 15. 12:22
|
|
Viceeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 131716 offline
|
Megmondom őszíntén, nekem nagyon tetszik a spanyol nyelv. A Year Without Rain szerintem nagyon jó angolul is, spanyolul is, de ennek valahogy nem jön ki a ritmusa, amit az angolban már megszokhattunk. Nem lett rossz, de az angol ezerszer jobb.
2011. június 15. 12:25
Nem csoda, hogy spanyolul énekli mivel Selena félig mexikói!!!! Szerintem jó lett csak meg kell szokni mert fura a kiejtése.
2011. június 15. 13:49
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jobb az angol. Olyan mintha nem is Selena énekelné.
2011. június 15. 15:06
Ez a spanyol nyelv valami lenyűgözően gyönyörű. Úgy imádom, és klassz a hangzása!
A szám meg angolul jobb. A spanyol nyelvet hagyja meg inkább a spanyol anyanyelvűeknek,pl. Shakirának.
2011. június 15. 16:44
|
Izzie_97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 147209 offline
|
Én meg akarok tanulni majd spanyolul^^vagy olaszul:) Olyan jó nyelv,a 2. legjobb(a magyar után:D)De a dal jobb angolul,és tényleg olyan,mintha nem is Sel énekleni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: