Sorozat:így jártam anyátokkal,Family Guy
Jelenleg melyik fimért/sorozatért rajongsz?
2011. július 11. 13:22
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Javítanék
A Mr.Nobody c. film minden mást kiütött a nyeregből
Sorozatokat, filmeket egyaránt
Szerelmes vagyok a filmbe ez van...
Nem ajánlom mindenkinek de aki szereti a drámát az nézze meg!!!
A Mr.Nobody c. film minden mást kiütött a nyeregből
Sorozatokat, filmeket egyaránt
Szerelmes vagyok a filmbe ez van...
Nem ajánlom mindenkinek de aki szereti a drámát az nézze meg!!!
2011. július 27. 22:52
Sziasztok!
Nem igazán tudom, hogy hova írjak, de hátha van itt 1-2 sorozatőrült...
Szóval olyan kérdésem lenne (ne ítéljetek érte se betegesnek, se gusztustalannak), hogy nem-e tudtok-e olyan sorozatot, ahol ha nem is fő szálként, de egy elég szépen kifejtett mellékszálként van egy idősebb férfi 35-50 és egy fiatalabb lány 25-30 szerelme kidolgozva... Az még jobb lenne, ha ki lenne emelve a korkülönbség okozta probléma. Hjja, apakomplexus a köbön, sajnálom, hogy ilyen kérdéssel fordulok hozzátok, de nagyon szeretnék végre egy ilye(smi)t is nézni
Előre is köszönöm
szerk: Hogy ne legyek annyira off, én most A csábítás földjén-t nézem, és nagyon tetszik. Team Ivana és Team Rosendo
:D MIndig is gonosz-párti voltam
A kérdés is emiatt a sorozat miatt ötlött fel bennem, mikor Ivana kikezdett Óscarral.
Nem igazán tudom, hogy hova írjak, de hátha van itt 1-2 sorozatőrült...
Előre is köszönöm
szerk: Hogy ne legyek annyira off, én most A csábítás földjén-t nézem, és nagyon tetszik. Team Ivana és Team Rosendo
2011. július 28. 01:52
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Sorozat: sorozatfüggőként nagyon sok - -mondhatni, rengeteg - sorozatot nézek és imádok. De ha nagyon ki kell emelnem egyet, akkor az aktuális kedvencem a Szellemekkel suttogó. Naponta 8-9 részt biztos megnézek belőle (de mint már leírtam, iszonyúan sok sorozatot szeretek!).
Film: az aktuális kedvencem a Szívrablók és a Las Bandidas
Film: az aktuális kedvencem a Szívrablók és a Las Bandidas
2011. július 28. 20:23
Sorozat: CSI: Miami helyszínelők,Odaát
Film: Karib tenger kalózai,Harry Potter
Film: Karib tenger kalózai,Harry Potter
2011. július 28. 20:27
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
sorozat:Vámpírnaplók,Pretty Little Lears,Mentalista,Így jártam anyátokkal.
film:Titanic,Bridgit Jones naplója,Adams Family,Harry Potter,Bajos Csajok,Ufók a padláson.
film:Titanic,Bridgit Jones naplója,Adams Family,Harry Potter,Bajos Csajok,Ufók a padláson.
2011. július 29. 10:43
Sorozat: Vámpírnaplók, Castle, A Mentalista
Film: Sok van
Film: Sok van
2011. július 29. 23:48
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Film: Jeepers Creepers:333
Sorozat:Vámpírnaplók*.*
Sorozat:Vámpírnaplók*.*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: