Adele inkább cigizik, mint énekel
2011. június 14. 21:47
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem eddig is tetszett a hangja. De azért sajnálom, hogy ezzel tönkreteszi az életét. Én speciel undorodom a cigarettától. Amúgy így is jó a hangja, ha cigizés nélkül még jobb, akkor az már borzasztóan jó lehet...
2011. június 15. 01:00
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyon, nagyon szeretem Adele-t. Sokkal, de sokkal többre becsülöm, mint Lady Gagát aki egyáltalán nem a tehetségét használja azért, hogy fent maradjon, hanem a botrányokat. Provokálja a népet, hogy cikkezzenek, beszéljenek róla, de véleményem szerint nem csak így lehet kiemelkedő sikereket elérni. Adele a tehetségével marad fent, és mit bánom én, hogy cigizik, iszik ha egyszerűen kinyitja a száját és elájulok, olyan jó a hangja. Mint embert is kedvelem, és ettől nem lesz kevesebb a szememben. Nem kell ez a sok álszent hozzászólás, hogy "jaj de csalódtam benne", mindenki iszik alkoholt buli alkalmával, minden szívott már el életében egy-két szálat, sőt, valaki többet, valaki napi rendszerességgel. ÉS? Ehhez bárkinek is mi köze? Az ő dolguk, hogy mit csinálnak, és ugyanúgy Adele dolga. Felőlem a fején is pöröghet egy szál tangában, akkor is imádni fogom, mert a hangja fantasztikus.
2011. június 15. 10:04
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Én nagyon szeretem a hangját. A cigizéssel kapcsolat pedig: szerintem nincs olyan, hogy ne lehetne leszokni róla. Csak kellő mennyiségű akaraterő és segítség kell hozzá. Na meg nem kell elkezdeni... de azt csinál, amit akar.
2011. június 16. 16:45
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Pff...
2011. június 25. 10:58
|
|
BellaStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 152342 offline
|
és akkor mi van ha cigizik? miért akadtok ki ezen ennyire? elvégre felnőtt ember, azt csinál amit akar. én nagyon szeretem Adele-t, szerintem elképesztően tehetséges énekesnő és elkeserítőnek tartom, hogy vannak nála sokkal híresebb "énekesek" akiknek meg igazából semmi hangjuk nincs...
2011. július 06. 18:50
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Bocs, de erre csak azt lehet mondani, hogy idióta. Oké, most még csak egy fél fokkal rosszabb a hangja ha cigizik, de mi lesz később szerintetek? El fogja veszíteni a hangját, ha így folytatja. De legyen az ő dolga, mindenki maga dönti el, miképp sz.rja el az életét.
2011. július 09. 13:33
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Egyetértek LaDySmith
szegényke,nem tudja mi a jó neki,vagyis pontosabban tudja,csak nem akarja bevallani magának,tök gáz h inkább cigizik,mint az életét egyengetné énekléssel.
2011. július 09. 13:46
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Hát majd megtanulja!!!!
2011. július 20. 17:36
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Hát ezzel a dologgal egyáltalán nem lehet egyetérteni. Legalább akkor ismerje el, hogy nem jó, hogy cigizik, és próbáljon leszokni, nem pedig még ilyeneket mondani, hogy "inkább cigizik, mint énekel". Nagyon érdekes felfogás.
Majd amikor 30 év múlva diagnosztizálják a tüdőrákját, akkor rájön, hogy nem kellett volna ilyen gyerekesen gondolkodni, és jó lett volna letenni idejében a cigarettát...
Majd amikor 30 év múlva diagnosztizálják a tüdőrákját, akkor rájön, hogy nem kellett volna ilyen gyerekesen gondolkodni, és jó lett volna letenni idejében a cigarettát...
2011. július 21. 23:03
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
jajj de buta.. gyönyörű hangja van nemár h a dohányzás sokkal fontosabb neki...: /
2011. szeptember 04. 10:55
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
egyszer ráfog jönni h hiba volt ez a döntés , de akkor már késő lesz..:S akármi megtörténhet (és most nem csak a halálról beszélek , hanem h tönkre teheti a hagját a cigivel nem kicsit!!)
2012. július 17. 19:28
leszokott,és a műtét után egy oktávval magasabb a hanga.és még pilatesezik is,meg táncórákat vesz,a nagy pocakjával,mert hát ugye gyereket vár
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: