Adele inkább cigizik, mint énekel
2011. június 14. 18:11
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
hát én ezt nem tudtam róla. most eléggé meglepődtem. de az ő döntése. úgy tűnik egyik cigis sem fél a következményektől. na de mindegy hiszen nem tudom leszoktatni őt a cigiről. de azért jó lenne ha letenné :/
2011. június 14. 18:14
Idézet (Regina @ 2011.06.14. 17:26)
Ezen a fórumon mindenki szent, ezek szerint.
Valószínűleg nem egy alkoholista állat, de az vesse rá az első követ aki soha nem iszik egy kortyot sem. Én szoktam, mert józanul bealszom a buli közepén...
Ez nem azt jelenti, hogy hányásig issza magát az ember...
Elég sok sztár cigizik, ő dolga, a hangja csodálatos! *-* Nekem nagyon szimpatikus és imádom Adele-t úgy ahogy van. Szókimondó és felvállalja magát, mondjuk ha már annyira az egészségéért aggódunk, akkor fogyhatna is picit.
Elég sok sztár cigizik, ő dolga, a hangja csodálatos! *-* Nekem nagyon szimpatikus és imádom Adele-t úgy ahogy van. Szókimondó és felvállalja magát, mondjuk ha már annyira az egészségéért aggódunk, akkor fogyhatna is picit.
Ide azzal a kővel.
2011. június 14. 18:28
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Azért ez nekem kicsit furcsa,én azt gondoltam róla hogy neki az éneklés mindennél fontosabb.Hát úgy látszik még sem,azért szerintem megpróbálhatná még egyszer hogy leszokik róla mert azzal magának is csak jót tenne,de hát az ő dolga.
2011. június 14. 18:36
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Én szeretem Adele-t, jó énekesnőnek tartom, de a cigarettát ki nem állhatom.Jó, oké, fújja csak a saját szórakozására, ha neki úgy a jó...De azt azért figyelembe vehetné, hogy ezzel nem csak magára, hanem a környezetére, és a többi emberre is káros hatással van.Mégpedig nekem sem minden vágyam hogy más hülyesége miatt haljak meg, mittomén...huszonéves koromban.A hangja nagyon jó, meg minden, de ha iszik és cigizik, mértékkel tegye.Egyszer kétszer én is fogyasztottam már alkoholt(ide a koktélokat nem beleszámolni), kipróbáltam a cigit is(bár azt első szívásra kiköptem), de hogy többször nem fújok majd dohányt az egyszer fix.Bár azt sem tartom olyan korrekt felfogásnak, hogy húú, júj, de mennyire káros, és rögtön meghalsz, mert a nagypapám kb 30 éve dohányzik, de elég szép korokat megélt már.Volt szívritmuszavara is, de a névnapjára akkor leszoktató tapaszt vettem
Látjátok, figyelmes vagyok ám ;D Na de, Adele hangja nagyon jó, és én is csípem a rekedtesebb, mélyebb hangokat, csak nagyon ne menjen az egészsége, és a hangja kárára, szóval csak ésszel, Adele
2011. június 14. 18:37
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Nem is tudtam, hogy cigizik, de még így is gyönyörű a hangja. Ami azt illeti én nagyon elítélem a dohányzást, nincs semmi értelme. Maximum addig jó ameddig csinálod (pl.:fogysz, ellazulsz), bár én speciel már a cigifüsttől is rosszul vagyok olyan büdös, nem értem, hogy ez kinek jó. Csak károkat okoz, abbahagyni meg nagyon nehéz, de ez is csak azon múlik hogy kinek milyen erős az akaratereje. Adele esetében sem mondom azt hogy jó, de nem ítélem el, mert rajta kívül is sajnos sokan cigiznek. Azért remélem hogy időben leszokik és nem fog rámenni a hangjára. Azt meg hogy leállt az ivással nem úgy kell érteni hogy alkoholista.
2011. június 14. 18:38
thunderbird, már bocsi, de még jó, hogy 15 évesen nem iszol...
2011. június 14. 18:40
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Nekem sehogy se tetszik a hangja,szóval nekem tök mindegy
2011. június 14. 18:42
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.06.14. 18:38)
thunderbird, már bocsi, de még jó, hogy 15 évesen nem iszol...
Szerintem joggal mondhatja, mert sajnos a mi korosztályunkban (én 14 vagyok) is vannak olyan k*rvák akik minden héten a diszkóban úgy berúgnak mint az állat. Sajnos ide fajult a dolog...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 14. 18:55
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
nem tudtam h cigizik!de ha szereti akkor csak szívja!
2011. június 14. 18:58
felőlem cigizzen és rontsa el a tüdejét de attól még jó énekesnő marad!
2011. június 14. 20:49
Olvasom a sok p*raszt hozzászólást, és szerintem aki nem érti és nem is olvassa el a cikket, az legyen olyan szíves és ne írjon ide.
Szerintem pont az a jó benne hogy különc. Ha cigizik akkor cigik ha iszik akkor iszik. Ő dolga nem a miénk. Szerintem senkinek semmi joga nincs csak azért elítélni, mert rá szokott gyújtani és szokott inni alkoholt, mindenki ki fogja próbálni egyszer szinte biztos. De most itt olvasva még néhány hsz-et olyat hasalok némelyiken: mi az hogy "cigizzen úgysem tetszik a hangja" ti bolondok vagytok emberek? az oké hogy a dalai nem tetszenek de még azok is elismerik hogy hihetetlenül tehetséges, akik nem bírják őt mint embert. Annak meg különösen örülök hogy a lemeze lett a legjobb Amerikában mert ezek szerint némelyik ember még nem süketült meg Gagától, keshától és a többi senkitől...
Szerintem pont az a jó benne hogy különc. Ha cigizik akkor cigik ha iszik akkor iszik. Ő dolga nem a miénk. Szerintem senkinek semmi joga nincs csak azért elítélni, mert rá szokott gyújtani és szokott inni alkoholt, mindenki ki fogja próbálni egyszer szinte biztos. De most itt olvasva még néhány hsz-et olyat hasalok némelyiken: mi az hogy "cigizzen úgysem tetszik a hangja" ti bolondok vagytok emberek? az oké hogy a dalai nem tetszenek de még azok is elismerik hogy hihetetlenül tehetséges, akik nem bírják őt mint embert. Annak meg különösen örülök hogy a lemeze lett a legjobb Amerikában mert ezek szerint némelyik ember még nem süketült meg Gagától, keshától és a többi senkitől...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.