Adele inkább cigizik, mint énekel
2011. június 14. 15:32
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
amugy kiváncsi vagyok , hogy egyes emberek akik itt kommentelek , hogy arabszolgája lett az , hogy bírná a sztárság stresszeit lehet , hogy csak a csillogást látjuk ami már kész van és sötét oldalát nem... aztse tudjátk miylen élete volt eddig mért szokott rá a dohányzásra? hmm ? szánalmas pár ember , hogy ennyiért elitéli a másikat...
2011. június 14. 15:44
Igaza van,inkább tudjon nevetni.Az a lényeg hogy ő jól érzi magát.
2011. június 14. 16:00
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
ez gáz :S
2011. június 14. 16:17
Nagyon helyes. Vagy a maga kárán tanul, vagy boldogan éldegél, az ő döntése, így van ez, ha a megszállottja leszel.
2011. június 14. 16:31
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Mit gondolt? Hogy könnyű lesz? Persze nem lehet könnyű, de akarat kell hozzá. Keresztapukám is dohányzott, napi 10-12 szálat elszívott. Mostanra leszokott róla. És neki 2 évig tartott mire elmondhatta magáról, hogy ő nem dohányzik. Nem baj, majd amikor nem bír testmozgást végezni, állandóan fullad akkor majd rájön mi a fontossági sorrend. Nem értem. Nincs semmi bajom vele, de én egyértelműen az egészségemet helyeztem volna előtérbe, nem a karrieremet.
2011. június 14. 16:57
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát..nekem aztán olyan mind1 h cigizik vagy nem...önmagát teszi tönkre csak....
2011. június 14. 17:26
Ezen a fórumon mindenki szent, ezek szerint.
Valószínűleg nem egy alkoholista állat, de az vesse rá az első követ aki soha nem iszik egy kortyot sem. Én szoktam, mert józanul bealszom a buli közepén...
Ez nem azt jelenti, hogy hányásig issza magát az ember...
Elég sok sztár cigizik, ő dolga, a hangja csodálatos! *-* Nekem nagyon szimpatikus és imádom Adele-t úgy ahogy van. Szókimondó és felvállalja magát, mondjuk ha már annyira az egészségéért aggódunk, akkor fogyhatna is picit.
Elég sok sztár cigizik, ő dolga, a hangja csodálatos! *-* Nekem nagyon szimpatikus és imádom Adele-t úgy ahogy van. Szókimondó és felvállalja magát, mondjuk ha már annyira az egészségéért aggódunk, akkor fogyhatna is picit.
2011. június 14. 17:42
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
a cigi károsítja a tüdőt, rákot okoz, asthmát okoz, büdös...stb... Utálom, ha valaki cigizik...
2011. június 14. 17:58
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
kicsit flegma a hozzáállása,én az ő helyében nem így nyilatkoznék.
2011. június 14. 18:07
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Ria igazad van mint mindig :meghajol
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: