De nem hinném, hogy bármelyik rajongójára rossz hatással lenne ezáltal. Ha pedig valaki csak azért gyújt rá, vagy-rosszabb esetben-lesz láncdohányos, mert a kedvencét, Adele-t szeretné követni mindenben, arról az említett kedvenc nem tehet. Ott már az elvakult rajongó megítélésével van a gond, szerintem.
Adele inkább cigizik, mint énekel
2011. június 14. 14:15
Szomorú, hogy csak akkor tud nevetni, ha dohányzik.
De nem hinném, hogy bármelyik rajongójára rossz hatással lenne ezáltal. Ha pedig valaki csak azért gyújt rá, vagy-rosszabb esetben-lesz láncdohányos, mert a kedvencét, Adele-t szeretné követni mindenben, arról az említett kedvenc nem tehet. Ott már az elvakult rajongó megítélésével van a gond, szerintem.
2011. június 14. 14:17
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
azér a nevetés meg a cigi annyira nem függ össze... én olyan szinten rühellem a bagót, hogy ha meglátok valakit, aki rágyújt, legsziivesebben kiverném a kezéből -.- már a látványától rosszul leszek! pl.: akik alig bújtak ki a pelenkából, és már dohányoznak.nem attól lesz menő valaki, ha cigizik, hanem ha nem szokik rá. de nem vetek meg senkit, az ő dolga, az ő élete. csak másokat ne károsiitson
de drukkolok Adele-nak, remélem egyszer azért sikerül leszoknia
2011. június 14. 14:17
Idézet (Pillebaba98 @ 2011.06.14. 13:30)
nekem tetszik a hangja
remélem nem megy az egészsége kárára a cigizés :/
Hát, pedig ez elkerülhetetlen...
2011. június 14. 14:21
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
.___. ez egyáltalán nem igaz h Adele inkább cigizik mint énekel Kedves Prézli aki ezt a cikket írta ( és ezt most kérlek ne vedd támadásnak csak szólni akarok h szerintem a címet nem így kellett volna írni, mert ebből például én elsőnek azt vettem ki belőle h nem fog többé énekelni a cigi miatt mert ő azt választotta.. aztán elolvastam a cikkét és rájötttem h nem hagy fel az énekléssel, szal egy kicsit félreérthető volt a cím ) csak ennyit akartam mondani!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. június 14. 14:26
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
tényleg nagyonjó hangja van Adelenak ..de attól még ugyanúgy botrányosabb énekesnő ..a nyilatkozatai pl. h Rihanna bejön neki .. és h iszik cigizik ..leszokni nem tud nem is akar ... nem baj h ilyeneket mond .. nem hiszem h emiatt követnék a példáját.. csak sokszor úgy állítják be mintha valami szent lenne .. ha más ilyeneket mond akkor meg mind1 milyen jó a hangja ..az botrányos lesz .. meg h csak ilyenekkel tudja felhívni a figyelmet ..
2011. június 14. 14:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Cannibal3 @ 2011.06.14. 14:26)
tényleg nagyonjó hangja van Adelenak ..de attól még ugyanúgy botrányosabb énekesnő ..a nyilatkozatai pl. h Rihanna bejön neki .. és h iszik cigizik ..leszokni nem tud nem is akar ... nem baj h ilyeneket mond .. nem hiszem h emiatt követnék a példáját.. csak sokszor úgy állítják be mintha valami szent lenne .. ha más ilyeneket mond akkor meg mind1 milyen jó a hangja ..az botrányos lesz .. meg h csak ilyenekkel tudja felhívni a figyelmet ..
Ez azért nem ugyanaz a kategória, mint pl az a kijelentés, hogy valaki csak betépve tud dalokat írni ...
Én bezáratnám az összes dohánygyárat. Készítsenek inkább rágógumit - de ne olyat, mint a VV Zsófi ...
2011. június 14. 14:39
Hát, aki egyszer rászokik, az sajnos nem nagyon tud leszokni. Pláne, hogy még nem is akar... Pedig a cigi elég káros szenvedély.
2011. június 14. 14:59
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
sztem ez az ő magánügye nincs senkinek semmi köze hozzá...
2011. június 14. 15:01
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
hülyeség! csak lejáratja magát!
2011. június 14. 15:02
Leginkább a formás idomairól híres? Ha ezt nevezik formás idomnak, hát akkor lehet, inkább maradok olyan, amilyen =) De am. egyébként is, a HANGJA az, ami miatt híres, mert az bizony csodálatos.
Egyébként meg szerintem semmi baj nincsen se a nyilatkozatával, se azzal, hogy cigizik, meg hogy iszik alkoholt. Mert mikor valaki azt mondja, hogy "iszik" az azért elég gyakorinak hat, és egészen más, mintha csak egyszerűen alkalmanként fogyasztana alkoholt (pl. bulikban, haverokkal, stb).
Ha meg nem akarja letenni a cigit, akkor nem is fogja, én sem igazán akarom, és így én sem tudom lerakni, bár tudom, hogy úgy lenne helyes. Ez elhatározás kérdése, és addig nincs vele semmi baj, amíg nem gyerekek mellett pöfékel
Egyébként meg szerintem semmi baj nincsen se a nyilatkozatával, se azzal, hogy cigizik, meg hogy iszik alkoholt. Mert mikor valaki azt mondja, hogy "iszik" az azért elég gyakorinak hat, és egészen más, mintha csak egyszerűen alkalmanként fogyasztana alkoholt (pl. bulikban, haverokkal, stb).
Ha meg nem akarja letenni a cigit, akkor nem is fogja, én sem igazán akarom, és így én sem tudom lerakni, bár tudom, hogy úgy lenne helyes. Ez elhatározás kérdése, és addig nincs vele semmi baj, amíg nem gyerekek mellett pöfékel
2011. június 14. 15:30
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
az egészet már bekavarjátok mi az hogy cicgizik , káromkodik és iszik... ugy birom ezeket nemis ismeritek ... beszéltetek vele már egy szót is... amugy meg a sajtó bármit mondhat nagy pletykagép mindegyik.... demáris elitélitek amikor kb csak a hangjáért szeretitek és az embert még nemis ismeritek ami benne van és valljuk be nemis fogjátok ..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.