Hát,igaz hogy nem vagyok oda érte,de ez tényleg egész normális dolog tőle,hogy tudja,hogy ha a rajongók nem lennének,ő sem lenne.
Bár lehet hogy ez csak egy reklámfogás.
Lady Gaga nem akar elszakadni rajongóitól
2011. június 14. 13:43
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Kedves coke.!
Látom, azt írtad, nem vagy oda érte. Akkor nem is szereted, nem is ismered. Én nagy rajongója vagyok, és tudom, hogy ez nem reklámfogás.
Látom, azt írtad, nem vagy oda érte. Akkor nem is szereted, nem is ismered. Én nagy rajongója vagyok, és tudom, hogy ez nem reklámfogás.
2011. június 14. 13:45
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Kedves Edina123!
Ha nem szereted akkor miért olvasod a róla szóló cikkeket??? :S
Ha nem szereted akkor miért olvasod a róla szóló cikkeket??? :S
2011. június 14. 13:50
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Persze, édes, kedves, aranyos, hogy ilyeneket mond, de gondolkozzunk már egy kicsit. Egyáltalán nem jó, hogy ilyeneket ejt ki a száján. Ezzel megerősíti a rajongóiban azt az iránta érzett plátói imádatot, ami szerintem hosszú távon ártalmas. Az ilyen kijelentésekkel növeli a rajongóiban azt az érzést, hogy ő a tökéletes, a fantasztikus, a követnivaló példakép, aki imádja a rajongóit és persze így még biztosabb, hogy azok megveszik majd a következő lemezét is. Nem biztos, hogy helyes ilyen köteléket kialakítani idegenekkel, főleg nem labilis kamaszokkal. Lehet valakinek szeretni a zenéjét, lehet szeretni a filmjeit, sőt, akár még szimpatikus is lehet az adott sztár, de ilyen embertelen módon imádni egy idegent, az már beteges. Ő csak egy énekes, aki abból él, hogy lemezeket ad ki, illetve koncertezik, semmi több.
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 14. 13:54
Kedves dolognak tartom hogy törődik a rajongóival,habár az én fejemben is megfordult hogy reklámfogás de igazából függetlenül attól hogy mennyi szépet és jót nyilatkozik,nem fogom szeretni.Ez persze mást nem kell hogy meggátoljon,én tartom magam a véleményemhez.
Na azért ezt nem kéne. Senkiről nem szabad ilyet mondani függetlenül attól hogy esetleg nincs igaza.
Idézet
Te tudom mi vagy? Egy h*ly* 11 éves kis disney p*cs*
Na azért ezt nem kéne. Senkiről nem szabad ilyet mondani függetlenül attól hogy esetleg nincs igaza.
2011. június 14. 14:08
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
Idézet (SugarGirl @ 2011.06.14. 12:09)
Lady Gaga a Rolling Stone nevű magazinnak adott interjújában a rajongók iránt érzett szeretetéről beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
GaGa egy igazi példakép.Annyira kedves,és megértő és nagyon szeretetreméltó♥
Nana_77
2011. június 14. 14:13
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
szerintem azért nem kéne ennyiszer hangoztatnia, hogy ennyire szereti a rajongóit, meg annyira szereti. Jó, lehet, hogy tényleg így van, de ez már kicsit unalmas, nem.?
Twilight6
2011. június 14. 14:20
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Végre egy olyan énekes, akit nem csak a pénz vágya hajt! Jó, hogy mi, rajongók ennyire inspiráljuk!
2011. június 14. 14:43
Csoda lenne, ha el akarna szakadni tőlük...
De ez a kép nagyon nagy, jellemző Gagára
De ez a kép nagyon nagy, jellemző Gagára
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.