Demi Lovato anyukája is rehabon volt
2011. június 14. 14:34
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Jobbulást nekik!
2011. június 14. 14:35
Nem kedvelem különösebben Demi-t de nem jó ha valaki beteg
Gyógyuljanak meg mindketten
Sajnálom őket
Gyógyuljanak meg mindketten
Sajnálom őket
2011. június 14. 14:38
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
háát ilyen ez a család xDDDDD
2011. június 14. 14:53
Az egyetlen Az egyetlen
szerintem ez hülyeség hogy járt Wilmerrel,de nagyon....egy képen láttam őket együtt maximum -.-" meg Demi azért csaknem olyan hülye..18 évesen még soknak tűnik az a 13 év korkülömbség.Am jó hogy mindenki helyrejött a családjukban.
Teljesen egyet értek!!!
szerintem ez hülyeség hogy járt Wilmerrel,de nagyon....egy képen láttam őket együtt maximum -.-" meg Demi azért csaknem olyan hülye..18 évesen még soknak tűnik az a 13 év korkülömbség.Am jó hogy mindenki helyrejött a családjukban.
Teljesen egyet értek!!!
2011. június 14. 16:13
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
nem kéne most az édesanyját is mindenbe belekeverni,de azért őszintén remélem hogy minden rendben vele,és én nem bánom hogy szakítottak,nem hiszem hogy hosszú kapcsolat lehetett volna köztük
2011. június 14. 17:28
Jobbulást Demi anyukáják! Neki sem lehetett könnyű
2011. június 14. 18:10
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Hát igen.13 év nem kevés...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: