A színésznő kisebb autóbalesetet szenvedett az őt, illetve gyermekeit üldöző lesifotós miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Balesetbe üldözték Tori Spellinget a fotósok
2011. június 13. 22:23
2011. június 13. 22:24
Ezen baromira kiakadtam. Anno amikor Britney-vel volt ugyanez, még hagyján.. de két ötévesnél fiatalabb kölyökkel a kocsiban hagyják már békén szegény nőt! Hogy lehetnek ekkora görények?
2011. június 13. 22:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.13. 22:24)
Ezen baromira kiakadtam. Anno amikor Britney-vel volt ugyanez, még hagyján.. de két ötévesnél fiatalabb kölyökkel a kocsiban hagyják már békén szegény nőt! Hogy lehetnek ekkora görények?
Szegény? Én valahogy nem sajnálom. Egyszerűen már úgy néz ki, mint egy plasztikázott Barbie, a sztárságba kergette magát.
2011. június 13. 22:28
Idézet (prézli @ 2011.06.13. 22:26)
Szegény? Én valahogy nem sajnálom. Egyszerűen már úgy néz ki, mint egy plasztikázott Barbie, a sztárságba kergette magát. 
A fejével nekem is van elég bajom, alig bírtam ki, hogy ne kommentáljam - megint. De most az egyszer valahogy eltörpült a csúnyasága xD
Bármennyire is sztárolja magát valaki, szerintem ezt nem érdemli meg. Főleg nem gyerekekkel.
2011. június 13. 22:29
Ő is ember. De hogyha meghal valaki akkor sem fognak leállni, lásd Lady Diana eseténél. Soha, soha a büdös életbe nem fognak az eszükhöz kapni ezek a mocskok.
2011. június 13. 22:30
Idézet (prézli @ 2011.06.13. 22:26)
És? Nem a kinézet a lényeg, nem azért kell valakit sajnálni... értelmes ember nem üldöz egy terhes nőt, aki ráadásul kisgyerekkel van a kocsiban...
2011. június 13. 22:35
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Cynthia: Teljes mértékben egyet értek.
2011. június 13. 22:42
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Azért ez durva, nem igaz hogy lehet ennyi eszük a paparazzóknak? Csak azért mert egy halom fotóért pénzt kapnak még nem kell balesetet csinálni belőle, és különben is a sztároknak is van magánélete, hétköznapjuk van ugyanúgy mint másnak.
2011. június 13. 22:48
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Idézet (Esment @ 2011.06.13. 22:29)
Ő is ember. De hogyha meghal valaki akkor sem fognak leállni, lásd Lady Diana eseténél. Soha, soha a büdös életbe nem fognak az eszükhöz kapni ezek a mocskok.
Én is Lady Diana-ra gondoltam. Igazából nem is értem miért kellenek azok a képek?! A hírességek általában megjelennek díjkiosztókon és egyéb rendezvényeken ahol jó minőségű képeket csinálnak róluk, nameg ott vannak a fotósorozatok amik még jobbak.
És ezek az idióták üldözik a hírességeket, hogy a képet odaadhassák az újságoknak, amiért jó kis pénzt adnak, ezzel tönkreteszik mások életét
Nekem nem érne ennyit bármennyit is fizetnének érte
2011. június 14. 11:37
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Ha sztár lennék, és az ilyen paparágók hozzátartoznának a mindennapjaimhoz, én már igencsak túlvilágra küldtem volna közülük egyet-kettőt.
Néha - be kell valljam - őszintén csodálom a sztárokat, hogy képesek megőrizni a hidegvérüket, és nem nekik rontani egy késsel vagy egy baseball ütővel. :S
Néha - be kell valljam - őszintén csodálom a sztárokat, hogy képesek megőrizni a hidegvérüket, és nem nekik rontani egy késsel vagy egy baseball ütővel. :S
2011. június 14. 13:51
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
szegény
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: