A színésznő kisebb autóbalesetet szenvedett az őt, illetve gyermekeit üldöző lesifotós miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Balesetbe üldözték Tori Spellinget a fotósok
2011. június 13. 22:23
2011. június 13. 22:24
Ezen baromira kiakadtam. Anno amikor Britney-vel volt ugyanez, még hagyján.. de két ötévesnél fiatalabb kölyökkel a kocsiban hagyják már békén szegény nőt! Hogy lehetnek ekkora görények?
2011. június 13. 22:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.13. 22:24)
Ezen baromira kiakadtam. Anno amikor Britney-vel volt ugyanez, még hagyján.. de két ötévesnél fiatalabb kölyökkel a kocsiban hagyják már békén szegény nőt! Hogy lehetnek ekkora görények?
Szegény? Én valahogy nem sajnálom. Egyszerűen már úgy néz ki, mint egy plasztikázott Barbie, a sztárságba kergette magát.
2011. június 13. 22:28
Idézet (prézli @ 2011.06.13. 22:26)
Szegény? Én valahogy nem sajnálom. Egyszerűen már úgy néz ki, mint egy plasztikázott Barbie, a sztárságba kergette magát. 
A fejével nekem is van elég bajom, alig bírtam ki, hogy ne kommentáljam - megint. De most az egyszer valahogy eltörpült a csúnyasága xD
Bármennyire is sztárolja magát valaki, szerintem ezt nem érdemli meg. Főleg nem gyerekekkel.
2011. június 13. 22:29
Ő is ember. De hogyha meghal valaki akkor sem fognak leállni, lásd Lady Diana eseténél. Soha, soha a büdös életbe nem fognak az eszükhöz kapni ezek a mocskok.
2011. június 13. 22:30
Idézet (prézli @ 2011.06.13. 22:26)
És? Nem a kinézet a lényeg, nem azért kell valakit sajnálni... értelmes ember nem üldöz egy terhes nőt, aki ráadásul kisgyerekkel van a kocsiban...
2011. június 13. 22:35
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Cynthia: Teljes mértékben egyet értek.
2011. június 13. 22:42
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Azért ez durva, nem igaz hogy lehet ennyi eszük a paparazzóknak? Csak azért mert egy halom fotóért pénzt kapnak még nem kell balesetet csinálni belőle, és különben is a sztároknak is van magánélete, hétköznapjuk van ugyanúgy mint másnak.
2011. június 13. 22:48
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Idézet (Esment @ 2011.06.13. 22:29)
Ő is ember. De hogyha meghal valaki akkor sem fognak leállni, lásd Lady Diana eseténél. Soha, soha a büdös életbe nem fognak az eszükhöz kapni ezek a mocskok.
Én is Lady Diana-ra gondoltam. Igazából nem is értem miért kellenek azok a képek?! A hírességek általában megjelennek díjkiosztókon és egyéb rendezvényeken ahol jó minőségű képeket csinálnak róluk, nameg ott vannak a fotósorozatok amik még jobbak.
És ezek az idióták üldözik a hírességeket, hogy a képet odaadhassák az újságoknak, amiért jó kis pénzt adnak, ezzel tönkreteszik mások életét
Nekem nem érne ennyit bármennyit is fizetnének érte
2011. június 14. 11:37
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Ha sztár lennék, és az ilyen paparágók hozzátartoznának a mindennapjaimhoz, én már igencsak túlvilágra küldtem volna közülük egyet-kettőt.
Néha - be kell valljam - őszintén csodálom a sztárokat, hogy képesek megőrizni a hidegvérüket, és nem nekik rontani egy késsel vagy egy baseball ütővel. :S
Néha - be kell valljam - őszintén csodálom a sztárokat, hogy képesek megőrizni a hidegvérüket, és nem nekik rontani egy késsel vagy egy baseball ütővel. :S
2011. június 14. 13:51
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
szegény
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: