Bella Thorne nem szégyelli diszlexiáját
2011. június 14. 20:02
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Oh szegényke.-.-"
Szerintem sok mindenkinek jobb lett volna, ha nem kezdi el a "színészi" pályafutását. Bocs, de nekem unszimpatikus ez a csaj.
De egyébként ha leszámítjuk, hogy róla van szó, nem kell szégyellni, senki sem tökéletes, el kell fogadni önmagunkat.
Szerintem sok mindenkinek jobb lett volna, ha nem kezdi el a "színészi" pályafutását. Bocs, de nekem unszimpatikus ez a csaj.
De egyébként ha leszámítjuk, hogy róla van szó, nem kell szégyellni, senki sem tökéletes, el kell fogadni önmagunkat.
2011. június 14. 20:53
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ne szégyelje ezt, hiszen nem ő tehet róla. És az külön jó, hogy ennyire jól tud ezzel együtt élni.
2011. június 14. 21:30
Ahogy az előttem szólok is mondták, nincs ebben mit szégyellni, nem tehet róla. Persze ezt könnyen mondjuk mi akiknek nincs ezzel gondja.
"Az az igazán értékes ember aki megtanul együtt élni a hibáival..."
"Az az igazán értékes ember aki megtanul együtt élni a hibáival..."
2011. június 14. 22:48
Nem gondoltam volna,hogy tényleg diszlexiás,azt hittem csak a sorozatban játssza el így..de hát tényleg nem tehet róla,és nincs is mit szégyellni rajta,és az még jó is hogy megtanulta hogyha keményen dolgozik,akkor bármilyen kihívást megoldhat.
2011. június 15. 19:22
mondjuk a szégyellné, akkor is azért, amiért mondta a sorozatban: ,,mert olyan undokok az emberek''.
de jól teszi, hogy nem!
de jól teszi, hogy nem!
2011. június 15. 19:25
Nem szeretem ezt a lányt viszont tényleg ebben a dologban nincsen semmi szégyellni valója.Nos ezt a rész láttam a televízióban,ahol szégyellte ezt a betegségét.Nos én néha dadogok,de még sem szégyellem.Szóval ezzel nincsen semmi probléma!
2011. június 16. 10:01
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Szerintem erre büszke is lehet sose kell feladni és ő soha nem fogja nagyon tehetséges színész.
2011. június 16. 15:53
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Az ő helyében én sem szégyelleném!
2011. június 16. 18:35
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ne szégyellje,de azért Twitterezni tud
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: