Bella Thorne nem szégyelli diszlexiáját
2011. június 13. 20:44
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
ez nagyon szép tőle,és én észre se vettem a tv-ben , de azt a rész láttam amikor bevallja,hogy diszlexiás már "tud vele élni" ,ügyes csaj
2011. június 13. 20:50
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szegény
De legalább nem szégyenli
2011. június 13. 20:53
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
így kell ezt csinálni...ez az csajszi XD
2011. június 13. 21:01
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Szegény...biztos nehéz lehet ilyen betegséggel együtt élni...örülök hogy nem szégyenli!Amúgy
én se tudtam,először azt gondoltam hogy ez gáz,de a kommentekből rájöttem hogy nem vagyok egyedül.xD
én se tudtam,először azt gondoltam hogy ez gáz,de a kommentekből rájöttem hogy nem vagyok egyedül.xD
2011. június 13. 21:25
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Na ez nekem új,nem hittem volna hogy való életben is diszlexiás
Nagyon jó hogy így fogja fel az egészet
Nagyon jó hogy így fogja fel az egészet
2011. június 13. 21:28
Nem gondoltam volna, hogy az életben is diszlexiás azt hittem egy szerep. Nincs mit szégyellnie, hiszen nagyon ügyes volt, hogy még így is meg tudta tanulni a szövegét betegsége ellenére
2011. június 13. 21:28
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Nem értem, miért kéne szégyellni a diszlexiát, ez nem bőrbetegség, csak tanulási nehézség. Egyébként semmiben sem különböznek tőlünk, csak van, aki bebeszéli magának, hogy diszlexia egyenlő a hülyével, közben meg semmi köze egymáshoz. Az már más dolog, ha valaki ráfogja és emiatt nem tanul. Az bizony buta is marad. A diszlexiát senkinek sem kéne ennyire felfújni, amúgy is már annyi kedvezményt kapnak (felét feleslegesen), hogy lassan megéri diszlexiásnak lenni...
2011. június 13. 22:32
Nem tudom miért kellene szégyellnie, önhibáján kívül került ebbe a helyzetbe...
2011. június 13. 22:40
Idézet (duracell @ 2011.06.13. 21:28)
Nem értem, miért kéne szégyellni a diszlexiát, ez nem bőrbetegség, csak tanulási nehézség. Egyébként semmiben sem különböznek tőlünk, csak van, aki bebeszéli magának, hogy diszlexia egyenlő a hülyével, közben meg semmi köze egymáshoz. Az már más dolog, ha valaki ráfogja és emiatt nem tanul. Az bizony buta is marad. A diszlexiát senkinek sem kéne ennyire felfújni, amúgy is már annyi kedvezményt kapnak (felét feleslegesen), hogy lassan megéri diszlexiásnak lenni... 
ezek szerint a bőrbetegséget szégyellni kéne?
amúgy ezen semmit nem kell szégyellnie Bellának
2011. június 13. 22:44
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Nagyon birom őt
és nagyon sajnálom is
.
Nem kell az ilyet szégyelni,kitartással elérhet bármit amit csak akar
.
Nem kell az ilyet szégyelni,kitartással elérhet bármit amit csak akar
2011. június 13. 23:03
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.13. 22:40)
ezek szerint a bőrbetegséget szégyellni kéne?
mert arról se tehet senki...
Attól függ milyen bőrbetegségről van szó - létezik bőven olyan is, amiről tehet az illető, de ez már egy másik kategória. Egyébként csak példaértékűnek szántam, ugyanis az emberek általában inkább külső dolgokat és nem belső tulajdonságokat szoktak szégyellni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: