Bella Thorne nem szégyelli diszlexiáját
2011. december 27. 22:30
Szerintem sem kell szégyelni, pedig az indul a riszában nagyon szégyelte 
De azért szegényke
De azért szegényke
2012. január 12. 16:23
|
|
lauzra200011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 165558 offline
|
Nem kell szégyelni. Én is dixlexiás vagyok. Még le sem tudom írni.:-(
2012. február 21. 14:09
Sajnálom őt! Annyira rossz lehet, hogy mástlát ami oda van írva, és szegény az oldalakat is össze keveri. Nagyon sajnálom! Annyira rossz lehet, hogy más mint a többi ember. Sajnálom. De ne szégyelje. Egy millió diszlexiás él, a földön.
2012. február 22. 19:14
Oké, hogy rossz lehet neki, sajnálom is, de nem kell azért hasra esni, mert nem tud rendesen írni/olvasni, olykor cselekedni. Nekem is van egy diszlexiás osztálytársam, aki tényleg nagyon döcögősen olvas, néha külön írja a szótőt a toldaléktól (gyengébbeknek pl. azt írja hogy 'táb lát'), de sem ő, sem Bella, sem pedig a többi diszlexiás nem tud ez ellen semmit tenni. Sajnálom őket, nem erről van szó, de amit egyes emberkék itt írnak, az már túlzás. Ha egy normális ember diszlexiás, akkor csak egy sima 'sajnálom'-ot kap. Ha viszont egy megcsinált dizni sztár diszlexiás, akkor a fél világot neki kell adni, mivel ő a nagy Bella Thorne, aki diszlexiás é ezért mindent megérdemel. Szóval, nem kell túlzásokba esni, igaz hogy rossz lehet neki, főleg, hogy alig tudott megtanulni írni és beszélni, de azért mégis van egy határ, aminek a túlsó oldalára nem kell esni...
2012. február 29. 17:22
|
|
mileysellyfan22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 157573 offline
|
Na jó! Ebből elég volt!!!! Éleg volt, hogy egyesek olyan nagy marhaságot írnak, hogy nagy dobra veri, meg csak azért sajnállják mert sztár!!!!!!!! Egyébként lehet, hogy csak egy interjúban megkérdezték tőle, és ő őszintén válaszolt!!!!!! Úgyhaogy nem értem azt, hogy mért kell ilyet írni!!!!!Aki nem szereti ne írjon inkább semmit!!!! én is sajnálom amúgy!!!!! Ez az én véleményem, és utálhattok érte, mert engem nem érdekel!!!!!!
2012. február 29. 20:17
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Idézet (Kriszti07 @ 2011.10.04. 19:40)
Szerintem jól teszi h nem szégyenli:) és szem másnak se kell 
szerintem se kell szégyelni más is lehet dixlexiás
2012. március 13. 17:43
|
|
selly0715új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 161154 offline
|
Nagyon sajnálom szegénykét
Másrészt mileysellyfan22 nagyon bekébzelt vagy!Mintha te olyan sokat tettél volna hogy szeressenek,utálunk is érte(vagyis én utálom)Ő legalább tett valamit!Színészkedik,ami nem könnyű pálya!Bevállal éneklést,amint mimondjak ez a kettő így szuper!vagyis hogy térjünk a lényegre ,hogy ő legalább tesz valamit hogy híres,nem úgy mint sok kocka a gép előttMint te(gondolom)!!(nem mindenki)
úgyhogy te csak ne pattogjál mileysellyfan22 -.-"
Másrészt mileysellyfan22 nagyon bekébzelt vagy!Mintha te olyan sokat tettél volna hogy szeressenek,utálunk is érte(vagyis én utálom)Ő legalább tett valamit!Színészkedik,ami nem könnyű pálya!Bevállal éneklést,amint mimondjak ez a kettő így szuper!vagyis hogy térjünk a lényegre ,hogy ő legalább tesz valamit hogy híres,nem úgy mint sok kocka a gép előttMint te(gondolom)!!(nem mindenki)
2012. április 20. 19:25
Én nagyra tartom emiatt Bellát. Elvégre elég nehéz lehet úgy (dal)szöveget tanulni, hogy néha azt sem tudod mi van pontosan leírva. mileysellyfan22 hagyd abba a pattogást -.-" mert eléggé szánalmas vagy. És bocs ha megbántottalak, de ez van.
2012. április 22. 10:16
úgyhogy te csak ne pattogjál mileysellyfan22 -.-"
Őszintén, szerinted mileysellyfan akar egyáltalán színészkedni vagy énekelni? -.- És tudod, hogy hány millió ember diszlexiás? És közülük hány híres sorozatsztár? És azt csinál amit akar. Ha ülni akar a gép előtt, és nem akar sorozatsztár lenni, akkor ezt csinálja, ha viszont inkább lesz sorozatsztár, akkor azt csinálja. És honnan tudod, hogy naponta mennyi időt tölt a gép előtt? -.-
Őszintén, szerinted mileysellyfan akar egyáltalán színészkedni vagy énekelni? -.- És tudod, hogy hány millió ember diszlexiás? És közülük hány híres sorozatsztár? És azt csinál amit akar. Ha ülni akar a gép előtt, és nem akar sorozatsztár lenni, akkor ezt csinálja, ha viszont inkább lesz sorozatsztár, akkor azt csinálja. És honnan tudod, hogy naponta mennyi időt tölt a gép előtt? -.-
2012. április 22. 13:30
Szerintem nem szabad szégyenli az ilyet.
ha diszlexiás, ő ettől különleges és kész:)
2012. május 05. 09:40
A színészkedés és az éneklés azért nagy falat egy diszlexiásnak de Bella legyőzte és milyen jól csinálja...
az ilyet nem szabad szégyelni és jól is teszi hogy nem szégyelli...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: