Katy Perry megmutatja, hogyan bulizz pénteken
2011. június 13. 12:40
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Dodóóó @ 2011.06.13. 10:58)
A cikk meg nagyon értelmetlen. Bocsi de az van 
Cica, attól, mert nem fogadtam el a jelölésed, nem kell kiakadni
Idézet (Taurilla @ 2011.06.13. 12:05)
Tyúkocska
Darren
MEKKORA buli lehetett, úr isten : DDD A klipp meg igazi Katy, nem bírom :'D
Ahelyett, hogy kritizálnátok, inkább röhögjetek, és csodálkozzatok el, mekkora szerepet rakott össze magának Katy. Nagyon jól elő tudta adni magát a tipikus lúzer-amcsi sablonra, és maga a klip is nagyon jól van megcsinálva. Persze az már egy más dolog, hogy a szöveget is érteni kéne benne...
Mellesleg nem hiszem, hogy igaz lenne rá a videó tetemes része, az 7:17-es részek meg.. na : DDD
MEKKORA buli lehetett, úr isten : DDD A klipp meg igazi Katy, nem bírom :'D
Ahelyett, hogy kritizálnátok, inkább röhögjetek, és csodálkozzatok el, mekkora szerepet rakott össze magának Katy. Nagyon jól elő tudta adni magát a tipikus lúzer-amcsi sablonra, és maga a klip is nagyon jól van megcsinálva. Persze az már egy más dolog, hogy a szöveget is érteni kéne benne...
Mellesleg nem hiszem, hogy igaz lenne rá a videó tetemes része, az 7:17-es részek meg.. na : DDD
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. június 13. 12:41
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
ez a fog szabályzó nagyon durva rajta
2011. június 13. 12:56
Komolyan, az egész klipben Darren a legjobb - és persze a legaranyosabb. És Kevin, azzal a fogszabályzóval
A dal borzalmas szerintem, és valahogy a klip sem jön be. De legalább Rebecca befogta a száját.
2011. június 13. 13:00
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
A klipje nagyon tetszik, főleg és legfontosabb benne Darren Criss
És hát Kevin Mchale a másik főszereplője a klipnek
Amúgy meg a szám magában nem a legjobb, vannak jobbak az albumon
Rebecca Black pedig egész jó volt benne
De egy dolgot nagyon sajnálok, hogy a rövid verzióból kivágták Darrent
Amúgy meg a szám magában nem a legjobb, vannak jobbak az albumon
Rebecca Black pedig egész jó volt benne
De egy dolgot nagyon sajnálok, hogy a rövid verzióból kivágták Darrent
2011. június 13. 13:08
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
A klip alap ötlete tényleg jó (kicsit másnaposok filing) A szám az amikor a rádióban ment már akkor se igazán tetszett, ez most se változott
De elég ügyesen eltüntették Rebecca arcáról azt a bibircsókot
De elég ügyesen eltüntették Rebecca arcáról azt a bibircsókot
2011. június 13. 13:11
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Tök jó imádom Katyt
2011. június 13. 13:15
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Tegnap láttam a klipet a rövidebb változatát, ma a hosszabbat. Igazából nekem nem tetszik köti klipje,száma, se semmije. Ez a 8 perces videó szörnyű lett. Olyan dedós az egész klip, bárki tudd ilyen videót csinálni... Semmi értelme nincsen az egész klipnek.
2011. június 13. 13:49
|
|
Dincsi---Rincsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 152663 offline
|
Huhh.... na ezt a klipet nem lehet szavakkal megfogalmazni!!!! Régen sem voltam oda Katyért és most sem leszek fanatikus de örülök hogy volt annyi esze hogy Rebeccát nem énekeltette!!! Jujjj... szerintem szegény Kevint súlytja a ,,bizarul és idiotán kinéző karakterek szindróma"... ( Pedig ugy alap helyzetben szeretem Kevin) Darrennel meg voltam elégedve

Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.