Katy Perry megmutatja, hogyan bulizz pénteken
2011. június 13. 11:54
szerintem tÖk jó lett,nekem tetszik,vicces,és Rebecca még szép is benne
2011. június 13. 11:59
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
Érdekes,itt Rebecca szimpatikus volt,és Katytől jó fejség volt h belerakta
A klip nagyon nagy
de eltereli a figyelmet a számról...mondjuk a szám nem tetszik de akkor is
2011. június 13. 12:05
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
szerintem ez nagyon jó lett!főleg a szám,de a klipp is tetszik
2011. június 13. 12:05
Tyúkocska
Darren 
MEKKORA buli lehetett, úr isten : DDD A klipp meg igazi Katy, nem bírom :'D
Ahelyett, hogy kritizálnátok, inkább röhögjetek, és csodálkozzatok el, mekkora szerepet rakott össze magának Katy. Nagyon jól elő tudta adni magát a tipikus lúzer-amcsi sablonra, és maga a klip is nagyon jól van megcsinálva. Persze az már egy más dolog, hogy a szöveget is érteni kéne benne...
Mellesleg nem hiszem, hogy igaz lenne rá a videó tetemes része, az 7:17-es részek meg.. na : DDD
MEKKORA buli lehetett, úr isten : DDD A klipp meg igazi Katy, nem bírom :'D
Ahelyett, hogy kritizálnátok, inkább röhögjetek, és csodálkozzatok el, mekkora szerepet rakott össze magának Katy. Nagyon jól elő tudta adni magát a tipikus lúzer-amcsi sablonra, és maga a klip is nagyon jól van megcsinálva. Persze az már egy más dolog, hogy a szöveget is érteni kéne benne...
Mellesleg nem hiszem, hogy igaz lenne rá a videó tetemes része, az 7:17-es részek meg.. na : DDD
2011. június 13. 12:12
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ne ez eléggé érdekes klip lett. Persze jó értelemben. Itt Rebecca egészen szimpatikus volt és ez szerintem annak köszönhető volt, hogy nem énekelt.
De amm. ez a klip tényleg nagyon beteg... (Y)
2011. június 13. 12:21
Idézet (Cynthia)
A klip számomra elég WTF, és a dal sem fogott meg. Katasztrófa mind a kettő, és ehhez Rebecca Blacknek semmi köze, sőt, ha azt nézzük, jól néz ki a klipben.
Ezzel teljes mértékben egyetértek. A dal végülis nem olyan rossz, de nem az a nagyon szuper szám. Látszik, hogy inkább a klipre helyezték a hangsúlyt. Persze biztos sokaknak tetszik, pláne, ha szereti Katyt, de szerintem szörnyű. És igen Rebecca szerintem csak segített a dolgokon. Viszont az tényleg kedves volt Katytől, hogy beletette Rebecca-t. És Katy nyilván nem ilyen a valóságban, de nekem akkor se tetszik
2011. június 13. 12:22
ezt a számot pont egy héttel ezelőtt töltöttem le mert irtózatosan tetszett aztán meg itt a klip
D! Nekem nagyon tetszett. Szívesen bevállalnám ezt egy filmként is xD. És Katy tényleg úgy nézz ki mint egy tipikus "amerikai lúzer csaj", de azért elég sok mindent kellet rá pakolni hogy ne nézzen ki olyan gyönyörűnek.
Rebeka pedig... nos egy kicsit kitömték mellkörnyéken.
Nagyon tetszik az egész klip, így tovább Katy
.
Rebeka pedig... nos egy kicsit kitömték mellkörnyéken.
Nagyon tetszik az egész klip, így tovább Katy
2011. június 13. 12:31
Pont a múlt héten hallgattam YouTube-on a számot.. egyáltalán nem fogott meg, nem is töltöttem le. Semmi különös nincs benne, tipikus tucatzene. Nem gondoltam, hogy Katy idáig süllyed zene terén, de úgy látszik sikerült neki. :/
2011. június 13. 12:32
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
ehh.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: