lola97122
Tegnap férjhez ment ma meg terhes, azért grt.
és attól még? nem biztos ogy most a nászéjszakán csinálták elüször!
Lily Allen állapotos
2011. június 12. 22:32
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
2011. június 12. 22:37
Hűha, itt olvasom, hogy "tegnap ment férjhez, ma meg terhes" meg "nem biztos, hogy a nászéjszakán csinálták először", közbeszólhatok? Most komolyan, ha tegnap ment férjhez és a nászéjszakán csinálták volna először, aligha tudta volna máris bejelenteni... gondolkoztok ti, mikor ezeket írjátok?
egyébként gratulálok a babához, úgy látszik, egyszer ő is felnő...
2011. június 12. 22:52
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Én is olavstam már, hogy többször is vetélt, de ha megszületne a baba, akkor az végülis végre az első lenne. Hát reménykedjünk benne, most már tényleg megérdemelne egy egészséges kisbabát.
2011. június 12. 23:04
Remélem, hogy nem vetél el újra, és egészséges babája születik. Nem számít ez az "ténylegezmostakkorazelsőgyereke" kérdés. Jelen pillanatban szerintem az a legfontosabb, hogy Lily egy egészséges babának adjon életet.
2011. június 12. 23:34
|
|
AlexandraNapocskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 152762 offline
|
Grat nekik
2011. június 12. 23:59
Valahol már azt írták a 16. hétben van. Ha ez igaz jól titkolja, bár látszik, hogy felszedett pár kilót.
Mindenesetre nagyonnagyonnagyon drukkolok Lilyéknek végre megérdemelnének egy kisbabát.
2011. június 13. 00:36
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.06.12. 22:06)
Először elvetélt, másodszor elvetélt, harmadszor...? Akkor ez az első gyereknek számít? (Csak mert a cikk ezt írja.)
Hm, én is épp ezen gondolkoztam.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: