Félbeszakadt Fluor koncertje
2011. június 12. 22:09
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
a jövőhéten egy fesztivál keretében fellép itt salgótarjánban. sp-vel együtt. -.- a road zenekar azért nem jött el végül az eseményre mert nincs pénz. az ehhez hasonló "előadókra" bezzeg futja a költségvetésből.. hová jut ez a világ?
2011. június 12. 22:12
Minek ott lézengni?Az ilyesmi ingyen koncertek,így végződnek.Ezért jó az olyan koncert,ahol normális stadion van,jegyet kell venni,s megvan szabva hog hány ember mehet.
2011. június 12. 22:13
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
juuj
úristeen ez durva
ebből is látszik, hogy mennyire és mennyien szeretik Fluort♥ *-*
2011. június 12. 22:20
fluor miatt nem tapostatnám össze magam. Hiába ingyen a buszra való pénzt fizetni kell és fluorkáért még az a párszáz forint is sok xD
2011. június 12. 22:20
Jaj ne bántsátok, olyan kis cukorfalat.
És nem 4 száma van, hanem mondjuk 5-6 lemeze...
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. június 12. 22:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.06.12. 22:20)
Jaj ne bántsátok, olyan kis cukorfalat.
És nem 4 száma van, hanem mondjuk 5-6 lemeze...
Fluor néven 1 lemeze van, arról meg 2-3 szám ami ismert.
A régiek nem albumok 1 kivételével, hanem kisalbumok, kislemezek. A régieket amúgy sem keverném össze evvel a mostani maszlaggal, mert ez 2 ft-ot sem ér. Különben sem játsza a fellépéseken a régi számokat a szókimondó szövegek miatt amik még nem a 10-12 éves korosztálnyak készültek ...
2011. június 12. 22:28
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
huh ez kemény szegények...
2011. június 12. 22:30
Jézusom! Mik történnek már? 
Ő csak egy előadó! Ugyanolyan ember, mint a többi énekes! Nem kell eltúlozni a rajongást!
Ő csak egy előadó! Ugyanolyan ember, mint a többi énekes! Nem kell eltúlozni a rajongást!
2011. június 12. 22:35
Azért ez már tényleg kemény, miatta tolakodni? Én biztos nem tenném.. És arra mondjuk számíthatna, hogy ha ingyen koncertet ad, és mindezt egy parkolóban.Akkor biztos sokan lesznek.
2011. június 12. 23:14
Kis pontosítás a cikk írójának: 1500-an vettek részt a koncerten, a biztonsági őrök pedig nem kimentették a rajongókat, csak mivel nagyon sokan voltak, átemelték a korláton a gyerekeket, hogy ne nyomják őket neki a korlátnak. Délután olvastam az index.hu-n
2011. június 12. 23:16
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.12. 22:12)
Minek ott lézengni?Az ilyesmi ingyen koncertek,így végződnek.Ezért jó az olyan koncert,ahol normális stadion van,jegyet kell venni,s megvan szabva hog hány ember mehet.
Én már voltam olyan koncerten ami normális helyen volt, jegyet kellett venni, kordon volt a színpad előtt nem is volt tele a hely, de első sorban álltam, és úgy oda löktek-nyomtak a korláthoz, hogy egy hónapig volt egy lila sáv a mellkasomon szóval... Szóval attól, hogy vannak szabályok nem biztos, hogy teljesen biztonságos a dolog.. De aki normális koncertekre jár az tisztában van ezzel, nem kell meglepődni.
2011. június 12. 23:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Clairy @ 2011.06.12. 23:16)
Én már voltam olyan koncerten ami normális helyen volt, jegyet kellett venni, kordon volt a színpad előtt nem is volt tele a hely, de első sorban álltam, és úgy oda löktek-nyomtak a korláthoz, hogy egy hónapig volt egy lila sáv a mellkasomon szóval... Szóval attól, hogy vannak szabályok nem biztos, hogy teljesen biztonságos a dolog.. De aki normális koncertekre jár az tisztában van ezzel, nem kell meglepődni. 
Ezt tőlünk civilizáltabb országok úgy oldják meg, hogy nem csak a szinpad és a tömeg között van egy üres sáv, ahol a biztonsági őrök is elhelyezkednek, hanem hátrább is, több vonalban. Ergó ha a 170. sorban tolakodni kezdenek, az max a 120. sorig ér el és nem az eslőig, ugyanis a kordon megfogja és még sem annyian préselnek neki a korlátnak - de hát nálunk eladják az anyjukat is azért hogy több jegy fogyjon, nem hogy még biztonsági zónákat kerítsenek le a nézőtéren, mert akkor 200 emberrel kevesebben férnének be.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.