Selena Gomez - Leaving Hospital In Burbank [June.11.]
2011. június 12. 09:26
Sel
9 felhasználónak tetszik:
Selena22,
Xelly,
Selena4,
Gabor-,
anna21,
Lakreen.,
cintia013,
tothbianka,
Alexis_0504
2011. június 12. 15:16
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.12. 14:19)
meg ne sajnáljam már,tegnap nekem is fájt egész nap
amúgy nagyon ronda,főleg a haja
Az oké, hogy megy az utálat, de én rondának nem nevezném, mert közel sem az.
7 felhasználónak tetszik:
Linaa,
Lady Suzy,
Riri,Avrilfan,
Lisa Veronicas,
Twilight6,
Pandus,
Kata159
2011. június 12. 15:22
Én konkrétan nem utálom őt, mert nem ismerem, de, ha rosszul lenne és annyira beteg, akkor valószínűleg nem engedték volna haza. Szerintem csak ki van merülve, bár ki tudja, lehet, hogy rájátszott arra, hogy milyen rosszul van, már csak azért is. Ha komolyabb bajjal szállították volna kórházba, akkor még sajnálnám is. De fejfájással és hányingerrel? Ne már, gyerekek, nekem majdnem mindennap kijut az egyikből, ha nem egyszerre mindkettőből. Valószínűleg CT-re is elvitték, valamint MRI-t is valószínűleg csináltak rajta. Ha esetleg valami kis gyanúsat találtak volna az agyában, akkor nem engedték volna haza, és ahogyan látom tök egyedül van? Még azt is el tudom képzelni, hogy egyedül vezet haza. Kutya baja sincsen ennek a csajnak. Amúgy ízlések és pofonok. Szerintem nem egy világ szépe.
2011. június 12. 19:28
|
|
Reni11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.18. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 25880 offline
|
Csak gratuálni tudok.
Egy amerikai lapon a a kommentek arról szóltak, hogy gyógyuljon meg, meg stb, itt meg mi megy? Hogy ronda, meg "jajj, csak fejfájás".
Én úgy olvastam, hogy ugyanez a ruha volt rajta a Jay Leno műsorban a színfalak mögött (és az interjú után ment is a kórházba), és állítólag azóta ott volt. Erre pedig a legnagyobb bizonyíték a karszalag, és a maci amit fog (és ha jól látom az egy köntös a kezébe). Szóval, nem tudom ki hogy nézne ki két kórházban eltöltött nap után.
Nektek hogyan esne, ha rosszul lennétek, és valaki azt mondaná, hogy rondák vagyok?
Egy amerikai lapon a a kommentek arról szóltak, hogy gyógyuljon meg, meg stb, itt meg mi megy? Hogy ronda, meg "jajj, csak fejfájás".
Én úgy olvastam, hogy ugyanez a ruha volt rajta a Jay Leno műsorban a színfalak mögött (és az interjú után ment is a kórházba), és állítólag azóta ott volt. Erre pedig a legnagyobb bizonyíték a karszalag, és a maci amit fog (és ha jól látom az egy köntös a kezébe). Szóval, nem tudom ki hogy nézne ki két kórházban eltöltött nap után.
Nektek hogyan esne, ha rosszul lennétek, és valaki azt mondaná, hogy rondák vagyok?
2011. június 12. 19:32
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
Ronda?Selena?Na jó...gratulálok.
2011. június 12. 19:34
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
Idézet (Reni11 @ 2011.06.12. 19:28)
Csak gratuálni tudok.
Jaj tényleg ott a maci...de cuki észre sem vettem
2011. június 12. 20:09
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
nem értem miért írsz selena minden egyes megjelent témájához becsmérlő gondolatokat. ha ennyire nem szereted őt, akkor miért nézegeted a képeit?
2011. június 13. 17:31
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
na jól van ám...
mindenkit ez a csaj érdekel,hogy mi a baja,miközben legfeljebb annyi,hogy elfáradt.Ezeken a képeken is semmi más nem látszik,minthogy ki van merülve.Az persze mellékes,hogy jessie j is kórházban van,mivel neki tényleg van problémája,ahogy sean kingstonnak is!nem értem,miért kell ilyen világfájdalommal teli arcot vágni,mások sokkal súlyosabb gondokkal kűzdenek.
ha tényleg valami baja lenne,úgy igazán,akkor én is sajnálnám,de így nem fogom.És azt sem értem,hogy miért azokat piszkálják,akik nincsenek oda érte..Elismerem, szerintem amúgy szép lány,de más pozitívumot nemigen tudok mondani róla...
2011. június 13. 19:05
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
azt nem értettem soha..h ha utálsz vkit minek nézegetsz róla képeket..és írsz alá mocskolódásokat
nézegesd azt akit szeretsz és ne mások kevencét fikázzad...
am meg szerintem senki nem vágna jóképet ahhoz ha a korházból kijövet paparazzik ugránának neki...
am meg szerintem senki nem vágna jóképet ahhoz ha a korházból kijövet paparazzik ugránának neki...
2011. június 13. 19:10
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Na jó, azért álljatok már le egy kicsit. Megmondom őszintén nekem tök semleges Selena Gomez, nem tartom őt sokra, mert azonkívül, hogy nagyon szép, nem sok mindent tud, és ez sem tudás, hanem adottság. De attól, hogy utáljátok nem kell minden egyes lépésébe belekötni, meg leszólni folyamatosan, meg hogy biztosan csak kamu betegség, meg ilyesmi. Honnan tudjátok? Netán ott voltatok mellette mikor rosszul lett? Nem hinném. Az meg, hogy arra időt, és energiát pazaroltok, hogy minden egyes topicjába odaírjátok, hogy mennyire csúnya, és mennyire utáljátok...aha, és? Ettől rosszabb lesz neki? Nem, nem hinném, úgyanúgy keresi halomra a pénzt...A másik meg ha valakit nem szeretek akkor NEM nézegetem a képeit, meg követem nyomon, hogy mit csinál. De ha ennyi időtök van, akkor hajrá...ezzel magatokat minősítitek.
2011. június 13. 19:20
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2011.06.13. 17:31)
na jól van ám...
mindenkit ez a csaj érdekel,hogy mi a baja,miközben legfeljebb annyi,hogy elfáradt.Ezeken a képeken is semmi más nem látszik,minthogy ki van merülve.Az persze mellékes,hogy jessie j is kórházban van,mivel neki tényleg van problémája,ahogy sean kingstonnak is!nem értem,miért kell ilyen világfájdalommal teli arcot vágni,mások sokkal súlyosabb gondokkal kűzdenek.
ha tényleg valami baja lenne,úgy igazán,akkor én is sajnálnám,de így nem fogom.És azt sem értem,hogy miért azokat piszkálják,akik nincsenek oda érte..Elismerem, szerintem amúgy szép lány,de más pozitívumot nemigen tudok mondani róla...
Nem tudhatod lehet h van valmilyen baja ami miatt komolyabban veszik ha vmi betegsége van nem sajnáltatásból de valószinűleg ha enkem lenne fej fájásom komolyabban velem is mennének kórházba és tudod h miért??nem azt mondanás erre h el vok kényeztetve
2011. június 14. 08:45
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (vdorina96 @ 2011.06.13. 19:20)
Nem tudhatod lehet h van valmilyen baja ami miatt komolyabban veszik ha vmi betegsége van nem sajnáltatásból de valószinűleg ha enkem lenne fej fájásom komolyabban velem is mennének kórházba és tudod h miért??nem azt mondanás erre h el vok kényeztetve
erről beszéltem..képtelenek egyesek közületek elfogadni mások véleményét és mindent kitaláltok,csakhogy nektek legyen igazatok és védjétek a bálványotokat.És mégvalami:felnéztem twittere,és az utolsó kiírásaiban(3) is csak önmagát reklámozza,az luxus lenne,hogy írjon is valamit azoknak akik olyan üzeneteket küldtek neki,hogy gyógyuljon meg(pl.Demi Lovato).Annyival el lett intézve,hogy köszi,és várlak titeket a kövi helyszínen.Nekem is ugyanúgy megvan a véleményem,és ezen nem fog az változtatni,hogy ilyen üzeneteket küldtök el nekem vagy bárki másnak.El kéne fogadni,hogy nem szereteheti mindenki ezt a csajt.És ez is:az amerikai oldalakon így meg úgy szeretik...elárulok egy titkot:nézz fel twittere és több ezer,sőt százezer selena ˝nemkedvelő˝(finoman fogalmazva) profilt találsz/találtok.Vagy menjetek fel pár normálisabb amerikai oldalra,ne csak a selenatorok közé,és mindjárt meglátja az illető,hogy ott sem olyan bálvány selena,mint amilyennek gondoljátok,és nemcsak a magyarországi oldalakon írják ezt róla.
2011. június 14. 11:52
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2011.06.14. 08:45)
erről beszéltem..képtelenek egyesek közületek elfogadni mások véleményét és mindent kitaláltok,csakhogy nektek legyen igazatok és védjétek a bálványotokat.És mégvalami:felnéztem twittere,és az utolsó kiírásaiban(3) is csak önmagát reklámozza,az luxus lenne,hogy írjon is valamit azoknak akik olyan üzeneteket küldtek neki,hogy gyógyuljon meg(pl.Demi Lovato).Annyival el lett intézve,hogy köszi,és várlak titeket a kövi helyszínen.Nekem is ugyanúgy megvan a véleményem,és ezen nem fog az változtatni,hogy ilyen üzeneteket küldtök el nekem vagy bárki másnak.El kéne fogadni,hogy nem szereteheti mindenki ezt a csajt.És ez is:az amerikai oldalakon így meg úgy szeretik...elárulok egy titkot:nézz fel twittere és több ezer,sőt százezer selena ˝nemkedvelő˝(finoman fogalmazva) profilt találsz/találtok.Vagy menjetek fel pár normálisabb amerikai oldalra,ne csak a selenatorok közé,és mindjárt meglátja az illető,hogy ott sem olyan bálvány selena,mint amilyennek gondoljátok,és nemcsak a magyarországi oldalakon írják ezt róla.
jó okés h nem kedvelitek de azér nem kéne túl i zélni h ennyiér kórházba megy meg blabla nem pont ezt mondom h enm tudhatod miért vették ez ennyire komolyan de mind1 nem akarok senkivel rosszban lenni meg ha nem tetszik nem kell nézni a képeket ennyi
2011. június 14. 12:29
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Annyira okosak vagytok...
De egyébként hiányos volt a táplálkozása, emiatt vashiányos és kimerült is volt, ezért került kórházba. De már jól van, mint látható a legújabb képeken.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.