Justin Timberlake: „Még egy turné és vége”
2011. június 11. 22:31
igen, ezt énis hallottam, hogy mostmár a színészi karrierjére akar koncentrálni, de aaaaannyira sajnáálom, nem akarom!!! imádom Justint, ő a kedvenc énekesem és mindig is az marad, imádoma számait és elismerem nagyon amit csinál!
de ha már több számát nem hallom, akkor tényleg lássam is jó kis filmekben!!
2011. június 12. 09:12
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Kár, hogy abba hagyja az éneklést, jól énekel és jó számai vannak. De ha színész szeretni lenni, akkor legyen az, biztos a színészetben is megállja a helyét!
2011. június 12. 09:51
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nem voltam nagy rajongója de volt pár jó száma :/ kár ,de legalább színészkedni fog
2011. június 12. 10:42
igaza is van. a sok turné nagyon fárasztó. van egy rakás pénze persze hogy pihenni is akar. egy film csak pár hónap forgatást vesz igénybe, pár sajtótájékoztatót és premiert. A zeneiparban egy sikeres lemez esetén akár két évig sincs semmi szabadideje... sajnálom mert szeretem de ő legalább a csúcsn hagyja abba. Ahogy kell.
2011. június 12. 11:03
szerintem nagyon rosszul látja a dolgokat én az ő helyében nem hagynánk fel az énekléssel mert minden tehetsége megvan hozzá, de hát ő tudja, igaz hogy nekem nem fog hiányozni mert nem kedvencem vannak jó számai de ennyi, a rajongóit azért sajnálom mert rájuk tekintettel lehetne
2011. június 12. 12:43
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Sorry de hát ő tudja hogy neki mi a jó.Tehetséges énekes!!
2011. június 12. 14:38
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Neeee mááááár!
hiányoznak azok az idők amikor, ha valaki azt mondta Justin, nem biber ugrott be az embernek hanem ő!
totál szívás lenne!
remélem azért nem 100%.
hiányoznak azok az idők amikor, ha valaki azt mondta Justin, nem biber ugrott be az embernek hanem ő!
totál szívás lenne!
remélem azért nem 100%.
2011. június 12. 14:51
Nagyon kár,hogy abbahagyja
A szuper énekesek eltűnnek és jönnek a kis poklok
Nem egy jó üzlet 
Mindenesetre én Justin Timberlake-et akkor is szeretni fogom
Mindenesetre én Justin Timberlake-et akkor is szeretni fogom
2011. június 12. 15:30
remélem a színészetben is sikeres lesz
egyébként kár hogy otthagyja a zeneipart
egyébként kár hogy otthagyja a zeneipart
2011. június 12. 15:56
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Láttam márt filmjét, amiben még igaz nagyon fiatal volt, de nekem tetszett benne, szerintem menne neki, sok sikert is kívánok hozzá, de hogy abbahagyja a zenélést, na ne!
Kár...
2011. június 12. 15:58
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
pedig nagyon is tehetséges volt mint énekes.. most bizonyíthat h van -e neki érzéke a színészetre , de nem hinném h akadály lenne , mert általában akik énekesek azok jó színészek is szoktak lenni ( a klippben is olykor- olykor színészkedni kell szal...) sok sikert!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: