Justin Timberlake: „Még egy turné és vége”
2011. június 11. 17:41
Az igazi zenészek vagy visszavonulnak vagy színésznek állnak vagy átállnak erre az elektrora, de miért? Ez olyan, mintha átadnák a helyüket az ilyen Bieber féleségeknek. Gwen Stefani is befejezte az éneklést, pedig egy nagyon nagy tehetség volt ő is, ahogyan Justin T. is.
2011. június 11. 18:02
Nagyon jól énekel és a számai is jók 
De legalább láthatjuk még
De legalább láthatjuk még
2011. június 11. 18:22
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
egyre több régi tehetség megy rossz útra vagy tűnik el... és ez nagyon kár :S és sajnálatos... pont most döbbentem rá, hogy az emberiség lassan már csak a polgárpukkasztásra vevő :/
2011. június 11. 18:36
Sajnálom, hogy abba hagyja. Napjaink egyik legtehetségesebb énekese (volt). :'( :'(
2011. június 11. 19:00
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
nem nagyon tartozik a kedvenceim közé, de sajnálom, mert az egyik legtehetségesebb énekes
2011. június 11. 19:07
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Nagyon sajnálom, mert pont az utóbbi napokban váltam az egyik legnagyobb rajongójává. Imádom, ahogy a hangszínével játszik, de színészként is csipázom. Legalább végleg nem tűnik el. Aztán nehogy az legyen belőle, hogy most visszavonul és majd ad 3 visszatérő koncertet
xD
2011. június 11. 19:09
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Kár,hogy visszavonul.Színészként remek,és abszolút el tudom képzelni őt akár Oscar-díjjal a kezében is.Remélem,azért nem hagyja abba örökre a zenélést.Bár én már akkor lesokkoltam, amikor szakított Jessica-val, hisz remek pár voltak...De megértem.
2011. június 11. 19:57
én szeretem énekesként és színészként is mindkettőt ujól csinálja
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: