Női rajongóit fogdosta Rihanna
2011. június 12. 19:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Bogszics @ 2011.06.12. 17:54)
Konkrétan a Rated R és a Loud az már pop. Az ilyen S&m szemetet én már zenének sem nevezném
Amúgy gratulálok a cikkírónak, hogy nem tévesztette el. Attól hogy Rihanna régen r'n'b számokat csinált most már távolról sem az. Sajnos. De ebbe most nem megyek bele.
Megint
Amúgy szerintem már a Good Girl Gone Bad sem teljes egészében RnB, de oké, azon még vannak olyan számok. Nekem a Rated R a kedvenc albumom tőle, de az közel sem RnB, a Loud meg pláne. Ami úgy igazán RnB az az első két albuma volt. Most én még csak véletlenül sem nevezném RnB énekesnőnek, mert messze van attól. Attól mert fekete még nem lesz az. Sőt, amikor annak nevezik, az kifejezetten sérti a fülemet
2011. június 12. 19:37
szerintem máskor is csinált már ilyet, nem ez lehet neki az 1. alkalom.. de mind1 is, engem ez nem izgat annyira
ettől még lehet jó előadó, vagy ha már Rihannáról beszélek tömegcuc
végülis én szeretem a régi és uj albumait is
sőőt az a véleményem, hogy jól tette hogy váltott
igy csak előre jutott, legalábbis ami a tömegcuccá válást jelenti
voltak régen is sikeres számai, ami nem pop volt
de az RÉGEN volt, sajna mostmár az R and B nem annyira menő
akik pop zenét csinálnak azok vannak a toppon
ha nem hiszitek el csekkoljátok ezt a zenehallgatós oldalt, ez Riri zenehallgatós profilja, de irjatok be más előadókat, popelőadókat és r and b előadókat, és látni fogjátok mennyire alul van SAJNOS az r and b a poppal szemben
ha nem hiszitek el csekkoljátok ezt a zenehallgatós oldalt, ez Riri zenehallgatós profilja, de irjatok be más előadókat, popelőadókat és r and b előadókat, és látni fogjátok mennyire alul van SAJNOS az r and b a poppal szemben
1 felhasználónak tetszik:
Aalyah
2011. június 12. 19:41
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (cassiecica @ 2011.06.12. 19:37)
szerintem máskor is csinált már ilyet, nem ez lehet neki az 1. alkalom.. de mind1 is, engem ez nem izgat annyira
ettől még lehet jó előadó, vagy ha már Rihannáról beszélek tömegcuc
végülis én szeretem a régi és uj albumait is
igy csak előre jutott, legalábbis ami a tömegcuccá válást jelenti
voltak régen is sikeres számai, ami nem pop volt
de az RÉGEN volt, sajna mostmár az R and B nem annyira menő
akik pop zenét csinálnak azok vannak a toppon
Elhiszem, mert sajnos tudom én is. Kár, hogy ma már az igénytelen tömegcuccokra vevők az emberek, és nem az IGAZI zenére
2011. június 12. 19:49
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.06.12. 19:23)
Megint
Amúgy szerintem már a Good Girl Gone Bad sem teljes egészében RnB, de oké, azon még vannak olyan számok. Nekem a Rated R a kedvenc albumom tőle, de az közel sem RnB, a Loud meg pláne. Ami úgy igazán RnB az az első két albuma volt. Most én még csak véletlenül sem nevezném RnB énekesnőnek, mert messze van attól. Attól mert fekete még nem lesz az. Sőt, amikor annak nevezik, az kifejezetten sérti a fülemet
Mondjuk tényleg manapság a legtöbb ember igencsak félreértelmezi azt, hogy mi RnB és mi nem.
janet7 én is csak ezt tudom mondani neked:
2011. június 13. 11:25
Attól még, hogy szórakozik nem biztos, hogy befolyásolja unokahúgát, hogy leszbikus lesz
ekkora hülyeséget... akkor azért volt Canadában a Forma 1 en tegnap!!!
2011. június 13. 11:27
Úgy van... kijutottunk a Rihanna fogdosásáról arra, hogy Rihanna pop vagy pedig RnB XD
2011. június 13. 14:12
|
|
AlexandraNapocskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 152762 offline
|
És akkor mi van? -.-"
2011. június 13. 20:06
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
azért ez már túlzás...méghogy károsan befolyásolja xD
2011. június 13. 22:26
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Xd..ő tudja
2011. június 13. 22:38
Ez a nő azt hiszi, hogy neki mindent lehet
Ettől nem lesznek leszbikusak a lányok, bár szerintem manapság ennyi sem kell ahhoz, hogy valaki az legyen. Ez viszont nem változtat semmin, ne fogdosson össze senkit, mert ilyet épeszű ember nem csinál..
ha csak nem részeg (ez sem kiváltság)
Az ilyen embereket be kellene zárni valahová, el messzire, emberektől távol ..
A rajongók is hülyék, amiért engedik neki
Az ilyen embereket be kellene zárni valahová, el messzire, emberektől távol ..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.