House of Anubis / Anubisz házának rejtélyei (2011 - )
2012. november 06. 18:34
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Imádom az anubiszt!!A harmadik évadott se hagyjátok ki
1 felhasználónak tetszik:
Happy11
2013. március 14. 22:58
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
én imádom az Anubis-t!!
2013. augusztus 06. 19:15
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Sziasztok:)
Miyen rég jártam erre fele
Na mindegy,nemrégiben megszereztem az Anubisz házának rejtélyei 3.évadának összes részét(magyar felirattal)!
Így gondoltam akit érdekel nyugodtan látogasson el a Youtube csatornámra,ahova minden nap rakom fel a részeket!
A csatornámhoz találtok egy linket a profilomban a Youtube gombra kattintva,vagy itt a link a részhez
http://www.youtube.com/watch?v=ogApQc9o3hs
Miyen rég jártam erre fele
Na mindegy,nemrégiben megszereztem az Anubisz házának rejtélyei 3.évadának összes részét(magyar felirattal)!
Így gondoltam akit érdekel nyugodtan látogasson el a Youtube csatornámra,ahova minden nap rakom fel a részeket!
A csatornámhoz találtok egy linket a profilomban a Youtube gombra kattintva,vagy itt a link a részhez
http://www.youtube.com/watch?v=ogApQc9o3hs
2013. augusztus 06. 19:23
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Nekem,nagyon tetszett ez a sorozat,bár azt sajnálom a legjobban hogy már vége,én örröké Sibunator maradok.
Mindig,szivesen néztem a tévében őket.
1 felhasználónak tetszik:
SsciorLuv
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.