House of Anubis / Anubisz házának rejtélyei (2011 - )
2011. július 31. 18:57
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Még egy pár epizódkép, bár ezek már MQ méretűek!
9 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
sztárfan,
Glória44,
thunderbird,
Lady Suzy,
ormi4,
AngieLively,
Andika66,
Happy11
2011. augusztus 09. 18:03
|
|
Ivett98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 481 Csatolások: 117 Azonosító: 151473 offline
|
én is imádom az Anubisz ha érdekel titeket akk nézzétek meg a honlapomat !!csak is kizárolag az Anubis rejtélyes háza c sorozatról szól !!!
a honlap címe :http://anubishazanakrejtejei.hupont.hu/
a honlap címe :http://anubishazanakrejtejei.hupont.hu/
2011. augusztus 28. 10:44
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Egyszerűen imádom.
1 felhasználónak tetszik:
Glória44
2011. augusztus 29. 15:33
|
|
Glória44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 426 Csatolások: 70 Azonosító: 130071 offline
|
Ez a világ legjobb sorozata!
Nagy kár, hogy vége az 1 évadnak
,de az utolsó rész nagyon izgalmas volt!
Állítólag csak 2012 nyarán lesz a 2 évad, hogy fogom addig kibírni!
Andika66
2011. szeptember 25. 08:48
|
zsofia1236új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 158397 offline
|
Jaj de kár hogy vége az anubis házának! Annyira imádom!
Mondjuk most is nézem az ismétléseket.
Kár hogy a 2.dik évad csak 2012ben lesz.Aki ugyanolyan nagy anubis háza rajongó mint én az LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJK
Pannika XD
2012. február 04. 17:18
Idézet (Cintii @ 2011.07.16. 16:18)
utána néztem,hogy mikor lesz a 2. évad.. a forgatásokat július 21.-én kezdik, és a második évad első rész premierje állítólag 2012ben lesz. azért remélem,hogy csak nem akkor!mondjuk addig majd lemegy a nickelodeonon az első évad is, utána meg majd elleszek!
A képek totál jók. A második évad premierje június 27.-én lesz és szeptember 8.-áig tart!Remélem segítettem!
Cintii
2012. augusztus 02. 19:27
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Mivel Nickelodeontól a második évad további részeit kb. csak szeptemberbe adják már, ezért úgy döntöttem, hogy végig nézem angolul. Wáóó.. Hát imádtam.
Kezdjük:
Mara and Jerome:Egy első évados álmom vált valóra. Annyira édesek. Örülök, hogy Mick koppant, mindig imádtam.
A harmadik évadban visszatér Mick? Eddie visszatér? Mert róla is hallottam, hogy nem fog, de nagyon remélem, hogy igen. Nina karakterét kiírják, vagy más fogja játszani? Annyira rossz lenne, ha nem Nathalia játszaná Ninát. Már annyira hozzászoktam, hogy ő játssza.
Amúgy, ha már nem Nathalia játssza Ninát, akkor Nina karakterét ki is írhatnák. Akkor talán Fabian és Joy is összejöhetne, aminek örülnék is. Bár Ninát szeretem Fabiannel. Csak épp Nathalia Nináját.
Joyt eleinte nem szerettem, de egyre jobban megkedveltem az évad végére. Az viszont nem tetszett, hogy keresztbe akart tenni Maranak. De akkor jött Eddie és Jerome. Eddie és Jerome nagyon jó párosítás, mint barátok.
Akkor most Victor tud elixírt csinálni újra? Nem pontosan tudom, hogy mi volt abban a gyűrűben, amit adott neki Nina, amit Victor apja küldött Victornak. Ha jól láttam, azaz aranykönny volt, vagy micsoda.
A harmadik évadban viszont Poppyt is szívesen látnám. Team Clarke. Remélem a Mara és Jerome párosítást meghagyják, mert imádni valóak.
Valaki tudja, hogy elkezdték-e már forgatni?
Harmadik évadot akarok már most.
Kezdjük:
Mara and Jerome:Egy első évados álmom vált valóra. Annyira édesek. Örülök, hogy Mick koppant, mindig imádtam.
A harmadik évadban visszatér Mick? Eddie visszatér? Mert róla is hallottam, hogy nem fog, de nagyon remélem, hogy igen. Nina karakterét kiírják, vagy más fogja játszani? Annyira rossz lenne, ha nem Nathalia játszaná Ninát. Már annyira hozzászoktam, hogy ő játssza.
Amúgy, ha már nem Nathalia játssza Ninát, akkor Nina karakterét ki is írhatnák. Akkor talán Fabian és Joy is összejöhetne, aminek örülnék is. Bár Ninát szeretem Fabiannel. Csak épp Nathalia Nináját.
Joyt eleinte nem szerettem, de egyre jobban megkedveltem az évad végére. Az viszont nem tetszett, hogy keresztbe akart tenni Maranak. De akkor jött Eddie és Jerome. Eddie és Jerome nagyon jó párosítás, mint barátok.
Akkor most Victor tud elixírt csinálni újra? Nem pontosan tudom, hogy mi volt abban a gyűrűben, amit adott neki Nina, amit Victor apja küldött Victornak. Ha jól láttam, azaz aranykönny volt, vagy micsoda.
A harmadik évadban viszont Poppyt is szívesen látnám. Team Clarke. Remélem a Mara és Jerome párosítást meghagyják, mert imádni valóak.
Valaki tudja, hogy elkezdték-e már forgatni?
2012. augusztus 03. 15:56
Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.11. 12:58)
Szerposztás:
Nathalia Ramos , mint Nina Martin
Brad Kavanagh , mint Fabian Rutter
Ana Mulvoy Ten , mint Amber Millington
Jade Ramsey , mint Patricia Williamson
Bobby Lockwood , mint Mick Campbell
Tasie Dhanraj , mint Mara Jaffray
Eugene Simon , mint Jerome Clarke
Alex Sawyer , mint Alfred "Alfie" Lewis
Klariza Clayton , mint Joy Mercer
Magyar vetítés:2011.június 11-...?
Hol?Nickelodeon.
Nathalia Ramos , mint Nina Martin
Brad Kavanagh , mint Fabian Rutter
Ana Mulvoy Ten , mint Amber Millington
Jade Ramsey , mint Patricia Williamson
Bobby Lockwood , mint Mick Campbell
Tasie Dhanraj , mint Mara Jaffray
Eugene Simon , mint Jerome Clarke
Alex Sawyer , mint Alfred "Alfie" Lewis
Klariza Clayton , mint Joy Mercer
Magyar vetítés:2011.június 11-...?
Hol?Nickelodeon.
A kedvencem a fiúk közül, Jerome és Alfie.
A lányok közül meg persze Patricia és Amber.
De szeretem Mara-t is.
2012. augusztus 03. 18:30
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Nagyon szeretem ezt a sorozatot
Kár hogy csak szeptemberben lesz új rész de végülis az elejét se láttam szóval nekem az is új...A kedvencem lányok közül Amber és Mara, fiúk közül Fabian és Jerom
Nem tudom hogy a 3. évaddal most hogy állnak, de azt tudom hogy Nathalia nem lesz tovább Nina. Bár nem ő a kedvencem azért sajnálom, de szerintem Ninának maradnia kell a sorozatban...csak a kérdés hogy ki játszaná mert nagyon nem mind1. Egyébként én nagyon nem örülnék ha Fabian és Joy összejönnének...Mondjuk igaz hogy Nathaliával illenének össze de akk is...Továbbá Mara és Jerom is jók együtt
2012. augusztus 06. 15:11
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Olyan kár, hogy most ismétlés van, tavaly nem csináltak ilyet! Én azt hittem, most is le fogják adni folyamatosan a 2. évadot, de ez így szerintem rossz, hogy majd csak szeptemberben folytatódik. Azért is, mert iskolaidőben nem biztos, hogy lesz időm minden este nyolckor leülni tévézni..
Cintii
2012. augusztus 06. 18:10
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Idézet (Bella1254 @ 2012.08.06. 08:53)
Sziasztok:)
Hoztam párat,de ne haragudjatok,ha ismétlés lesz.
Ja és némelyik jó gépháttérnek!
Hoztam párat,de ne haragudjatok,ha ismétlés lesz.
Ja és némelyik jó gépháttérnek!
A legtöbb kép már fel van töltve nagyobban.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.