Ti mennyi hülyeséget vagytok képesek összefirkálni. A legtöbb hozzászólásomat ezzel a mondatommal szoktam kezdeni. Én tényleg kritizálni akarok senkit, de
utána néztetek egyáltalán annak, hogy a terhességnek milyen tünetei vannak?! 
Terhesség alatt nem mindenkinél, de a legtöbb esetben van reggeli rosszullét, amelynek keretében a kismama gyomrában reggelente nem marad meg az étel. Bár az egyik ismerősöm alig tudott enni bármit is a terhessége első pár hónapjában, mert nem igazán maradt meg a gyomrában semmi sem.
A terhesség mióta jár fejfájással?! Most komolyan? Mielőtt írtok valamit, csapjátok fel a biosz könyvet vagy legalább a gugliba üsd be és akkor nem égeted magadat a sok hülyeséggel!

Attól, mert valaki hányingerrel küzd, az még nem jelenti azt, hogy terhes. Uram irgalmazz!
A másik pedig maga a cikk. Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a mindennapjaimat vagy a hányinger vagy a fejfájás keseríti meg, néha egyszerre mindkettő. Most komolyan menjek kórházba, mert hányinger mellett fejfájásom is van? Most ez komoly?

Tegnap nekem is migrénes fejfájásom volt este. Már annyira szenvedtem, hogy vietnámi balzsammal kenegettem a halántékomat, mert még a Cataflam sem vette ki, pedig az a legerősebb gyógyszer. Ráadásul tegnap a vérnyomásom is ingadozott. Hol lement, hol felment. Fáztam, lángoltam, fáztam, lángoltam és ez így ment órákon keresztül. Kellett volna mentőt hívnom magamhoz? Valaki itt írta, hogy szerencsés az, akihez még nem kellett mentőt hívni. Nem, egyszerűen mi a ráknak menjek be egy kórházba, ahol még normálisan sem látnak el, és az orvos tojik a fejedre? Akkor inkább lefekszek, borogatom magamat és alszok egyet. Amíg az ember nincsen ténylegesen élet veszélyben, minek menjen kórházba?

Jó magam tudom magamról azt, hogy nagyon fejfájós vagyok. Frontérzékeny is vagyok, a meleg, párás levegőt sem bírom nagyon és tudom azt, hogy el kéne mennem CT-re, de őszintén? Semmi kedvem sincs ahhoz, hogy kivizsgáljanak és megállapítsák azt, hogy semmi bajom sincs. Azt az időt inkább mással tölteném el, mint kórházakban való ücsörgéssel. Amerikában teljesen más az ellátás, mint MO-n. Ha valaki Budapesten lakik, vagy a környékén, az tudja, hogy a Dél Pesti kórházat Dél Tepsiként szokták hívni, mert aki oda bemegy, az onnan már csak tepsiben feküdve jöhet ki. Ennyit a magyar közegészségügyről. Tény, én ebben szeretnék elhelyezkedni, ha sikerül bejutnom fősulira, de, ha itthon vagy a kórház között kell választanom, hogy erősen hajlok arra, hogyha fejfájásom van és émelygek, akkor inkább itthon maradjak. Aki állandóan mentőt hív magához, az vagy nagyon beteg és folyamatos rosszullétek (pl. ájulás) gyötrik, vagy egyszerűen csak egy kis émelygés miatt kihívja a mentőket és beviteti magát. Valaki itt írta szintén a cukrot. Apukám pl. régebben állandóan rosszul volt, és nem ment el orvoshoz. Kiderült, hogy több helyen gyomorvérzése volt. Akkor ott van a párom. Ő neki pl. néha leesik a cukra. Érdekes módon ő sem hív mentőt, hanem haza megy és eszik valami szénhidrátos kaját. Nem tudom ki, hogy van vele, de az ismerőseim többsége egy csippcsupp kis rosszullét miatt nem hívja ki a mentőket, még akkor sem, ha lemegy a cukra. Oké, ha valaki tényleg nagyon rosszul van, oké, de szelenácska tünetei arra is utalhatnak, hogy túl keveset aludt vagy túl keveset evett.
Tudjátok mennyi minden kiválthat fejfájást és hányingert? Ha én ezzel a két tünettel mászkálnék kórházba, akkor az életem 99%-át ott tölteném, mert valamelyik mindig elő szokott mostanában jönni.
Meg a másik, a tüdőgyuszi mióta fertőző? 
Én úgy tudom, hogy azt nem lehet egy másik embertől elkapni, mert nem vírus vagy bakteriális fertőzés. És tudtommal Jimnek nincsen TBC-je. Hogy kaphatta volna el Jimtől, mondjátok már meg nekem?

Mert szerintem sehogy sem. Anno Demi Lovato lett rosszul egy forgatáson, nem bírom a kiscsajt, de fele ennyit sem nyávogtatok, hogy szegényke.

Brutális, hogy miket írtok ide. Szavakat sem lehet találni egyébként.
Tök jó, hogy a hányinger szóra a terhességgel asszociáltok.
Egyébként és májli szájrúszt sem bírom, sőt egyáltalán nem rajongok a kiscsajért, de az legalább magát adja és nem adja elő magát ilyen szinten.
Szelenácska pedig egy olyan sztereotípiát mutat nekünk, aki nem ő. Egyszerűen csak megjátssza magát, ahogyan az emberek többsége is teszi, csak arról nem cikkez a sajtó. Én speckó sosem szoktam megjátszani magam, néha ezért is utálnak az emberek, mert nem szoktam ilyeneket mondani, meg így viselkedni, mint ahogyan szelenácska. Amikor befestette a pacikat még egy nyilatkozatot sem tett arról, hogy elnézést kér a rajongóktól, az állatvédőktől és legfőképpen a lovaktól. Áhh, dehogyis fogta és kivágatta a klipből azokat a jeleneteket, mert rossz fényt vetett rá és ártott a kis anygali szűzike imázsának. Le sem tojta a lovakat, megjegyzem. Na, ezért nem bírom őt, mert hihetetlen képmutató egy kiscsaj.
Egyébként tök hidegen hagy, hogy bíbőrrel jár.