Starity

Selena Gomez kórházban kötött ki

22 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 11. 15:56 #161
- törölt felhasználó -    
Idézet (JustSelenator @ 2011.06.11. 15:52)
olyanok vagytok. mindenkiből csak a rosszindulat beszél.ha persze a ti kedvencetek kerülne korházba akkor ti rinyálnátok. Ha nem tudnátok sok súlyos betegség indul felyfájással, hányingerrel...

Nagyon tévedsz mi nem sztárpárti-ként beszélünk, hanem akként amit a józan eszünk mond nekünk. Ha az én kedvencem került volna kórházba akkor is azt mondanám, hogy túl van reagálva, mert ÉN nem vagyok ennyi elvakult. De néhány rajongó már akkor is gyászhuszárkodik ha letörne Selena körme. És nem arról van szó, hogy én utálom Selenát, hanem arról, hogy ez már túlzás és írtó rossz irányba halad a csaj.
2 felhasználónak tetszik: Cassie3, thunderbird
2011. június 11. 15:57 #162
- törölt felhasználó -    
Ti mennyi hülyeséget vagytok képesek összefirkálni. A legtöbb hozzászólásomat ezzel a mondatommal szoktam kezdeni. Én tényleg kritizálni akarok senkit, de utána néztetek egyáltalán annak, hogy a terhességnek milyen tünetei vannak?! blink.gif Terhesség alatt nem mindenkinél, de a legtöbb esetben van reggeli rosszullét, amelynek keretében a kismama gyomrában reggelente nem marad meg az étel. Bár az egyik ismerősöm alig tudott enni bármit is a terhessége első pár hónapjában, mert nem igazán maradt meg a gyomrában semmi sem. A terhesség mióta jár fejfájással?! Most komolyan? Mielőtt írtok valamit, csapjátok fel a biosz könyvet vagy legalább a gugliba üsd be és akkor nem égeted magadat a sok hülyeséggel! blink.gif Attól, mert valaki hányingerrel küzd, az még nem jelenti azt, hogy terhes. Uram irgalmazz! blink.gif
A másik pedig maga a cikk. Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a mindennapjaimat vagy a hányinger vagy a fejfájás keseríti meg, néha egyszerre mindkettő. Most komolyan menjek kórházba, mert hányinger mellett fejfájásom is van? Most ez komoly? blink.gif Tegnap nekem is migrénes fejfájásom volt este. Már annyira szenvedtem, hogy vietnámi balzsammal kenegettem a halántékomat, mert még a Cataflam sem vette ki, pedig az a legerősebb gyógyszer. Ráadásul tegnap a vérnyomásom is ingadozott. Hol lement, hol felment. Fáztam, lángoltam, fáztam, lángoltam és ez így ment órákon keresztül. Kellett volna mentőt hívnom magamhoz? Valaki itt írta, hogy szerencsés az, akihez még nem kellett mentőt hívni. Nem, egyszerűen mi a ráknak menjek be egy kórházba, ahol még normálisan sem látnak el, és az orvos tojik a fejedre? Akkor inkább lefekszek, borogatom magamat és alszok egyet. Amíg az ember nincsen ténylegesen élet veszélyben, minek menjen kórházba? blink.gif Jó magam tudom magamról azt, hogy nagyon fejfájós vagyok. Frontérzékeny is vagyok, a meleg, párás levegőt sem bírom nagyon és tudom azt, hogy el kéne mennem CT-re, de őszintén? Semmi kedvem sincs ahhoz, hogy kivizsgáljanak és megállapítsák azt, hogy semmi bajom sincs. Azt az időt inkább mással tölteném el, mint kórházakban való ücsörgéssel. Amerikában teljesen más az ellátás, mint MO-n. Ha valaki Budapesten lakik, vagy a környékén, az tudja, hogy a Dél Pesti kórházat Dél Tepsiként szokták hívni, mert aki oda bemegy, az onnan már csak tepsiben feküdve jöhet ki. Ennyit a magyar közegészségügyről. Tény, én ebben szeretnék elhelyezkedni, ha sikerül bejutnom fősulira, de, ha itthon vagy a kórház között kell választanom, hogy erősen hajlok arra, hogyha fejfájásom van és émelygek, akkor inkább itthon maradjak. Aki állandóan mentőt hív magához, az vagy nagyon beteg és folyamatos rosszullétek (pl. ájulás) gyötrik, vagy egyszerűen csak egy kis émelygés miatt kihívja a mentőket és beviteti magát. Valaki itt írta szintén a cukrot. Apukám pl. régebben állandóan rosszul volt, és nem ment el orvoshoz. Kiderült, hogy több helyen gyomorvérzése volt. Akkor ott van a párom. Ő neki pl. néha leesik a cukra. Érdekes módon ő sem hív mentőt, hanem haza megy és eszik valami szénhidrátos kaját. Nem tudom ki, hogy van vele, de az ismerőseim többsége egy csippcsupp kis rosszullét miatt nem hívja ki a mentőket, még akkor sem, ha lemegy a cukra. Oké, ha valaki tényleg nagyon rosszul van, oké, de szelenácska tünetei arra is utalhatnak, hogy túl keveset aludt vagy túl keveset evett. Tudjátok mennyi minden kiválthat fejfájást és hányingert? Ha én ezzel a két tünettel mászkálnék kórházba, akkor az életem 99%-át ott tölteném, mert valamelyik mindig elő szokott mostanában jönni. Meg a másik, a tüdőgyuszi mióta fertőző? blink.gif Én úgy tudom, hogy azt nem lehet egy másik embertől elkapni, mert nem vírus vagy bakteriális fertőzés. És tudtommal Jimnek nincsen TBC-je. Hogy kaphatta volna el Jimtől, mondjátok már meg nekem? unsure.gif Mert szerintem sehogy sem. Anno Demi Lovato lett rosszul egy forgatáson, nem bírom a kiscsajt, de fele ennyit sem nyávogtatok, hogy szegényke. blink.gif Brutális, hogy miket írtok ide. Szavakat sem lehet találni egyébként. Tök jó, hogy a hányinger szóra a terhességgel asszociáltok. blink.gif
Egyébként és májli szájrúszt sem bírom, sőt egyáltalán nem rajongok a kiscsajért, de az legalább magát adja és nem adja elő magát ilyen szinten. Szelenácska pedig egy olyan sztereotípiát mutat nekünk, aki nem ő. Egyszerűen csak megjátssza magát, ahogyan az emberek többsége is teszi, csak arról nem cikkez a sajtó. Én speckó sosem szoktam megjátszani magam, néha ezért is utálnak az emberek, mert nem szoktam ilyeneket mondani, meg így viselkedni, mint ahogyan szelenácska. Amikor befestette a pacikat még egy nyilatkozatot sem tett arról, hogy elnézést kér a rajongóktól, az állatvédőktől és legfőképpen a lovaktól. Áhh, dehogyis fogta és kivágatta a klipből azokat a jeleneteket, mert rossz fényt vetett rá és ártott a kis anygali szűzike imázsának. Le sem tojta a lovakat, megjegyzem. Na, ezért nem bírom őt, mert hihetetlen képmutató egy kiscsaj. Egyébként tök hidegen hagy, hogy bíbőrrel jár. blink.gif
6 felhasználónak tetszik: Twilight6, Cassie3, Heetella, Riri,Avrilfan, thunderbird, Trinda
2011. június 11. 16:01 #163
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Idézet (JustSelenator @ 2011.06.11. 15:52)
olyanok vagytok. mindenkiből csak a rosszindulat beszél.ha persze a ti kedvencetek kerülne korházba akkor ti rinyálnátok. Ha nem tudnátok sok súlyos betegség indul felyfájással, hányingerrel...

Persze, hogy rinyálnánk, ha mondjuk a kedvenc sztárunk rákos lenne, vagy balesetet szenvedett volna, de azért biztos nem, ha fájna a feje vagy hányingere lenne.. -.-

Mellesleg csak most veszem észre, hogy a képen más az orra. Én úgy látom, hogy megműttette az orrát, mert azon a képen már nem olyan nagy! ohmy.gif - vagy photoshop..
2011. június 11. 16:02 #164
clydesdale
clydesdale
Mrs. Alvin™

Státusz"Vannak még csodák, csak mondd, hogy merre keressem!"
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 107
Azonosító: 127128
óó akkor én már az intenzíven lennék lélegeztető gépen tartva, ha egy kis fejfájástól vagy hányingertől egyből kórházba kell mennem -.-"""
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2011. június 11. 16:08 #165
- törölt felhasználó -    
Ekkora felhajtást? De remélem semmi baja, bár nem szeretem.
2011. június 11. 16:12 #166
Nikee98
Nikee98

Státusz☆ ♥♥♥ ♡♡♡ ▶ happy ◀ ♡♡♡ ♥♥♥ ☆
Hozzászólás: 596
Csatolások: 0
Azonosító: 130049
ajjajj... szegéénykee sad.gif(
2011. június 11. 16:17 #167
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Fáj a feje és hányingere van. X'D ugyan már .. lehorzsolja a pici kezecskéjét akkor egy a sürgősségire kell vinni ?
2011. június 11. 16:18 #168
- törölt felhasználó -    
Ajánlanám figyelmébe mindenkinek a cikk elolvasását, mielőtt hozzászól a témához. Ó, és ne költsetek hozzá semmit, tartózkodjatok a leírtakhoz. Köszönöm rolleyes.gif
2011. június 11. 16:26 #169
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Idézet (milasnape @ 2011.06.11. 16:18)
Ajánlanám figyelmébe mindenkinek a cikk elolvasását, mielőtt hozzászól a témához. Ó, és ne költsetek hozzá semmit, tartózkodjatok a leírtakhoz. Köszönöm rolleyes.gif

Fejtsd már ki nekem, hogy ki mit költött hozzá. wink.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: thunderbird, Holly Keller, Twilight6, Heetella
2011. június 11. 16:37 #170
zsurika9899
zsurika9899

StátuszKöszönöm..a képet krechlpanna2000-től Imádom..ŁŁŁ
Hozzászólás: 1066
Azonosító: 149985
Fejt a feje hányingerevolt?? Minek kell ekkora felhajtás ennek? smileeee.gif
2011. június 11. 16:38 #171
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Nekem sokszor van úgy hogy fáj a fejem meg hányingerem van...külön-külön és egybe is...
Szóval nem hinném hogy emiatt halálos beteg vagyok!!!Jó mondjuk nekem volt olyan hogy amit ettem és ittam vagy északon vagy délen távozott belőlem kb fél óra múlva!
Majd ha ingadozó lesz a vérnyomása vagy ilyesmi...max akkor! egy egyszerű fejfájás és hányinger? SEMMI!!!
2011. június 11. 16:39 #172
- törölt felhasználó -    
Ha nekem faj a fejem es hanyingerem van akkor itthon ledolok, esetleg beveszek valamit, de nem megyek korhazba...-.-"
2 felhasználónak tetszik: Cassie3, dóóra
2011. június 11. 16:43 #173
- törölt felhasználó -    
Pl, h Jimnek tüdőgyulladása van, konkrétan nincs megnevezve a probléma, csak hogy tüdőbetegség, így nem lehet tudni, fertőző-e (persze, én sem gondolom, h Selenának ez lenne a problémája, ez csak egy észrevétel).

Illetve, nem Selena fogta rá Jimre, ez hülyeség, ilyet egy szóval sem mond senki (már aki kapcsolatban van velük, hisz egyes kommentelők mégis ezt írják), hisz í cikk is írja: "sokan viszont úgy gondolják".

Azt meg, h miért volt felhajtás szerintem a fejfájás+hányinger miatt, azt leírtam régebben, nem szeretném még egyszer kifejteni... smileeee.gif
2011. június 11. 16:47 #174
- törölt felhasználó -    
Idézet (milasnape @ 2011.06.11. 16:43)
Pl, h Jimnek tüdőgyulladása van, konkrétan nincs megnevezve a probléma, csak hogy tüdőbetegség, így nem lehet tudni, fertőző-e (persze, én sem gondolom, h Selenának ez lenne a problémája, ez csak egy észrevétel).

Illetve, nem Selena fogta rá Jimre, ez hülyeség, ilyet egy szóval sem mond senki (már aki kapcsolatban van velük, hisz egyes kommentelők mégis ezt írják), hisz í cikk is írja: "sokan viszont úgy gondolják".

Azt meg, h miért volt felhajtás szerintem a fejfájás+hányinger miatt, azt leírtam régebben, nem szeretném még egyszer kifejteni... smileeee.gif

Hú, ez már csak szőrszálhasogatás szerintem, de mindegy. blink.gif Vannak itt durvább kommentek is, minthogy a tübőbajt azonosítottam a tüdőgyulladással. blink.gif Ha TBC-je vagy egyéb fertőző betegsége lenne, akkor még a kórházi szobájából sem engedték volna ki...
4 felhasználónak tetszik: Cassie3, thunderbird, Heetella, Trinda
2011. június 11. 16:49 #175
ZoraJoeySpecialGirl
ZoraJoeySpecialGirl
új tag
Hozzászólás: 52
Csatolások: 22
Azonosító: 142757
Pff hú de nagy szenzáció! ó szegény! Hogy oda ne rohanjak!
2011. június 11. 16:51 #176
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Nem tulozta el egy kicsit?A stressztől is lehet ilyen baja,nem kell rögtön halálos bajra gondolni.tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Cassie3, dóóra
2011. június 11. 16:56 #177
AdamLLGaga
AdamLLGaga
visszatérő vendég

StátuszHa az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét :)
Hozzászólás: 214
Azonosító: 134769
Hm. Hogymilyen viták folynak itt(:
Igen, tudom, hogy még az nem jelenthet semmit, hogy hányinger+fejfájás, de jobb félni, mint megijedni. Szerintem jól tette/tették, hogy bementek a kórházba és kivizsgálták őt: ki tudja...
És tudom, hogy mindennapi dolog, hogy az embernek fáj a hasa, vagy hányingere van.
Amúgy az egészbe csak azt nem értem, hogy ha Jim Carreynek tüdőgyulladása van, akkor miért jelent meg a felvételen? O.o
2011. június 11. 16:56 #178
- törölt felhasználó -    
nem hiszem h Jim lenne a hibás, de azért remélem jobban lesz!
2011. június 11. 16:57 #179
- törölt felhasználó -    
istenem omg.gif azért mert hányingere volt és fájt a feje bevitték a kórházba? akkor amikor én eltörtem a bokám hova kellett volna vinni he? ezek szerint örülhetek hogy nem vágták le? szánalom. nyafka 'icsa.
3 felhasználónak tetszik: Cassie3, dóóra, thunderbird
2011. június 11. 17:07 #180
Flower21
Flower21
♥ Books&Movies ♥

Státusz♥ Sunshine ♥ Books ♥ Loki ♥ BTS ♥ Sherlock ♥ Paul Walker
Hozzászólás: 1122
Azonosító: 151172
remélem jobban lesz
sem a hányinger, sem a fejfájás nem éppen a legjobb dolog a világon sad.gif