Selena Gomez kórházban kötött ki
2011. június 11. 15:02
Hajrá Cassie3!Egyetértek veled.
2011. június 11. 15:07
Jaj, szegénykém, nehogy még kómába essen itt nekünk!
Ez olyan szánalmas.
Én ennyi erővel minden nap kerülhetnék kórházba, most például azzal, hogy tele ettem magam cseresznyével.
Csak Jim Carrey-t sajnálom, hogy belekeverték ebbe a hisztibe.
Csak Jim Carrey-t sajnálom, hogy belekeverték ebbe a hisztibe.
2011. június 11. 15:17
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Szeretem/ Szerettem??? Selenát de oh.. én akk se mentem kórházba mikor már 3hete beteg voltam. Csak elmentem a dokihoz és adott gyógyszert.
Kezdem Selenát megutálni.
gyerekek így kell magatokat sajnáltatni....
Kezdem Selenát megutálni.
gyerekek így kell magatokat sajnáltatni....
2011. június 11. 15:24
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
@cassie3 én is így gondolom,én is nagyon szeretem miley-t,nem értem,őt miért bántják ennyire.Szerintem őt azért illetik *-os szavakkal,mivel eléggé jól néz ki,nagyon szép nőies,telt idomai vannak.Én sem azért utálom selenat,mert justinnal jár,noha igaz,jb fan vagyok,de nem abból az elvakult fajtából,aki halálos fenyegetéseket ír a barátnőinek és éjszaka sem fantáziálok róla.Egyszerűen tetszenek a számai,selenat pedig azért nem szeretem,mivel csinált sztár és ahogy te is és még sokan mondták,megjátsza a tökéletes szende szűz lánykát,ezért rajonganak érte annyian.Azt hiszik,hogy tökéletes,mindenki őt akarja utánozni,miközben a csaj mögött csak egy jó menedzser áll.A hangját egyenlőnek találom a nullával,mivel azok a nem mixelt,stúdiós számai(vagyis láttam videókat élő felvételekről) nagyon rosszak.gyenge és erőtlen a hangja,nem énekli ki teljesen a hangokat,egyetlenegy olyan számot se tudok mondani,amiben kiénekelne magas hangokat.A ˝halálos betegségére˝ visszatérve pedig csak annyi,hogy aki ennél komolyabb bajokkal kűzd/kűzdött az nem csinált ekkora problémát belőle.Újra sean kingston-t hozom fel,aki ha jól tudom,még mindig kórházban van,de a kutyát se érdekli.feltettek ennek a csajnak egy tökéletes sminket,csináltak neki egy műsort a disney-n egy nulla ˝énekesnői karrierrel˝,és máris mindenki odáig van érte.lehet,hogy miley nem egy szent,de ő legalább önmagát adja.Én mileynak már több mint 4 éve rajongója vagyok,és mindig felnéztem rá,mivel amellett,hogy ő tényleg tud valamit,nemcsak őszinte az emberekkel,hanem a negatív kritikákra is jól reagál és nem játsza a ˝nebántsvirágot˝,mint selena.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 11. 15:24
jobbulást neki.
bár mondjuk,nekem is fáj a fejem egy hete.akkor menjek énis dokihoz??
2011. június 11. 15:26
|
|
eme97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 49855 offline
|
már ne is haragudjatok, de ha a sztárok elköhögik magukat, már kórházba viszik őket? és a fejfájás meg a hányinger hogy fér össze a tüdőbetegséggel? szeretem selenát, de ez már túlzás. sokszor elájulok, szívbeteg is vagyok, mégsem szállítanak kórházba. mitől nagyobb emberek ők?
2011. június 11. 15:34
sajnálom,én meg két hónapja jöttem ki agyvérzéssel!!!
de lehet hogy megyek vissza mert a fejem még mindig fáj!!!
de lehet hogy megyek vissza mert a fejem még mindig fáj!!!
2011. június 11. 15:43
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (Levyrroni @ 2011.06.11. 15:24)
jobbulást neki.
Ne dokihoz menj, hanem kórházba!
An_d_a
Teljesen egyetértek veled, igazad van! Most ha nem bánjátok mesélek valamit: A mostani tanévben voltunk az Ability Parkban. Ott hátrányos helyzetű emberek vannak. Az ő életüket mutatják meg, hogy milyen lehet így élni. Beszélgethettünk velük, beülhettünk tólószékekbe, egy sötét szobába bevittek minket, hogy megmutassák milyen a vakoknak.. és még ehhez hasonló dolgok voltak. Az a hely akkora benyomást tett rám, hogy azóta is mindig felemlegetem. Láttam, hogy tudnak így is nevetni, viccelődni és még így is boldogok. Ott megtanultam, hogy minek is panaszkodom mikor egészséges vagyok? Azóta megbecsülöm, hogy egészséges vagyok és nem panaszkodom.
Szóval ennek csak az lett volna a légyege, hogy nekik igazán lenne okuk panaszkodni, de mégsem teszik.. Selena pedig itt rinyál egy kis fejfájás miatt. Látszik, hogy el van kényeztetve. Próbáljon már belegondolni egy percre is, hogy azoknak az embereknek milyen lehet.. -.- Szánalmas ez a csaj. Eddig se szerettem, de most kezdem megutálni. Lehet, hogy ez most túlzás lesz, de kívánom, hogy Selena is legyen hátrányos helyzetű és majd akkor panaszkodjon..
2011. június 11. 15:45
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
annyira hisztis lett selena. és tényleg nem önmaga szerintem sem. nekem is szokott fájni fejem és hányingerem is szokott lenni. akkor értem miért nem jön a mentő? áhh nagyon kényes liba már nem is szeretem annyira
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 11. 15:47
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (betike @ 2011.06.11. 14:45)
Valaki el mondaná nekem hogy miért kell enyire utalni Selenat? Talan azért mert Justinnal jár? Tájékosztatnám azokat akik azért utálják Selenat mert Justinnal jár arra hogy Justin akkart Selenaval jarni. Nem értem mit ártott nektek. De hagyuk!!!
dizni-s
2011. június 11. 15:47
Komolyan? Szeretem Selenát, de azért ez erős túlzás. Két hétig voltam náthás, iskolába jártam, még csak dokihoz sem mentem el. Persze, jobb megelőzni a bajt, de szerintem nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni... Az meg hogy terhes, csak plusz poén
2011. június 11. 15:48
Minek kell ezt olyan nagy dobra verni ?!
Attol , hogy fáj a fejem még nem fogok bemenni a korházba és sajnáltatni magamat. Ez tiszta szánalom .
Attol , hogy fáj a fejem még nem fogok bemenni a korházba és sajnáltatni magamat. Ez tiszta szánalom .
2011. június 11. 15:52
|
|
JustSelenatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.09. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 150844 offline
|
olyanok vagytok. mindenkiből csak a rosszindulat beszél.ha persze a ti kedvencetek kerülne korházba akkor ti rinyálnátok. Ha nem tudnátok sok súlyos betegség indul felyfájással, hányingerrel...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.