szegény.
jobbulást
Selena Gomez kórházban kötött ki
2011. június 11. 14:24
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
remélem jobban lesz
2011. június 11. 14:24
|
|
ShaKiRa 0.0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 152703 offline
|
Szegény SeL remélem semmi komoly!
2011. június 11. 14:33
És vannak még csodák! Bár igaz, én ennél rondább dolgokat kívántam neki, de hát... aki a kicsit nem becsüli. Majd legközelebb! : DD
2011. június 11. 14:42
Idézet (selena gomez 1 @ 2011.06.11. 12:10)
hát szép nyagyon sok gyógyulást kívánok Sel!! 
én is remélem h meggyógyul!!
2011. június 11. 14:45
|
|
betikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 137566 offline
|
Valaki el mondaná nekem hogy miért kell enyire utalni Selenat? Talan azért mert Justinnal jár? Tájékosztatnám azokat akik azért utálják Selenat mert Justinnal jár arra hogy Justin akkart Selenaval jarni. Nem értem mit ártott nektek. De hagyuk!!!
2011. június 11. 14:49
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
miért kell sírni?már rég nincs kórházban a csaj,minden rendben van,semmi nem történt,túl lett reagálva az egész..sokkal súlyosabbnak tartom például sean kingston balesetét,azzal tényleg kórházba kellet menni..:SS Nagyon furcsálom,hogy miért csinálnak az emberek ekkora drámát ebből a kis semmiségből.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 11. 14:55
Kész röhej,hogy ilyen kis hülyeségből ilyen nagy ügyet csináltak.Én amúgy egyáltalán nem sajnálom,sőt meg is érdemli a lovak miatt.Még az is lehet,hogy csak a reklám miatt csinálta az egészet.És remélem,hogy jóóóóóóóóóóóóó sokára fog meggyógyulni.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 11. 14:57
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (betike @ 2011.06.11. 14:45)
Valaki el mondaná nekem hogy miért kell enyire utalni Selenat? Talan azért mert Justinnal jár? Tájékosztatnám azokat akik azért utálják Selenat mert Justinnal jár arra hogy Justin akkart Selenaval jarni. Nem értem mit ártott nektek. De hagyuk!!!
És azt elmondaná valaki, hogy Miley-t miért utálják? Ő sem ártott senkinek.. na mindegy..
Selenát azért utáljuk, mert egyáltalán nem önmagát adja, látszik rajta, hogy megjátssza magát. Túlságosan fel van kapva, ahhoz képest, hogy hangja egyenlő a nullával. Eddig nem voltak botrányai, igen, de pont ebből látszik, amit az imént említettem, hogy nem adja önmagát. Senki nem lehet tökéletes.. még Selena sem..! Amikor viszont elkezdte festegetni a lovakat, akkor akadtunk ki. Jó tudom, erre a sok Sel-fan válasza az lesz, hogy növényi.. stb.. Egyáltalán nem növényi. Nincs olyan növényi festék, ami rózsaszín lenne!.. Azután kivágatta a klipből, ezzel is csillogtatva az eszét, mivel akkor tök feleslegesen festette be a lovakat.. Most pedig ez.. szegény Selenát be kellett vinni a kórházba a halálos betegségével. Csodálom hogy nem a sürgősségire vitték be!
Nos, végül csak annyit mondanék, hogy nagyon lesz*rjuk, hogy Justinnal jár!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.