Selena Gomez kórházban kötött ki
2011. június 21. 11:33
szegén Selena jobbulást! képzeljétek bele is hallhatott volna mert én már láttam olyat hogy valaki bele halt. mert lehetett volna egy agytumor hálistenek nem lett és az már időzhet elő hányingert meg fejfájást. vagy leesett cukra még abbba is belelehet halni. stb. Dolly-Lolly nincs igazad mert lehet hogy nem lett belőle semmi de lehetett volna amúgy te honnan tudod majd amikor orvos leszel majd akkor szólj be!
2011. június 21. 12:04
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
ferberzsofi
hogy lehettek ilyen suták?
Agyrázkódás egy kis érzékenység miatt?Közlöm azt ilyen dolgok nem idézik elő.Belehalni?Olvastál már valaha is ilyesmiről?Kis tudatlan fruskák vagytok, ilyenhez csöppnyi eszetek sincs!Nővérem orvoshallgató, nagybátyám kórházi főorvos.Csak többet tudok, mint te
Agyrázkódás egy kis érzékenység miatt?Közlöm azt ilyen dolgok nem idézik elő.Belehalni?Olvastál már valaha is ilyesmiről?Kis tudatlan fruskák vagytok, ilyenhez csöppnyi eszetek sincs!Nővérem orvoshallgató, nagybátyám kórházi főorvos.Csak többet tudok, mint te
2011. június 21. 13:29
|
|
Syd Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153499 offline
|
szegény, én azért sajnálom =/
2011. június 21. 14:24
jó de most olvastam hogy étel mérgezést kapott lehet, hogy egy kicsit túl reagáltam de már nem bírom hogy oktalanul bántjátok Selenát és csak védeni akartam bocs
2011. június 21. 14:58
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Jóbulást:)
2011. június 21. 14:59
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Lehet rosszul lett a lehelletéről xD
2011. június 21. 15:12
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.06.21. 12:04)
ferberzsofi
hogy lehettek ilyen suták?
Agyrázkódás idézhet elő fejfájást és hányingert, mert én tapasztaltam már. Egyszer marhára bevágtam a fejemet, de nagyon. Szóval, hogy valakinek agyrázkódása legyen, annak fizikai sérülést kell szenvednie. Tulajdonképpen az agy, akkor elmozdul a helyéről, azt nevezzük agyrázkódásnak. Felesleges felidegesítenie magát az embernek ezeken, mert hányingert és fejfájást fáradság, kimerültség, kiszáradás, éhség, kialvatlanság, stressz és egyéb más millió dolog okozhatja. Tény, az agytumor két főtünete a hányinger és a fejfájás. Higgyétek el, akinek agytumora van annak non-stop akkora fejfájása van, hogy megmaradni nem tud. Meg az agytumor tüneteinek sem ártana utána nézni, mert itt írta valaki. Ha valakinek daganata van az agyában, az nem csak ezt a két tünetet tapasztalja. A látászavartól kezdve akkor minden előjön. Amúgy nekem az a kedvencem, hogy szelena terhes, mert hányingere volt. A mai gyerekek a hányinger szóra a terhesség szóval asszociálnak. Ez gáz.
2011. június 21. 15:39
Idézet (ferberzsofi @ 2011.06.21. 11:33)
szegén Selena jobbulást! képzeljétek bele is hallhatott volna mert én már láttam olyat hogy valaki bele halt. mert lehetett volna egy agytumor hálistenek nem lett és az már időzhet elő hányingert meg fejfájást. vagy leesett cukra még abbba is belelehet halni. stb. Dolly-Lolly nincs igazad mert lehet hogy nem lett belőle semmi de lehetett volna amúgy te honnan tudod majd amikor orvos leszel majd akkor szólj be!
Ekkora hülyeséget
És amit Dolly-Lolly mondott, szintén jogos. Én is most ballagtam, két órán keresztül kellett a tűző napon állni, egy ismerősöm el is ájult, de nem ment be a kórházba. Na, majd ha Selena is valahogy így járt, akkor panaszkodjon arról, hogy fáj a fejecskéje.
2011. június 21. 15:40
nem értem ilyen kis hülyeségek miatt mért mennek kórhába, sztem. am. azért hogy több fan-ja vagy valamije legyen! KB. ennyi. Megmondtam kerek perec!!
2011. június 21. 18:28
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
Ételmérgezést kapott, volt ma a VIVA -n (asszem ma), és sztem Justin rajongói (akik utálják Sel-t) azok tehették ezt, sztem, bár nem tom h, de ők állnak a háttérben!
2011. június 21. 21:43
|
|
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline
|
Hmmm... Jim Carrey-től, hahaha xD
Amugymeg nem kellet wolna rögtön kórházba menni, ezzel is bizonyította wolna, h milyen erős. De mind1, a hírek szerint már jobban wan.
Amugymeg nem kellet wolna rögtön kórházba menni, ezzel is bizonyította wolna, h milyen erős. De mind1, a hírek szerint már jobban wan.
2011. június 23. 10:48
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
jesszusom, nekem hány éjszaka volt már hányingerem, meg fejfájásom?! ez szánalmas, fú, de sajnálom kicsi selenácskát!
mind1... ezek ha egyet tüsszentenek, azt hiszik, hogy influenzások!!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: