Selena Gomez kórházban kötött ki
2011. június 12. 17:16
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
szegénny!!!!Bár én is egyet értek mikeylával...ő egy sztár.De azért sajnálom!!Pár nap és ugyis kiengedik!!!
2011. június 12. 17:25
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Hát azért egyet értek én is mikeyla-val, de ez attól függ amúgy,.... Hát azért sajnálom, jobbulást!!
2011. június 12. 18:13
mikeyla én is hajlok afellé h te neked van igazad!!! de remélem nincsen semmi baja!
2011. június 12. 19:28
Anyám borogass.
Fejfájással és hányingerrel én még az orvosig sem megyek el, mert elhajt.. maximum kiír, és annyit mond, hogy feküdjek le, és pihengessek.
Fejfájással és hányingerrel én még az orvosig sem megyek el, mert elhajt.. maximum kiír, és annyit mond, hogy feküdjek le, és pihengessek.
2011. június 12. 19:34
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (Disney Szereto @ 2011.06.12. 15:32)
Hányan vannak Selena rajongók akik azt irták h Jim Carrey nem hibás ha Selena ott van a kedvencük közt akk ne pártolják Jimet ha azt irja a hir h köze van Jim Carreynek ehhez akkor biztos hogy van.
Fú, most legszívesebben úgy leoltanálak, hogy azt kívánnád meg se születtél volna, de megpróbálom kulturálni magam és nem lesüllyedni a te szintedre. Rohadt szánalmas és éretlen vagy! Attól még mert a kis Selenának megfájdult a buksija, nem kéne rögtön kórházba mennie. Ez lenne a lényeg, nem az, hogy ezt vagy azt pártoljuk.. -.- Megismétlem: ez nagyon szánalmas. Azt mondtad, hogy aki Selena fan, az nem állhat ki Jim mellett, azaz még ha igaza van sem.. Nőj már fel.. -.- Tudod itt vannak normális és érett Selena rajongók akik képesek elismerni, hogy Jim nem tehet róla..
A második pedig az, hogy benne van a cikkben akkor biztos igaz.. persze.
Harmadszor: te hogy jössz ahhoz, hogy megszabd bárkinek is, hogy ki mellett álljon ki?
Na ezen gondolkozz el egy kicsit.. (ha képes vagy rá)
Egyszerre csak ennyi jött ki belőlem.
2011. június 12. 20:04
|
|
Dantavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 461 Csatolások: 8 Azonosító: 126346 offline
|
most komcsi hogy a Jim Carreyt kell piszkálni? mért nem küldték haza hogy beteg ha ennyire zavarta őket! am meg a fejfájástól meg hányingertől mért kell kórházba menni? és erre kapásból azt mondanám ha nem a JB barátnője lenne hogy terhes!
2011. június 12. 20:55
|
|
Blasius03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 152260 offline
|
A legújabb hírek szerint vérnyomás problémái voltak/vannak, de ételmérgezésről is vannak pletykák. Amúgy a dokik nem tartották volna bent, ha nem lenne baja, és még szombatra is visszahívták a kórházba.
Szerintem egyáltalán nem túlzás, ha egy celeb a fellépései, utazásai előtt kivizsgáltatja magát, ha nem érzi jól magát. Selenának országos promóturnéja kezdődött volna pénteken, és nem mindegy, hogy betegen száll-e repülőre (2-3 naponta), és áll ki a rajongók elé. Emiatt 3 eseményt már lemondott/átrakott más időpontra ezen a hétvégén.
Szerintem egyáltalán nem túlzás, ha egy celeb a fellépései, utazásai előtt kivizsgáltatja magát, ha nem érzi jól magát. Selenának országos promóturnéja kezdődött volna pénteken, és nem mindegy, hogy betegen száll-e repülőre (2-3 naponta), és áll ki a rajongók elé. Emiatt 3 eseményt már lemondott/átrakott más időpontra ezen a hétvégén.
2011. június 12. 22:28
láttam róla képeket és álítólag kiengedték már, viszont nagyon rosszul nézett ki látszott rajta hogy nincs jól. Mondjuk én ilyenért még a háziorvoshoz sem megyek be nemhogy a kórházba...
2011. június 12. 22:35
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.12. 22:31)
Biztos túl sokat szívott a lovakra kent festék szagából 
van benne valami...
2011. június 12. 23:56
|
|
AlexandraNapocskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 152762 offline
|
OMG ha nekem fáj a fejem és hányingerem van várok egy órát és elmúlik 
Még anyámnak se szólok :'D
Még anyámnak se szólok :'D
2011. június 13. 15:42
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Kicsit felfújták a dolgot.Ennyi miatt nem kéne kórházba menni,és kétlem,hogy Jimnek köze lenne hozzá.
Mikor megnyitottam a cikket,azt hittem valami durva dolog történt......hahaha
Mikor megnyitottam a cikket,azt hittem valami durva dolog történt......hahaha
2011. június 13. 17:07
Jaj.Mert fájt a feje.Meg hányingere volt.Remélem elküldik elvonóra.Unom már,hogy azért izgul az egész ország mert selina kórházba van.Jaj oszt akó mi van?Van,hogy nekem is hányingerem van vagy egyszere fáj a fejem még sem kötök ki az intenzíven.Remélem ott is marad még egy jó darabig és nem arról fogunk hallani,hogy megjelent selina rózsaszín lovacskás klipje!!
2011. június 13. 18:50
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Szegeny
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: